baltik Tak ty Wera advenťáky vyráběla moje sestřenice na letní brigádě, podnik se nachází na Vysočině v Bystřici n/P , tak a pojedou zpět do ČR.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Garfie béééé bééé tak ti děkuji ![]()
![]()
SunEclipse Rádo se stalo!
Já se letos rozhodla udělat, ale teď je mi to trochu líto, když jsem viděla ty kameny, to by se dceři moc líbilo.
Ounz Ono je to tam i popsaný a zase tak hvězdný mi to nepřijde. Je tam ale třeba kožená peněženka. A celkově ten ženský mi přijde ještě slabší (poměr cena-výkon).
Já to sem placnu z vody, protože absolutně nemám čas to řešit a třeba někdo bude vědět. Problematika ČEZ energie. Když je muj táta už zákazníkem čezu a má jedno odběrný místo u nich a teď se potřebuje s dalším, co měl u Bohemia energy k nim prehlasit, zvýhodňuje ho to nějak, že už zákazníkem je? Nebo prostě si má vyplnit na netu tu stejnou smlouvu jako ostatní a šoupat nohama? Já asi počítám s variantou číslo dvě, ale stejně pro jistotu se ptám, nerada bych mu něco podelala:-D. A předpokládám, že kdyby tam teoreticky nějaký zvýhodnění bylo, tak to na mě nevybafne hned na úvodní stránce, tak abych něco prostě nepodcenila.
Karja no, to me taky zajima! Teda pro zmenu u innogy nebo eonu Dnes jsem stravila par hodin zjistovanim, jak nemuset podepsat smlouvu na 3 roky. Zatim bez uspechu.
Edit: ze budeme platit o dost Vic, s tim pocitam, ale lip bych se citila zavazana max. na ROK.
Makara Já nevím no, jako mužu se zkusit dovolat na pobočku (Hahaha), ale stejně pokud by to přece jen nějaká zvýhodnění mělo, pochybuju, že mi to budou troubit pod nos.
Teda s tou elektrikou, to je spíš do přiznání, já vůbec nevím jaky tarif a na jak dlouho mám. Jsem u čezu už asi 15 let, zálohy zvedli o 20 kč na měsíc naposledy loni. A papíry i údaje na přístup do online systemu mám ve starém bytě, musím to prozkoumat
.
Jsem sama tak zaostalá? Nikdy jsem nezkoumala jestli někde by bylo něco výhodnějšího, při mini spotřebě na malý byt, když jsem byla přes den v práci a o víkendech většinou pryč. Šlo pouze o el., plyn jsem zrušila.
JankaM Tak teď už je to jedno viď:-D. Ale třeba táta si drbe hlavu, když mu pár známých řeklo, že vloni přešlo, že jinde byla lepší nabídka.
já jsem konzerva: v Praze beru od PRE a na chatě na Vysočině od E.On... stejně to bylo nejspíš všude plusminus stejný/podobný... a riskovat nějakýho pofidérního překupníka energií kvůli stovce/pár stovkám měsíčně... proč?
Garfie aha, díky za odpověď, no ale rozhodně to nenalákalo, kdo chce peněženku z adventního kalendáře..nějak se to poslední dobou rozjelo, je to populární, ale imho jsou lepší ty s těma maličkostma jako ty čajový, nebo i ten tatratea ( ten bych leda bez skleniček brala)..
Ounz No mně to práve přijde úplně mimo, jako umělý zvyšování ceny, nebo jak to říct...ten loňský stál cca dva a půl tisíce (mají ho myslím i letos) a už to mi přišlo dost na hraně.
Evaeva Lustry skoro určitě. Nábytek těžko říct. Když tak do sz.
JankaM Nejsi sama. Na jakékoli měnění dodavatelů jsme vždycky byli pohodlní. Nevím, jaký mám tarif a nevím, kolik platím. Když se mne někdo ptá, trapně mlžím.
Sweet Potato my moc nevíme, co přesně za lustry to je, jestli je to opravdu křišťál. Minimálně jeden mi přišel "lepší". Zítra ti pošlu sz, díky.
Garfie souhlasím
JankaM nakonec jsi vitez ty, protoze znami, kteri se jeste par mesicu zpet chlubili, jak na to vyzrali a plati co nejmin, jsou ted v haji u DPI...
já jsem konzerva: v Praze beru od PRE a na chatě na Vysočině od E.On... stejně to bylo nejspíš všude plusminus stejný/podobný... a riskovat nějakýho pofidérního překupníka energií kvůli stovce/pár stovkám měsíčně... proč?
tak treba se ted lidi pouci?
JankaM jsem na tom stejně a to financuju velký dům se dvěma byty. Vždycky jsme byli u ČEZu, nikdy jsem nic neřešila, neměnila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí