Anna Kolomoiets, je to ona?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kan zkusím hledat. Díky
Existuje nejaka preposilaci sluzba z UK nebo USA? Chtela jsem koupit neteri na vanoce kolekci Light Lacquers + Friends a ona neposila do EU ![]()
https://lightslacquer.com/products/name-pending?_pos=5&_sid=b9868d8fc&_ss=r
V susedstve žije rodina, ktorej členovia chodia naboso. Nie barefoot obuv, ale žabky celoročne. Vie niekto, aký to má zdravotný efekt?
letfenixa hlavně pro peněženku je to hodně ozdravné ![]()
letfenixa Budou určitě hodně otužilí. Já už měsíc spím v ponožkách z angorského králíka.
letfenixa celoročne v žabkách si určite privodia ploché nohy. A ja navyše zápal močového mechúra, ploché nohy už mám ![]()
Keď som pani videla v tých zabkach sneh ohrnat, môj močový mechúr radšej oči zavrel. Majú 8-rocnu dcéru, dá zatiaľ chodí v sandálkach. Je to určite kvôli otuzilosti, ale ešte som i nikom ďalšom nevidela, nepočula.
letfenixa u nás je jeden, čo sa tak ponoril do barefoot, že začali chodiť so ženou naboso. Po meste. Odhliadnuc od tej hroznej špiny, tak ich to v lete na betóne samozrejme aj pálilo. Tak nasadili ponožky. Tie predpokladám boli po jednom dni na odpis, čo vyšlo dosť draho, tak začali chodiť v žabkach. Úplne nepochopenie barefoot. Ale minule som ho videla v niečom podobnom kristuskam, tak sledujem kam sa to ďalej posunie :)
Jé, tak to závidím, já se snažila manželovi podsunout, co se líbí mě, a houby, nefungovalo to. Občas se teda tím nastříká na mou výslovnou žádost, ale jinak se zatvrzele drží těch svých svěženek ![]()
Ale sám poznal rozdíl mezi kvalitnější vůní a drogerkovou, tak aspoň něco ![]()
letfenixa ja chodim celorocne doma a po dvore tiez v zabkach. Aj odhrnam kludne sneh spred dveri. Nevidim v tom nic ind len ze mi malokedy byva zima a vlastne sj chorobu z prechladnutia takmer nepoznam. Aj tohtotocna chotoba bola viroza a nie prechladnutie. A ploche nohy nemam. ![]()
letfenixa Nejsem lesana, ale naboso chodím co to jde, doma, na zahradě, procházky, kratší výlety. Když jdu v zimě za sněhu s odpadky, na těch pár metrů boty neřeším. Přes nohy neprochládám, přes ramena ano. Takže včera na zahradě jsem byla v sandálech, ale s šálou ![]()
Barefoot botky zatím neplánuji, ale takový ty odolný ponožky asi pořídím. Ploché nohy mám odjakživa, chození naboso mám doporučené od ortopeda.
Korsičanka tak ja chodim najcastejsie uplne naboso a iba von beriem zabky.
Prosim vas, naboso myslite bose, bez bot? Pro me je naboso bez ponozek v botach.
Kokoska tak ako ty
Janulik03 ale oni chodia všade tak
Janulik03 To máš fajn, že máš silný a zdravý močový měchýř![]()
Korsičanka
asi je otuzily
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí