"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline jerry
11264 příspěvků moje polička 27. října 2021 10:20
Reakce na RoSa:

já jsem konzerva: v Praze beru od PRE a na chatě na Vysočině od E.On... stejně to bylo nejspíš všude plusminus stejný/podobný... a riskovat nějakýho pofidérního překupníka energií kvůli stovce/pár stovkám měsíčně... proč?

​Mám to úplně stejně (jak s konkrétními dodavateli, tak s konzervativismem) - radši nakoupím rovnou "u zdroje".

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 27. října 2021 12:47

Mám dotaz, má někdo zkušenosti s adventním kalendářem Pupa? Stojí to za to?

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 27. října 2021 12:58

RoSa Tak tady asi nikdo takovej není, já psala že ti lidé přešli od Bohemia Energy k ČEZU,což se ukázalo jako dobrej krok a nejhorší je, že přesně kvůli těm pár stovkám a jak se to teď vyplatilo:-D:-D

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 27. října 2021 13:10

Jen k te elektřině, jedna věc, která stojí za vyzkoušení. Naši dopadli bledě s chalupou, když to chtěl táta vyřešit, naskocila mu tam silena cena asi jako vsem. Ovšem když se to napsalo na mámu jako na nového zákazníka, rázem byla cena poněkud výhodnější. Ale jestli už to dotáhli do konce, nevím, mohu kdyžtak zjistit.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 27. října 2021 13:24

Malenge myslim ze nejde o jmeno odberatele, ale o to, jestli smlouva automaticky prejde v tom rezimu DPI, nebo se uzavre uplne nova na bezne nabizeny tarif. problem je trosku v tom, ze ta zakaznicka centra jsou ted vsude pretizena a nemusis stihnout tu novou smlouvu uzavrit.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 27. října 2021 13:46

viktorka_od splavu já nevím, upřímně se o to nijak zvlášť nezajímam, my máme tepelné čerpadlo a smlouvu zafixovanou. Vím jen to, co jsem napsala, ze naši prehodili jméno zákazníka a chtěli (normálně po internetu) uzavřít smlouvu novou jako nový odběratel. Tak věřím, ze by to mohl vyzkoušet o někdo jiný.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 27. října 2021 15:30

Malenge A co se stalo s tou původní smlouvou?

Offline 4n4
251 příspěvků moje polička 27. října 2021 21:42

Prosím, netušíte někdo, jak je to teď s krátkými výjezdy do zahraničí - přeshraniční nákupy? Jde mi o syna, 12 let, nemá dokončené očkování. Jsou nějaké výjimky pro krátké výjezdy?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. října 2021 22:16

JankaM 

Koukám, že nás tu je "zaostalých" víc. Já jsem se v posledním týdnu vybičovala, abych zkontrolovala, jak to vlastně mám s tím čezem. Přihlásila jsem se do zákaznického účtu online a akorát jsem zjistila, že jsem takový ten stávající zákazník se smlouvou na dobu neurčitou. Změnu ceny mohou provést kdykoliv, musí to oznámit 30 dní předem, ale dušovali se tam, že se vůbec nechystají takovým zákazníkům cenu zvyšovat, tak uvidíme.

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 27. října 2021 23:38

Prosimvas, přiznejte se, dnes muž řešil 6 hodin nehodu a její následky v Podolí a za tu dobu mu tři mladé ženy ( z toho jedné pomáhal s kočárkem z tramvaje) řekly, ať pozdravuje manželku kadeřnici!!

Kdo to byl? Předpokládám parfu střihnuté s IG ( protože fotky s ním ) a asi teď zvědavostí neusnu

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 28. října 2021 08:12

Catherinne Já bych třeba tvého může v životě nepoznala. Takže spis asi IG? 

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 28. října 2021 09:53

Karja  Jasně, ale zase na IG moc neprezentuju to kadeřnictví, to probíráme hlavně tady.  P.S. už se mi jedna parfumaniačka nahlásila do SZ , chodí ke mně a párkrát ho viděla naživo, když se stavil v kadeřnictví. Takže moje dedukce byly asi správné. Svět je děsně malej...

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 28. října 2021 10:27

Odhalena maminka s kočárkem...

MP, kadeřnictví, IG

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. října 2021 11:05

Catherinne S takovouhle ti zakáže sem přispívat. Tedy jestli mu to nevadí, že jej poznávají a hlásí se.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 29. října 2021 10:29
Reakce na RoSa:

já jsem konzerva: v Praze beru od PRE a na chatě na Vysočině od E.On... stejně to bylo nejspíš všude plusminus stejný/podobný... a riskovat nějakýho pofidérního překupníka energií kvůli stovce/pár stovkám měsíčně... proč?

​Přesně. Proto tak dopadli ti s tou Bohemkou. Reklamy všude, všechno pomalu zadarmo... mi to připomnělo Kampeličky!

(já bych do tý Bohemky nikdy nešla už jen kvůli Liškovi, kterej mi v tý reklamě neskutečně lez na nervy. jako nakonec ta reklama celá)

Offline Kora
příspěvků moje polička 29. října 2021 10:32

Zkusím to tady. V parfemech se moc neorientuju,  v pánských už vůbec ne, čich se stále nedostavil,  tak zřejmě proto jsem se rozhodla chlapa obdarovat vůní.

Zadání: padesátka na krku,  takovej spíš muznej typ, nosí buď oblek nebo košili, džíny apod. 

Vyberete mi něco prosím....

Offline Miru
16880 příspěvků moje polička 29. října 2021 10:39

Kora 

...doporučuji toto:

(cítila jsem na jednom velmi úspěšném muži a top!. Elegantní, moderní, sebevědomý a současně příjemný)

https://www.notino.cz/valentino/born-in-roma-uomo-toaletni-voda-pro-muze/p-16055912/?gclid=EAIaIQobChMImN77vpvv8wIVCNN3Ch1wPQMiEAQYBCABEgLgAPD_BwE

...pak - sice pro mnohé to má nejspíš flakon "nepřípustný"(no, znám chlapa, co i s 45+ má rád "lebky"...) - toto:

(voní to krásně, fakt!.)

https://www.parfemy-elnino.cz/philipp-plein-no-limit-parfemovana-voda-pro-muze-50-ml/?utm_source=googlesurface&utm_medium=organic&utm_campaign=shopping&gclid=EAIaIQobChMI2Zu_vZzv8wIVAtN3Ch0RWAn_EAQYASABEgJVLfD_BwE

Obě vůně mají i v parfumeriích

Offline Kora
příspěvků moje polička 29. října 2021 11:08

Miru diky, lebky si ukládám pro syna, tam budou mít úspěch.

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 29. října 2021 11:08

Kora já se řídím tím, že když nevím (pro chlapa), tak Chanel Egoiste

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 29. října 2021 11:18

Kora 

Dala bych něco od Hermés, není nad klasiku. Asi bych sáhla po Terre.

https://www.notino.cz/hermes/?f=1-1-62-55544-55549

Nebo od Guerlainů... třeba ten Vetiver.

Z dražších klidně Byredo - Baudelaire, Oud Immortel... nebo tuhle už kvůli názvu (ale nevím kde by ji měli, asi v Ingredients?)

Ale je to těžký, když nemáš čich - že nemůžeš vybrat co by se ti na něm líbilo.