mitford sister díky, už ten název by byl dobrej ![]()
barbucha ber to tak, že já to stejně neucitim, takže na mě nezáleží. Spíš budu doufat, že se to bude líbit jemu.
mitford sister díky, už ten název by byl dobrej ![]()
barbucha ber to tak, že já to stejně neucitim, takže na mě nezáleží. Spíš budu doufat, že se to bude líbit jemu.
Catherinne výborná historka
mého muže by asi trefilo.
Škoda, že z toho nebudeš nic mít
Ale na druhou stranu, aspoň ti to bude jedno - já už milostpánovi vyházela voňavek (většinou výborný dárky od jeho sester) protože jsem je prostě nemohla vystát... a vybírám jen to co se líbí mně. Jemu je to naštěstí fuk ![]()
Lamicka a no jo, tak víš co, já taky potřebuju aby mi do práce občas něco přivezl, odvezl, donesl oběd nebo čokoládu
tak jsou lidi, které už zná a jsou lidi, který znaj jeho. Tak nevypadal, že by trpěl, spíš jsem byla v šoku já, když mi to večer vyprávěl. A možná ho to v tom stresu, co tam měli i potěšilo. Že mu taky všichni nenadávali, že se něco děje, ale jak se snažil lidem pomáhat a radit co a jak, dávat informace, tak slyšel i milé slovo. A to se v těchto situacích moc často nestává.
Kora Santo Incienso by mohlo bejt pěkný, na Fragrantice o něm hezky píšou... osobně bohužel neznám
A co používá momentálně (nebo co měl v minulosti)? Nebo je mu to úplně jedno, hlavně že něčím voní?
otazka pre bezkyne: mohli by ste mi odporucit bezecku suknu na chladnejsie dni? mozno Catherinne? Mrazy tu nehrozia. ;) Vdaka
jerry jedno mu to není. Nebydlime spolu, budu muset prozkoumat co má doma. Vzhledem k tomu, že jsem rok bez čichu, tak jsem se o to přestala tak nějak zajímat.
Děkuji všem.
Kromě výše uvedených:
Boss Bottled No. 6
Bvlgari Pour Homme Soir
Encre Noire
Le Mâle
ze sladších Givenchy Pí, Mugler A*Men
Allure Homme Sport (a kterákoliv odnož)
jerry děkuji, asi zkusím Hermes Terre
Kora za mě černý Chanel
Catherinne tenhle? Asi budu losovat ![]()

cudzinka já jedu v Dynafitu. Tu letní nosím celé léto a pak tak do - 3/5°C přes lehké nebo zateplené legíny. Tu zimní pak do mrazů. Rekord je -18, ale to ti asi nehrozí. To jsem zakoupila ještě termospoďáry.

Nejčastěji nakupuju na runsport.cz sachasport.cz trialpoint.cz
Kora ano, ten fakt krásně voní
asi zkusím Hermes Terre
Zkus, pokud by ji nedoporučoval už někdo přede mnou, byla by u mě na 1. místě (spolu s Encre Noire jsou to stálice mé vlastní poličky, ideální na léto
).
Catherinne ďakujem a poobzerám sa. Veľké mrazy v Belgicku naozaj nehrozia ![]()
Nevíte kde najít kabáty značky 
Nemůžu se dopátrat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.