Evaeva jj, já odpověděla dřív, než jsem dočetla diskuzi do konce ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kan nemusíš tu kartu ukladať
Nemáte, prosím, někdo zkušenost s kvalitou oblečení ZOOT.lab?
marieu Mám jedny šaty a ok, jsou jako nové(ale to asi bude tím, že je nenosím, páč jsem trochu porostla do šířky).
Barvení šedin.
Léta jsem se barvila kvůli tomu, že moje barva je nevýrazná, říkám jí myšohnědá. Na jaře jsem si řekla, že na to prdim, nechám si svou a byla jsem celkem spokojena. Jenže se mi začaly množit šedé vlasy, zatím jen jednotlivci, ale jsou tam. Mám teď vnitřní rozpor, zda to nechat být či znova začít barvit. Co vy a šediny?
tzaziki ja farbim, priznam sa, ze sa na sediny este necitim.
tzaziki Já nemám a nenechala bych si je, líbí se mi to až v pozdnějšim věku, za který ten tvůj teda nepovažuju.A i vlastně jak jsem tě viděla, tak by se mi k tobě nehodily, ty seš taková holka ještě, a ty vlasy jsi měla takové pěkné, tmavohnědé, nevím zda byly tehdy tvoje nebo obarvené, neumím si nějak představit, že by ti tam nějak výrazně prokvítaly ty šediny.
Mohla mi masáž na kosmetice (obličej a hrudník) rozjet něco jako migrénu? Nikdy jsem ji neměla, na bolesti hlavy moc netrpím, ale minulý týden se mi na kosmetice udělalo divně, po kosmetice jsem byla celá rozlámaná, večer už mě brutálně bolela hlava, měla jsem rozostřené vidění a žaludek na vodě. Trvalo to tak 2 dny, pak se to zlepšilo. Tak si říkám, jestli si příště neříct o ošetření pleti bez masáže.
Zeptám se ještě tady. Restaurace v Praze, dostupná MHD, příjemná, ne moc drahá, na večeři pro 8-10 lidí.
Lamicka úplně klidně, já už na klasické masáže vůbec nechodím, jednou v lázních mi to rozjelo migrenozni stavy na měsíc.
Lamicka Nebylo to spíš tím, jak jsi seděla nebo ležela, špatnou polohou? Mě umí pozlobit, když se mi moc nahrne krev do hlavy z napětí... Nebo netáhlo ti třeba za krk?
tzazikimně se šediny, hezké, upravené, studený odstín, líbí. Ale sama je nemám, protože mi vadí to postupné šedivění, na tmavých krátkých vlasech to není zrovna líbivý. Navíc jsem spíš tmavší typ a světlý vlasy jsou na mně divný. Počekám do důchodu a pak to půjde naráz.
tzaziki já mám pár šedých vlasů a nechávám to být, uvidíme, až jich bude víc. Loni v zimě jsem měla přeliv, téměř moje barva, to bylo fajn, že nebylo vidět, jak to odrůstalo, ale zase ta barva byla moc jednolitá, já mám přirozeně takový skoro mikro melír.
tzaziki ja nejaky sedivy mam, vzdycky jsem si nechavala delat melir a ted to nechavam odrust. myslim, ze to bude fajn :)
tzaziki Taky bych být tebou ještě barvila.
tzaziki Vlasy si nebarvím, teď už nějaké šedé mám, ale jen pár. Není to nic hrozného, když je člověk vylozeně nezkoumá, tak si jich nevšimne.
tzaziki nechávám odrůst (odbarvovala jsem) a čekám co to udělá. Kadeřnici se to líbí, mě zatím moc ne, tak uvidím teď po dalším stříhání. Ale jednak jsem trošku líná se barvit a jednak mi teď nějak víc a víc vadí vypouštět do přírody zbytečné jedy.
andulka01 a jaky mas ted vlasy, kratky nebo delsi?
ja mela uplne kratky, ale ted mi to uz zas dorostlo :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.