Pavlena Pani diky, vyzkousim. Ten cca mesic mezi odrosty, ktere uz jsou videt, a navstevou kadernice mi vadi.
tzaziki Barvim. Jeste si na sediny pripadam mlada
.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato A spíše klasická? ýýýýýýýýýýÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁIHOMEOFFICE S KOČKOU...
Tak znova. Chodívali jsme na rodinné večeře do Restaurace Století na Starém Městě, je to pár kroků ze Smetanova nábřeží. Vždy velká spokojenost, vybrali si všichni včetně babičky. Restauraci založil hrabě Kinský, často obsluhoval, sympaťák. Bohužel před osmi letey zemřel. Byli jsme naposledy někdy předloni, ale pokud vím, restaurace si kvalitu udržela, prostředí krásné (teda pokud nechceš minimalismus a modernu).
Lilly_Ku teď je mám strašně, ale strašně přerostlý. Jinak šikmý střih, jedna strana hodně krátká, na druhé patka, na krku do ztracena.
andulka01 Page not found.
Asi spíš klasická, ale není to podmínkou. Dcera Galiny a Sergeje bude mít 50, přijede za nimi z Turecka, chtěji jí udělat oslavu aspoň s námi. Tak aby to nebylo moc drahé.
Lamicka Klidně, já nesnáším takový ty masáže hlavy u kadeřníka, migréna tedy nevím co je, ale tlak v hlavě z toho mám teda dost.
continuity pane jo
bylo mi fakt zle, kdybych zrovna nebyla na osetrovacce, tak bych snad musela k doktorovi. Kan diky, priste radeji bez masaze.
Jitka77 citila jsem se pohodlne, nikde mi nic nevadilo, ani na me netahlo. Pak najednou bum. Citila jsem to uz tam, pak se to rozjelo. No a dela takove zastaveni na tlakovych bodech, asi mi to nedela dobre.
tzaziki zkusit to muzes, uvidis jak se v tom citis, prebarvit to muzes vzdycky
ja jsem asi spis tym barveni, sediny bych ted neumela nosit, mozna nekdy v daleke budoucnosti.
tzaziki Přiznané šediny mám od cca 38 lety. Neměla jsem jich moc, ale odrosty mě štavaly. Chodila jsem na barvení každých 8 týdnů. Pro mě vyhozené peníze, chemie na těle a po dvou týdnech barvení už jsem nemohla foukat vlasy narovno, aby nebyly vidět odrosty. A taky mi připadá lepší přiznat ty šediny dřív, když nejsou tak moc vidět. Teď po sedmi letech jsem šedivá víc a to nevím, jak bych ten skok dala. Mám tmavě hnědé, skoro černé svoje vlasy, barvila jsem se na svoji barvu. Moje vlasy odbarvit na šedivou/plavou nejdou, takže bych musela chodit s odrosty. Tohle mi přišlo lepší. Nemám pocit, že bych v nich vypadala starší. Naopak mi to přijde chic.
A taky doporučuji to konzultovat s kadeřníkem. Někdo šedivý jen v místech a to nevypadá dobře, když to dělá flekatou hlavu. Mně teď jedna strana skrání zešedivěla víc, je to vidět jen při vyčesaných účesech, tak je teď moc nenosím viz fotka. A doufám, že se to zase časem srovná.

A to je ta stejná strana, když vlasy mám rozpuštěné. To ten flek není vůbec vidět.

Aaa, pardon za ty obří fotky. Jsem to zmenšovala ![]()
tzaziki Já šedé nemám a jsem ráda. Barvit se nemůžu, takže až to přijde, tak to budu muset nějak přežít. Kdybych ale šedivěla a barvit se mohla, tak bych to spíš dělala, zatím si sama sebe představit neumím. Zas moje mamka není šedivá ani v 70, ve všem vizuálním jsem po ní, tak bych mohla i v tomhle.
Lamicka Nemyslím, že je to přímo masáží, spíš nějakou špatnou polohou krku, jak se leží. A krční páteř potom dokáže pozlobit pořádně.
Evaeva zkouselas masky maria nila? ty trochu a prechodne barvi, ale neudelaji helmu.
Lilly_Ku nezkoušela. A popravdě se mi to teď ani nechce řešit
Až těch šedých bude víc, budu to asi muset řešit, nejsem tak chic, ale zatím je to dobrý.
Renusatko Dekuju, krcni pater to muze byt, mam s ni problemy (a resim je).
notna tobě to sluší, takhle se mi to líbí. Já mám vlasy světlé a od hlavy už úplně bílé, barvím se na takový střední blond, protože mít naprosto kompletně bílé vlasy bych tedy ještě fakt nechtěla. Možná někdy časem, ale já už je mám takhle světlé až bílé hodně dlouho a to by se mi fakt nelíbilo. Tohle prokvétání u tmavých vlasů je šik, u mně je to prostě bílá a šlus. A to není šik :(
notna Máš krásné vlasy.
Lamicka ty tlakové nebo akupresurni body, pokud to někdo fakt neumí, a to kozmetička ve vsi úctě není, tak jsou pěkná morda.
Kdyby to byla jen krční páteř, tak tě to boli po každém ošetření.
Podvodníci, kteří se vydávají za banku a policii
Jak tu tuhle běželo (teda nevím přesně, v kterém vlákně) to o těch podvodech při prodejích věcí, tady je vyšší level. Stojí za to si to poslechnout.
Kamarádce už takhle volali, naštěstí na to neskočila a poslala je do pr... a nahlásila na policii. Prý mají těch hlášení denně několik a bohužel taky často na to někdo opravdu skočí. Ono to fakt mají promakané, bohužel. Tak kdyby vám náhodou někdo volal, ať jste v obraze.
Torrah Každá chceme to, co nemáme :-) Celá bílá hlava se mi líbí moc. Babička a prababička to tak měly. I jsem to chtěla tak odbarvit, ale kadeřník odmítl, že by mi ty vlasy úplně zničil. A ani si nebyl jistý, jestli by toho při mém pigmentu vůbec dosáhl.
Sweet Potato Děkuji. S vlasy jsem moc spokojená. I proto mi bylo líto je tak často barvit.
Torrah tjo tak tu uplně bílou bych brala, ta je parádní!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.