Karoleena ano, presne to.. hodí to ale akoby stránku vinted, že dat číslo karty.. no ale už sa mi to stalo asi 3.x, len tie prve dva som ani nemala čas riešiť, tak asi je to tam časté .ďakujem
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
olivieraafakt nikomu nic nepotvrzuj a nezadavej. Zrovna vcera mi ukazala kamoska, ze se ji ozvaly 3 profily a vsechny napsaly totez a poslaly stejnej printscreen, ze potrebujou jeji tel.cislo. Kdyby nebyly tri a takhle stejny, prej by tomu jinak uverila.
711990 no to je presne toto, najprv chcú tel.cislo a potom tam poslu tu spravu. Dá sa to nahlasovať, či to je zbytocne?
olivieraa da a urcite to nahlas. A priste radsi nedavej ani to cislo a uz vubec ne zadny kod co ti poslou.
711990 ok, dakujem.
olivieraa tieto podvody sa robia aj na vinted? Ja som sa teraz pokúšala predať dve veci cez fb bazary a záujem žiadny, ale zato správ o tom, ako pošlú kuriéra alebo ako mi potrebuje bohatá nemka umierajúca na rakovinu poslať na účet 820 000 eur, tak tých bolo ![]()
Som to chcela dať na vinted, že budem od toho ušetrená, no očividne ani tam nie. Už chápem, prečo sa tu tak nadávalo na tie predaje. Nakoniec to hodím zadara do sídliskovej skupiny asi
Vinted se strašně uživatelsky zhoršíl, jeden čas jsem pořád řešila Turingův test, z toho jejich semaforu mám tik ještě dnes. Na moji žádost o vyřešení mi napsali, že oni captchu nemají. Přihlášení přes email prakticky nelze a když jsem se přihlásila přes fb, tak mi napsali, že mám dva účty? Mají v tom dost bordel, hodně holek trvá na obchodování po staru, ale i to utnou, protože mi přišla aktualizace pravidel a rovnou píší, že můžeš jen souhlasit a nebo odejít.
Kan na ten problem s prihlasenim mi pomohlo napsat na vinted, oni mi ten stary ucet pres fb aktivovali a pomohli s prihlasenim.
Celkove mi ten prodej pres tlacitko vyhovuje mnohem vic, nez kdyz se to muselo resit s lidmi osobne. Ja tam pred tydnem uspesne prodala hromadu kojiciho obleceni a gumaky a softshellove obleceni po dceri behem jednoho odpoledne (asi jsem byla fakt levna
), a rovnou jsem vsechny, co mi psali, ze chtej nakup postaru, ignorovala. Kdo koupil pres tlacitko a ja jen vygenerovala kod pro zasilkovnu, mel proste prednost. Jen jsem si rikala, ze v tomhle ohledu ztraci smysl hodnoceni kupujiciho, protoze ja o nem vlastne vubec nic nevim, ale vinted mi ho porad pripomina.
Zuzuli mně to taky vyhovuje, ale zároveň bych uvítala nějaké "uživatelské přizpůsobení". Teď jsem něco prodávala a ozvala se paní, když jsem byla na dovolené. Dohodly jsme se, že zpoždění je ok, ale ona nepočkala na moje číslo účtu a klikla na koupit. Jenže na to pak máš jen 5 dní a prodloužit to nejde ![]()
Díky, plavky jsem nakonec sehnala jedny nějaké poslední zapomenuta vzadu na štendru v HMku. Jinak něco měli, ale strašně málo, třeba plavky vcelku jen velikost 34,36 a to jsem proslapala fakt cely centrum ![]()
Prosim pekne, jak se jmenuje ten IG ucet, co vysvetluje ustalena rceni a porekadla...? Ja to nemuzu najit a strasne me to stve..!!![]()
rozarka ne vinted, ale nejaci podvodnici na vinted
rozarka nechce. Oni to zaplati kartou, penize se po tom, co si balicek vyzvednou, ulozi do vinted penezenky, odkud jsem pak celou castku za vsechny prodeje prevedla k sobe na ucet. Prave ze tam k zadnemu takovemu kontaktu vubec nedojde, oni koupi pres tlacitko, tobe jen blikne upozorneni, ze mas vygenerovat kod a odnest to na zasilkovnu. Tyhle podvody jsou asi v pripade, ze nekdo chce prodej po staru.
Evaeva prave proto se tam s nikym uz radeji nedomlouvam. A vzdycky slo dat mod dovolene, treba by to prodlouzeni vyresil ten.
Pavlena Krale klacka
Zuzuli no mně tam ty boty visely asi půl roku, takže jednak jsem byla ráda, že je někdo chce a druhak mně nenapadlo, že si je někdo koupí zrovna teď
nakonec to žádné z nás nevadilo a vinted to kupodivu nestornoval
Evaeva myslím, že tam máš v nastavení režim dovolená
Ounz jo, to vysvětluju výše, ty boty tam byly půl roku, paní to nevadilo. Vlastně kdyby nebyla tak akční a počkala, až jí pošlu číslo účtu, jak původně chtěla, bylo by to bez problémů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.