"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 24. zaří 2022 16:19

Karoleena ano, presne to.. hodí to ale akoby stránku vinted, že dat číslo karty.. no ale už sa mi to stalo asi 3.x, len tie prve dva som ani nemala čas riešiť, tak asi je to tam časté .ďakujem 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 24. zaří 2022 16:50

olivieraafakt nikomu nic nepotvrzuj a nezadavej. Zrovna vcera mi ukazala kamoska, ze se ji ozvaly 3 profily a vsechny napsaly totez a poslaly stejnej printscreen, ze potrebujou jeji tel.cislo. Kdyby nebyly tri a takhle stejny, prej by tomu jinak uverila.

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 24. zaří 2022 16:54

711990 no to je presne toto, najprv chcú tel.cislo a potom tam poslu tu spravu. Dá sa to nahlasovať, či to je zbytocne? 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 24. zaří 2022 16:55

olivieraa da a urcite to nahlas. A priste radsi nedavej ani to cislo a uz vubec ne zadny kod co ti poslou.

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 24. zaří 2022 17:03

711990 ok, dakujem. 

Online slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 00:35
Reakce na baltik:

slniecko v bratislave je wagamama? To zavidim!

​v Eurovea

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 12:20

olivieraa tieto podvody sa robia aj na vinted? Ja som sa teraz pokúšala predať dve veci cez fb bazary a záujem žiadny, ale zato správ o tom, ako pošlú kuriéra alebo ako mi potrebuje bohatá nemka umierajúca na rakovinu poslať na účet 820 000 eur, tak tých bolo

Som to chcela dať na vinted, že budem od toho ušetrená, no očividne ani tam nie. Už chápem, prečo sa tu tak nadávalo na tie predaje. Nakoniec to hodím zadara do sídliskovej skupiny asi

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 12:44

Vinted se strašně uživatelsky zhoršíl, jeden čas jsem pořád řešila Turingův test, z toho jejich semaforu mám tik ještě dnes. Na moji žádost o vyřešení mi napsali, že oni captchu nemají. Přihlášení přes email prakticky nelze a když jsem se přihlásila přes fb, tak mi napsali, že mám dva účty? Mají v tom dost bordel, hodně holek trvá na obchodování po staru, ale i to utnou, protože mi přišla aktualizace pravidel a rovnou píší, že můžeš jen souhlasit a nebo odejít.

Offline Zuzuli
3799 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 13:34

Kan na ten problem s prihlasenim mi pomohlo napsat na vinted, oni mi ten stary ucet pres fb aktivovali a pomohli s prihlasenim.

Celkove mi ten prodej pres tlacitko vyhovuje mnohem vic, nez kdyz se to muselo resit s lidmi osobne. Ja tam pred tydnem uspesne prodala hromadu kojiciho obleceni a gumaky a softshellove obleceni po dceri behem jednoho odpoledne (asi jsem byla fakt levna ), a rovnou jsem vsechny, co mi psali, ze chtej nakup postaru, ignorovala. Kdo koupil pres tlacitko a ja jen vygenerovala kod pro zasilkovnu, mel proste prednost. Jen jsem si rikala, ze v tomhle ohledu ztraci smysl hodnoceni kupujiciho, protoze ja o nem vlastne vubec nic nevim, ale vinted mi ho porad pripomina. 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 14:09

Zuzuli A to vinted požaduje č.karty při prodeji? Nebo jsem špatně pochopila olivieraa ?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. zaří 2022 14:32

Zuzuli mně to taky vyhovuje, ale zároveň bych uvítala nějaké "uživatelské přizpůsobení". Teď jsem něco prodávala a ozvala se paní, když jsem byla na dovolené. Dohodly jsme se, že zpoždění je ok, ale ona nepočkala na moje číslo účtu a klikla na koupit. Jenže na to pak máš jen 5 dní a prodloužit to nejde

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 14:33

Díky, plavky jsem nakonec sehnala jedny nějaké poslední zapomenuta vzadu na štendru v HMku. Jinak něco měli, ale strašně málo, třeba plavky vcelku jen velikost 34,36 a to jsem proslapala fakt cely centrum

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 14:46

Prosim pekne, jak se jmenuje ten IG ucet, co vysvetluje ustalena rceni a porekadla...? Ja to nemuzu najit a strasne me to stve..!!

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 14:54

rozarka ne vinted, ale nejaci podvodnici na vinted

Offline Zuzuli
3799 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 14:54

rozarka nechce. Oni to zaplati kartou, penize se po tom, co si balicek vyzvednou, ulozi do vinted penezenky, odkud jsem pak celou castku za vsechny prodeje prevedla k sobe na ucet. Prave ze tam k zadnemu takovemu kontaktu vubec nedojde, oni koupi pres tlacitko, tobe jen blikne upozorneni, ze mas vygenerovat kod a odnest to na zasilkovnu. Tyhle podvody jsou asi v pripade, ze nekdo chce prodej po staru.

Evaeva prave proto se tam s nikym uz radeji nedomlouvam. A vzdycky slo dat mod dovolene, treba by to prodlouzeni vyresil ten. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 14:59

Pavlena Krale klacka

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. zaří 2022 15:06

Zuzuli no mně tam ty boty visely asi půl roku, takže jednak jsem byla ráda, že je někdo chce a druhak mně nenapadlo, že si je někdo koupí zrovna teď nakonec to žádné z nás nevadilo a vinted to kupodivu nestornoval

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 16:17

Evaeva myslím, že tam máš v nastavení režim dovolená

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 16:50

Zuzuli Teď přesně nevím, ale když nakupuješ přes to tlačítko, tak tam musíš zadat číslo své platební karty a ona je na Vinted uložená, při dalším nákupu už číslo nezadáváš. Já myslela, že ten podvodolivieraa vzniká přs Vinted. Při prodeji je to blbost, to je jasné. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. zaří 2022 17:22

Ounz jo, to vysvětluju výše, ty boty tam byly půl roku, paní to nevadilo. Vlastně kdyby nebyla tak akční a počkala, až jí pošlu číslo účtu, jak původně chtěla, bylo by to bez problémů.