Fleur slibili vratit, ale zatim nic neprislo.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MP Meri I sportisimo mívá celý rok, a minimálně v letě měli ty levné řady. Nebo objednat z Lidlu no, tam mají celkem slušné plavky za pár korun.
Lenka22 Zdarma je jen s zadankou od lekare.
Vari díky!
MP Meri I sportisimo mívá celý rok, a minimálně v letě měli ty levné řady. Nebo objednat z Lidlu no, tam mají celkem slušné plavky za pár korun.
nejslusivejsi plavky mam z vyprodeje z lidlu,koupene jen tak na zkousku.![]()
Zarinya Jj taky tam mám teď s dětskými vecmi v košíku hozené jedny, ale nevím jestli to nejsou takový ....na Gisele Büdchen a pak na babky dobrý, ale mezitím nic:-D.
Jak zkloubit rymu u ktere musim smrkat asi tak kazdou minutu s respiratorem?![]()
Ptam se pac mam rymu asi tak po deseti letech....treba ma nekdo nakej figl![]()
Mam si nechat udelat test kdyz byl vcera negativni?
Zarinya a máš takovou tu hodně řídkou tekoucí? Jestli jo, tak u nás jsou na to kapky (tuším otrivin rhinostop, to funguje prakticky okamžitě - ale je to opravdu jen na tu řídkou rýmu, kdy máš místo nosu kohoutek na vodu), poptej se u vás v lékárně, jestli nemají něco podobnýho?
Ounz dikx.jo nastesti jsem rovnou chytla tu vodovou.
Pinot Noir no nakonec je to covid....
Zarinya uff, držím palce. U nás včera všichni negativní, ale něco tu poletuje.
Zarinya Jeje, tak rýma po deseti letech rozklicovana. Tak ať je ti brzo lépe a nic víc z toho není!
continuity Karja dekuji.![]()
Zarinya ajaj, tak přeju mírný průběh!
Zarinya Ouvej, tak ať to zůstane jen u té rýmy.
Prosím rýchly blbý dotaz: prečo chce Vinted moju kartu, keď chce niekto niečo kúpiť? To asi nie je ok.. uz som predala 2 veci a nič to nechcelo, teraz mi prišlo ze potvrdiť niečo v SMS a ďalej chce moju kartu..
Pinot Noir Sweet Potato dekuju.
taky doufam.A jeste doufam,ze jsem nenakazila/nenakazim muze.![]()
Od ctvrtka jsme se nevideli....ted se vratil,ja byla driv doma tak jsem cely byt vyvetrala a ted jsem zaligrovana v byvalem detskem pokojicku,s tabletem,telefonem,praskama,cajem....na wc si budu brat respirator.Je to na prd....
olivieraa Jako někdo chce něco koupit od tebe a chce po tobě údaje o tvé kartě a něco potvrdit v SMSce? Tak to rozhodně nedělej, to je ten teď asi nejčastější podvodnej trik na všelijakých bazarech, co pak končí novinovým titulkem Žena chtěla prodat obnošené tenisky a přišla o stovky tisíc
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.