Torrah Myslis fishing for compliments?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Vari jo, to bude asi ono, já myslela že je to jen dvouslovné, ale bude to asi takhle, díky moc
Torrah fishing for compliments
eM díky za potvrzení, tak to jsem si já nějak zmotala v hlavě, že je to xx fishing. Ale už klidně usnu aspoň!
Má tu někdo zaručený tip, jak vyprat obří skvrnu od černého čaje? Usnula jsem večer s vlasama zabalenýma v osušce, v průběhu noci odsunula ten mokrej hadr na noční stolek, ale byl tam na talířku sáček od čaje
na bílý osušce mega obří flek. Než na to nasypu půl krabice sanytolu? ![]()
žluťásek chtěla jsem napsat sanytol
ale zkus nejdřív ručník namočit do horké vody s octem a jedlou sodou, až to vychladne, tak vyprat na 60
žluťásek ale ten sanytol to vypere, já tuhle utirala rozlitej cernej čaj bilou plinou a se sanytolem se to vypralo (bez namaceni)
Lamicka Potrefenáhusa oukej, sanytol a bez práce mi teď zní super, jsem nemocná a je mi bídně ![]()
Nemáte tip na dobrý nugát /čokoládu, bonbóny, pralinky/?
Ženský, co Wobenzym po operaci? Má to význam nebo je to jen reklamní trik? Eventuelně znáte něco lepšího či jiného?
Předem děkuji.
tzaziki Prý opravdu význam má.
Hele můj boss ho doporučuje, a to není moc náchylnej k různým "doplňkům stravy" a podobným pomůckám.
euridike Já nemám extra tip, ale byli jsme v sobotu ve Valticích na Čokofestivalu. No bylo to dokonalé
, snědla jsem snad kilo různých pralinek a tuhle akci už jsem absolvovala opakovaně
.
I když jeden rok jsme si přivezli hodně pralinek z téhle čokoládovny
tzaziki wobenzym je fajn, zalezi za jakym ucelem ho chces. Jen je to trosku sranda na uzivani, na zacatku muzes zobat klidne 20-30 tablet denne. Alternativa je snad jeste apo-curenzym.
tzaziki Wobenzym je jeden z mála doplňků, který význam má.
euridike dobre tipy už tu jsou, já přidám ještě skvělou továrnu na čokoládu z Dejvic
https://kristyjan-chocolatiers.cz/
a dobrý je i Steiner & Kovarik https://www.steinerkovarik.com/
Sweet Potato barbucha Lama_z_Lana Renusatko Děkuji za radu. Akorát mi ty internety hlásí, že je momentálně v ČR nedostupný.
tzaziki no tak to je nedostupný už minimálně půl roku. Muži prodali v lékárně nějaké jiné enzymy, a ještě něco proti otokumm
Přeji hlavně rychlé hojení bez komplikací.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.