"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 20. října 2022 21:58

Inak teda, ja som pomerne voľnomyšlienkárska, čo sa oblečenia detí týka, ale cez niektoré veci nejde vlak. A považujem to za dosť dôležité, aby sa prckovia naučili od malička, že k určitým príležitostiam patrí aj určité oblečenie. Akurát teda puberta....to je ťažké, no, ale aj tam som trvala na tom, aby to bolo síce "rebelské", ale aby bolo vidieť, že je to rebelina a nie buranstvo.

Jo a po jednom kuse z každého pohlavia súhlasím s Pinot Noir , že najväčší problém sú slušné boty pre malých chlapcov...všetko ostatné sa dá "nejako".

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 20. října 2022 22:15

Potrefenáhusa Ale o to na začátku šlo, že se přes legíny něco přetáhne. Sukně, šaty.... Myslím, že k použití legin jako puncocháčů tady nikdo v zasadě nic nenamítá, zvlášť u batolete.

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 20. října 2022 22:17

Zuzuli Sluší ti barva, šaty i vlasy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2022 22:18

Karja hele, nevím jak moc je to vaše divadlo divadlo, u nás se hraje třeba i v obchoďáku, tam chodí půlka dětí v softchelkách

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 20. října 2022 22:20

Evaeva No na těch fotkách to taky nevypada jako divadlo, ale má to bar!:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2022 22:21

Karja a to je důležitý! 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 20. října 2022 23:59

Zuzuli strašně moc ti to sluší! (a ty červený šaty jsou odkud? ten střih je úplně super, chci je taky, haha) 

Offline Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 21. října 2022 00:04

žluťásek diky. No, saty jsou s malymi upravami tyhle

Offline Jitka77
1939 příspěvků moje polička 21. října 2022 00:39

Byla jsem dnes v Janáčkově divadle na baletu a k vidění bylo ledacos. Našla jsem na webu divadla mezi častými dotazy informaci k vhodnému oděvu a rozesmála mě věta "mějte na paměti, že herci vidí až do čtvrté řady".

Víc než plátěné tašky přes rameno, tenisky, sešívané džíny nebo zjevně roztrhané bavlněné triko mě ale namíchlo, že se na balkon po začátku představení postupně přicouralo dobrých třicet lidí

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 21. října 2022 01:31

Zuzuli ouje, jsem se přesně bála, že bude odkaz na střih místo eshopu. Tak nic

Online Potrefenáhusa
38892 příspěvků moje polička 21. října 2022 02:15

brrr jo, však jo, ale šla proste v normálním oblečení, v jakým chodí celkem běžně 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 21. října 2022 06:35
Reakce na Jitka77:

Byla jsem dnes v Janáčkově divadle na baletu a k vidění bylo ledacos. Našla jsem na webu divadla mezi častými dotazy informaci k vhodnému oděvu a rozesmála mě věta "mějte na paměti, že herci vidí až do čtvrté řady".

Víc než plátěné tašky přes rameno, tenisky, sešívané džíny nebo zjevně roztrhané bavlněné triko mě ale namíchlo, že se na balkon po začátku představení postupně přicouralo dobrých třicet lidí

​Díky! Tenhle příspěvek mi konečně odpověděl na jeden můj dlouhodobý blbý interní dotaz

Proč bývalá operní diva chodí pravidelně pozdě na nedělní mši? Ona se prostě mstí za ty courající diváky, kteří jí rušívali árie!

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 21. října 2022 08:48

Neměly byste tip, co dělat - vidět - zažít - dnes v centru Prahy mezi 18-24 hodinou? Díky předem!

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 21. října 2022 08:57
Reakce na Archivářka:

​Díky! Tenhle příspěvek mi konečně odpověděl na jeden můj dlouhodobý blbý interní dotaz

Proč bývalá operní diva chodí pravidelně pozdě na nedělní mši? Ona se prostě mstí za ty courající diváky, kteří jí rušívali árie!

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 21. října 2022 11:14

Zuzuli sluší ti to :) 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 21. října 2022 11:40

Zuzuli pripojim se, ta cervena barva ti moc slusi

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 21. října 2022 11:44

Zuzuli Moc Ti to sluší! Šaty, vlasy, fakt moc.

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 21. října 2022 12:49

Holky, nemate tip, co delat zitra v Humpolci, kdyz bude prset? Mame tam rodinne setkani (je to v pulce cesty mezi Prahou a J. Moravou), slozeni 14-75 let, planovali jsme nejakou turistiku, ale podle posledni predpovedi bude cely den prset. V kine tam hrajou extra blbinu. diky

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 21. října 2022 12:59

baltik klášter Želiv?

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 21. října 2022 13:03

baltik Koukni se na Galerii osmička, jestli tam něco nebude. Tam jsou různé výstavy, a vypadá to pěkně, je k tomu mala kavárna, ta se mi taky líbí, ale je tam málo mísy na sezeni. Kousek od tamtud je Želiv (cca 8km), tak se podívej třeba na FB na klášter Želiv, tam se mi zdá je celkem slušná restaurace docela, ale nebyla jsem tam a občas tam mají nějaké kulturní akce, komentované prohlídky, hrané prohlídky a tak. No a když budete u Humpolce, tak kousek od dálnice, nevím proč, všichni hrozně žerou kostelík Zahrádka, to je třeba tak na dvacet minut, i v dešti. Takovej kostelík u vody, zbyl tam sám po zaplaveném městečku, je to taková romantika.