tzaziki wobenzym má výpadek ve výrobě minimálně rok. Alternativně je k sehnání Curenzym, nebo Enzymax.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Curenzym má taky výpadek
tzaziki Chtěla jsem napsat, že už delší dobu není, nedávno někdo psal, že platí zlatem, ale otevřela jsem net a v nabídce byl. Blíž jsem to nezkoumala, myslela jsem, že už teda zase je.
tzaziki Amazon tvrdí, že dodání začátkem prosince... jestli to je to ještě co platný
euridike ten jsem taky milovala a dlouho po něm pátrám. Kdybys na nějaký dobrý narazila, dej mi prosím tě vědět, jo? :)
Skvělá čokoláda mi přijde ještě slovenská Lyra, tuhle jsem ji viděla v biooo v Kotve a maj ji v kavárně naproti nádraží Praha Libeň
no a z běžný produkce já mám fakt rada ty plněný koule Lindt a nejlíp ty mrnavy v jejich adventnim kalendáři
Potrefenáhusa koule od Lindt jsou hrozný, nám to pořád někdo kupuje, že jako máme rádi hořkou, tak ty černý. Jako jo, čokoláda možná dobrá, ale co ta koule sladkýho sádla uvnitř? ![]()
Potrefenáhusa mne este viac nez gulky chutia tie lindt cokoladky takeho tvaru jak sedlova strecha (ako sa nazyva ten tvar??). Ale predavaju to myslim len v tych lindt obchodikoch na kusy.
Edit. Tak som to nasla ako tehlicky, pamatovala som si ten tvar trochu inak
Pinot Noir jo to tukove vnutro mi tam tiez trochu vadi. Pisem trochu, lebo aj tak ich zozerem ked ich dostanem :))
Pinot Noir no lepší jsou ty malý, ale mne neurazej ani ty velký, hořkou čokoládu nemusím, Akorat už si nepamatuju, která barva mi chutná nejvíc, asi ty hnedy (v kalendáři jsou namichany)
Potrefenáhusa mně taky chutnají. Ty černé ne, já hořkou čokoládu nerada, ale ty hnědé a červené bych si hned dala
Já mám teda ráda i Milku, trocha sladkého čokoládového tuku mi nevadí ![]()
euridike Kolega občas přiveze ke kafi z rodné Třebíče tabulku čokolády Lana a taky to mají moc dobrý. Nebo ještě Herůfek z Čejče. A na pralinky chodím do Choklid, ti jsou v Brně, ale dívám se, že mají i eshop... Jen ten nugát teda nevim, slyšela jsem chválu na ten arašídovej tříbarevnej od Janka, ale nemám vyzkoušeno. Z toho, co se dá běžně sehnat v obchodech, mi moc chutná nugátová tyčinka Lindt, ta mi nejvíc připomíná takovej ten nugátovej špalík Figaro, kterej už mi teď naopak tak dobrej jak dřív nepřipadá.
Potrefenáhusa Mne taky strasne chutnaji. Nesmi to byt doma, jinak se o to jeste popereme. Krome cernych, ta jim sama. Miluju hlavne ty cervene hnede a svetle modre (kokosove). Asi to neni kvalitativni vrchol, ale co uz. Ty horke se soli/chilli ale miluju taky a ty uz dobre urcite budou i slozenim. Zkousela jsem i nejake "lepsi" horke a stejne preferuju spis ten Lindt. Klidne i 90% mam normalne rada, ale treba mi ani nechutnaji.
A kdo ma rad ty male cokoladky s matovou naplni?
A slany karamel ![]()
Jos ja ja ja
euridike Koukni ještě na Jordis
Jordis delali moc dobrou cokoladu. Ja pred lety milovala jejich Rustic vanila a Mlecnou s cervenym peprem, ale obe vyradili z nabidky
od te doby jsem zadnou jejich uz nemela, tak soucasnou kvalitu neposoudim
Mně vozí dcery z Anglie čokoládové pomeranče. Čokoláda s pomerančovým Olejem.
A tvar pomeranče, včetně dílků. Jsou i jiné formy, sáčky a jednotlivě balené kousky. Strašně dobra čokoláda!
Jak nemám ráda citrusové příchuť, tak tohle je super.
Terry's dark/Milk chocolate.
A dá se sehnat i tady u nás. Vždycky má obrovský úspěch, s oblibou ji dávám jako malé dárky.
Dadoo ale tahle pomerančová čokoláda je nejlepší ze všech! A to jsem rozměrná (edit: rozmazlená, ale rozměrná bych brzy byla) belgickou čokoládou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.