Dadoo to je přesně ona. Červenou jsem teda neměla
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jos já já, máta a slaný karamel jsou moje nejoblíbenější příchutě vůbec! (čehokoli)
MaeGandal červená je hořká.
Tulipe Aaaaa, to ještě neznám. Muž naposledy donesl kromě klasiky ještě datle a pomeranče v čoko, v tomhle balení.
Dadoo Jo, to vypadá moc hezky!
Dadoo čokoládový pomeranč je naprosto boží!!!
Sweet Potato Kristyjana jsem taky nemusela vidět ![]()
Já o jídle píšu bleeee fakt nerada, ale ty anglicky matovy cokoladky....no, radši nic
Dám vědět. ![]()
Zatím jsem objednala Ajala Nugátová lískový oříšek /a Ovesné mléko/ a taky bílou čokoládu od Jordis, bohužel jsem si totiž vzpomněla, že jsem jako dítě měla ráda i bílou čokoládu. ;)
A tedy v Kristyjan mám těch favoritů fakt hodně! /Díky Sweet Potato a Tulipe ./
bram Super lískooříškový nugát mají v bezobalu, dm má teď vánoční čokoládovou tyčinku, která je taky bezva
a ještě tady Solathis měla nějakou kamarádku, co vyráběla čokoládu... i vyhrávala soutěže s tím... ale nevzpomenu si na název...
Moc děkuju!
A Figaro špalík byl fakt dobrý, ten už jsem dlouho neměla... A na ten nugát od Janka jsem právě koukala, vypadá skvěle, ale někde jsem tady v diskusi zaznamenala, že si někdo na jejich čokoládu stěžoval, tak je mám prozatím v záloze. :)
//Teď je jen otázka, kdo to všechno sní... :) //
Mám takovej dotaz, asi blbej, ale mě to trochu dneska překvapilo.
Dostala jsem recept na antibiotika, v lékárně neměli, že je výpadek, tak jsem volala do nemocniční lékárny a taky neměli, takže jediná šance byl nový recept. Doktor mi řekl, že za tyhle antibiotika není náhrada, ale paní lékárnice mi řekla název dostupných břišních atb, tak jsem to nadhodila. Pan doktor je nechtěl předepsat, že jsou moc drahá, že to asi nebudu chtít platit. Tak jsem řekla, že za posledních 14 dní jsem ( ač jsem u nich už byla a bylo mi doporučeno čekat, až se mi přitíží a jet na urgent) utratila tisícovku za volně prodejný léky a že už je mi to fakt jedno, co já nebo pojišťovna zaplatíme, ale chci být ok. (Mmch celou dobu bych měla bejt na neschopence, ale zase jak pitomec se snažím fungovat).
Takže v lékárně dávám recept, dostanu léky a paní lékárnice povídá- pan doktor tady píše, že je to na úhradu nemocného...
To byla nějaká přebytečná informace nebo si lékař může vybrat, jestli to hradí pojišťovna nebo nemocný? Trošku jsem si připadala, že jsem si ty léky nějak vymohla, tak si je teda zaplatím.
Nic s tím dělat nehodlám, zaplatila jsem, jen mě zajímá, jak to je :))
Já o jídle píšu bleeee fakt nerada, ale ty anglicky matovy cokoladky....no, radši nic
já to v dětství milovala! Jen teď k mojí mamce nechce doputovat informace, že už to není to nejlepší, co jsem kdy jedla a pořád je dostávám, vylepšeno o levnou Lidl verzi ![]()
Zu po zavedení první Mireny jsem brala něco silnějšího než ascorutin a poprvé mi to napsala bez úhrady. Když jsem chtěla ještě balíček "pro klid", tak mi to napsala s úhradou pacienta. Takže to asi možné je.
Zu já jsem si párkrát léky taky platila sama - většinou to bylo v případě, že mi je napsal doktor, kterej je normálně předepisovat nemá... nebo jak bych to řekla, prostě jiná specializace
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.