Zuzuli Díky, to jsem si myslela. je mi po námaze jako bych snědla něco špatného.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity dovnitř to táhne, ale jde to celkem, nahoru minimálně. Držet volant blbý, točit strašný. Neudrzim na prkýnku chleba, abych ho ukrojila... když máčknu to měkký místo pod palcem (z vrchní strany) před zapestím, tak to bolí pěkně.
Tabea oteče, maž to traumaplantem.
Catherinne já mám v lékárničce jen věci pro děti
. Ale ráno zkusím něco poptat v lékárně. Teď už smůla. Díky za tip.
Premyslim, jestli radši jít spát tak, jak jsem byla v práci, nebo se nechat svlíct a obléct dětma. Dcera by mohla nárokovat výběr outfitu ![]()
k tematu tech ruznych moznych nedostatecnosti: ja si pred par tydny potom co jsem byla nemocna nechala udelat velkej krevni obraz a priplatila jsem si i extra za vitaminy skupiny b, selen, zinek, vitamin d a uz nevim jestli jeste neco. skoro nejim mlecny vyrobky ani maso a zaroven dost sportuju, tak jsem chtela vedet, jestli celkove ok.
vsechny hodnoty byly dobry a musim rict, ze mi to pocitove fakt hodne pomohlo. kdyz jsem ted unavena po tezsim treninku, tak nepremyslim, jestli nemam nejakej nedostatek neceho, ale proste si reknu ze jsem holt trenovala tak jsem unavena a jdu spat driv :D
Tabea tak v nouzi alespoň chlaď, zítra kup mastičku ( tahle je fakt ověřená spoustou padajících běžců) A kdyby se to do pondělí moc nezlepšilo, běž to ukázat nějakýmu doktorovi.
Catherinne dekuju ![]()
Tabea jak to tak popisujes, já bych zašla na rentgen.
Jedná věc je, že to úplně neohnes, druhá, že když něco zmáčkneš, neudržis to. To narazenina obvykle nedela.
viktorka_od splavu Pokud svaly můžou a dýchání nestíhá, taky bych to viděla směrem k anemii, přes to, že jsem se celkem věnovala aerobním sportům, a byla předtím schopná udýchat hodně, tak při zhoršení chudokrevnosti jsem při výstupu do druhýho patra dejchala jak sentinel. Zkus v první řadě nasadit to železo.
viktorka_od splavu Asi jako se vším u zdraví, to může způsobit cokoliv. Problémy s dýcháním je i u alergií, třeba pylových a letošní teplý leden tady v Brně a už něco kvete.
999 Při tvé otázce jsem si vzpomněla na jednoho známého z posilovny, který razil heslo, když se po tréninku nepozvracel, tak to nebyl pořádně odvedený trénink
. Jak někdo psal, tak zátěž je pro každého jiná a mohlo se to změnit. Dosáhneš určité zátěže organismu a reaguješ jinak. Hodně stížností všeobecně, na kondici, na dýchání, na pulz a tak, registruju po covidu (u kamarádů, co sportují).
Renusatko To si právě nemyslím, že je ten případ. Já své tělo znám, i své limity. Tohle je divný, proto jsem se tady ptala. A myslím, že jsem i odpovědi dostala. Odkrveni trávicího traktu mi přijde jako dobrý vysvětlení, i když jsem o něm nikdy neslyšela. To nebyl ten pocit, že si sáhneš na dno a pozvracíš se z toho.
tv Já ti rozumím, ale jak píšou ostatní, je to součást domu...ono teda těžko říct, co jsou to "nové balkony", může to být taky nějaká super přístavba, která zhodnotí daný byt, že jo a to už by se jí vůbec nelíbilo, to chápu.
S tím společným majetkem je to těžké. U nás v domě se dělal výtah a přízemí za něj pochopitelně neplatilo, rsp. šlo to z fondu oprav, ale přízemní byty měli nějakou náhradu, už nevím přesně, opravily se jim balkony nebo nějakou dobu neplatily, nebo tak něco.
A mám kamarádku, která má podkrovní byt nedaleko centra, společenství odmítlo vybudovat výtah, ale dovolilo jim postavit ho na vlastní náklady. Takže ona + patro nebo dvě pod nimi se složili a výtah zafinancovali. No a pak bylo v baráku obrovské halo, když se ukázalo, že zbývající partaje ho nemůžou používat.
Na stěhování prý jedněm půjčila klíče, ale neodpustila si poznámky....
mám dotaz na brněnské, co mají nebo měli děti na gymplu, jakou ty školy mají pověst? Syn se chce hlásit na Lercha a pak váhá mezi Vídeňskou a Jaroškou.
Dá se nějak předcházet s tím, že vám pusa předchází myšlenky asi tak o dvě minuty? Nebo je to trvalý, na celej život? Já s tím furt někde něco věčně mám. Sambo mi vždycky říká, ať si to promyslim, prostě nemluvím tak rychle, je fakt že on někdy nez něco řekne tak já si v té jedné pomlce stihnu sestavit nákupní seznam.
Karja asi pocitat do deseti nebo zhluboka dychat,ale je to tezky!![]()
Zarinya No jo, ale to by mě to zase muselo napadnout dřív než to reknu! Jakoby teď je to ještě prdel, ale co budu dělat v práci, ono se to zhoršuje asi!
Karja no vsak pisu,ze je to tezky.![]()
kdyz budes mit cas koukni na prednasky na you tube hana ondruskova,cesta uspesnych nebo ma i svoje,ale to je po kouskach.Ale mne ta zenska dost bavi.:-)
Zarinya Jo a jak ti ty videa pomohly vykomunikovat s manželem tu věc? Pomohlo to? Já na to moc nejsem, mě většinou ti lektoři hrozně štvou:-D
Karja ona je desne vtipna(teda pro mne)
hele furt se ucim,ale uz je to lepsi.:-)
Tabea Podle popisu bych to viděla taky spíš na rentgen. V každém případě ať to rychle přebolí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.