Zatáhni žaluzie, třeba půjde jinam.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mám další dna dotazy. Dnes jsem byla u očního a po 15 letech potřebuji zase brýle
, kam v Brně zajít? Uz jsem z toho vypadla, tak nevim.
A druhý dotaz, třeba na Luna , které výtvarné potřeby v Brne jsou nejlepší? Kde mají nejlepší výběr?
Mulen Mám se zeptat kamarádky? Ona teď mluvila o novém očaři, v Brně hledala a všude dostávala termín až za půl roku.
Kanbudu ráda. U očního mi říkali, že už se s receptem na optiku nechodí, že si to tam dělají sami.
Mulen Poslala jsem ti zprávu.
Mulen Do výtvarných potřeb chodím na Lidickou, je to na úrovni zastávky Antonínská
eM Dneska jsem kolem nich jela![]()
Mulen Jestli jde jen o optiku, tak já jsem byla mega spokojená v Ocuway na Pekařské. Krásné moderní brýle menších značek, super přístup, naměřili, co měli. Doporučuji kudy chodím.
evuch taky díky :)
Ty jo, zrovna za brýle mi utrácení vůbec nebude dělat radost ![]()
Mulen my celá rodina chodíme do této optiky - Cejl 509, Duooptik, jedna zastávka šaliny z Maliňáku a jsme maximálně spokojení. Bývá tam úžasný pán a má neskutečné oko na to, co člověku sedne. Obrovský výběr obrouček, zlaté ruce a do ničeho člověka nenutí. Chodím tedy postaru s receptem, mám na obou očích cylindry a fakt je umí udělat dobře, že se potom nemotám jak opilá.
dupali taky na to kouknu, díky. Mě přávě dneska očařka říkala, že už se recept nedává.
Mulen my teda recepty normálně dostáváme celá rodina
mámě jednou v optice naměřili bůhví co, chvíli jí trvalo než přišla na to, v čem je problém ![]()
Mulen Vytvarne potreby Husova, Josefska.
Nejlepsi na svete byvaly na Starobrnenske, coz je dnesni Husovka.![]()
Mulen No ona je myslím relativně novinka, že už pojišťovna na brýle nic nedoplácí, tak ten recept v optice nepotřebujou, pokud si umí dioptrie sami změřit. Ale teda být tebou tak si minimálně na oční zavolám, co ti vlastně naměřili, abys viděla, jestli to v té optice vyjde stejně.
DruI To bych mohla tam zavolat.
Mulen S manželem jsme moc spokojení s optikou Lunettes na Panské.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.