Sairon ten je na prvním místě
(mám reference od synů dvou kamarádek), uvidíme, co dá na druhé místo.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
U nás jsou asi spory ohledně placení výtahu vyřešené tím, že jsme družstvo a tím, že my z nízkých pater máme komory v šestém patře ![]()
Ještě mě napadá, ti lidi z toho prvního patra (nebo i přízemí, když je zvýšené jako u nás) nepočítají s tím, že budou třeba jednou špatně chodit, nedejbože aby museli používat vozík, a pak by se i to patro rádi svezli? Nebo s kočárkem?
Mulen Vídeňskou máme skoro u domu. Poslední dobou pověst nic moc. Je to teda jedna starší zkušenost od kamarádky, spíš na to, kdo tam chodí a podle toho úroveň výuky. Loni jsem to taky trochu zjišťovala a Vídeňskou mi nikdo nedoporučil. Jaroška má pověst dlouhodobě dobrou, Lerch je teda jistota.
Renusatko nn ja alergii nemam ani to neni zavisly na rocnim obdobi nebo tak
Já jsem taky neměla, dokonce ji ani nemám každý rok a jsou to věci právě leden únor
, kdy jsem žádnou alergii nečekala. Taky to trvalo asi půl roku, než se na to přišlo, protože nic, mimo zhoršeného dýchání u zátěže, mi nebylo. A může to být cokoli, nemusí to být pyl.
Hlavně to může být spousta dalších potíží. Já jsem zase v tomhle nasazování něčeho, protože holky to říkaly, opatrná. Raději, být tebou, tak si nechám udělat alespoň základní odběry, máš na ně nárok stejně v rámci prevence. Ono není dobré si brát ani hodně železa a když netušíš, jestli ti vůbec chybí.
Renusatko taky díky. No vůbec mu nezávidím, já už bych přijímačky dělat nechtěla. Ty nerva..
Mulen To zvládne a určitě doporučuju, ať si to jde někam vyzkoušet. Dělavají se na školách přijímačky nanečito. Ani né kvůli výsledkům, ale spíš ta atmosféra, která je jak potom u přijímaček. Je tam i čas vysvětlit kam mají co psát, potom to vše proberou, ukážou si chyby v zápisech. Dělají to sice i ve škole, ale ta atmosféra, přijdu, sednu, píšu v limitu a s cizíma lidma, zmírní to celkově nervy a pokud je to na škole, kam se hlásí, tak i zná už prostředí.
Renusatko o tom jsem treba nevedela, diky![]()
Mulen Akorát se dívám, jestli se to ještě vůbec dělá. Ten starší syn byl na škole, kam se hlásil, dokonce snad dvě soboty to bylo. Mladší to měl v rámci dne otevřených dveří. Teď mi přijde, že to dělají jen nějaké agentury.
eM díky. Nejvíc chvály jsem teda slyšela na Lerchovo gymnázium. Taky je tam myslím nejtěžší se destat.
Doporučuji na to stránky matematická beruška. Jsou tam výsledky všech gymnázií na napříč republikou, takže se unit dohledat, kolik bodů měl poslední přijaty za poslední roky. Takže zjistite přesně jak těžké to pro syna může být.
Další věc je,že běžící češtinář dost kritizoval některé přípravy, prý to bylo úplně neadekvátní jak prijimackam, tak požadavkům. Určitě doporučuji testy na cermatu, pokud je dítě s nejakou motivaci, tak to z toho klidně dá ( starší se zvládla připravit i z páté třídy velmi solidně, jenom těmi testy + dvě knížky).
Renusatko našla jsem právě jen nějaké externí agentury
continuity na to taky kouknu. Na zakladce zkouseji ty staré cermat přijímačky a pak je rozebírají.
dzizisketa u našich bol výťah na 1.poschodí roky zamknuty a raz v nedeľu pred obedom u našich zvonila suseda z 1.poschodia (moja mama je domovnicka), že jej ide návšteva, kde je pán na vozíčku, nech to ide odomknúť. A bola veľmi urazena, že to nejde, lebo odomknúť to musí vytahar zo spravcovskej firmy.
Mulen Tady na gymplu mají kurzy, nebyla jsem schopna se doma s dítkem učit, vždycky jsme se akorát pohádali, tak chodil tam. Předposlední hodinu pak psali test nanečisto, ať si to nacvičí a poslední hodinu ho opravovali. Akorát, ty kurzy už jedou.
brrr no jo, ja (my) trochu zaspali. Prihlasila jsem ho aspon ta ty přijímačky nanecisto. A hustom do nej, at se pripravuje.
... je fakt že on někdy nez něco řekne tak já si v té jedné pomlce stihnu sestavit nákupní seznam.
Tak to ja mam obcas hotovy nez manzelovi dojde, ze na nej mluvim :(
Kokoska :-D Jojo
Karja on ma v hlave zas nejaky novy pracovni projekt a to byva dost nesnesitelne obdobi, je jak ty 3 opice Nevidim, Neslysim, Nemluvim.
Karja a taky se u tvýho samba musíš trefit do okamžiku, kdy zrovna neprovádí nějaký cvik? Já se třeba zeptám na triviální věc k odpovědi ano/ne, ale na odpověď musím počkat pět minut, než dokončí protažení šíje nebo tak něco. Tyjo přitom sedí v tureckým sedu s nakloněnou hlavou, to by snad nějaký hmmm šlo, ne?? ![]()
žluťásek Nenene, já mluvila o běžné komunikaci, on už takhle s těma pauzama mluví i s prodavačema v obchode. Minulý týden jsme něco nakupovali a ten prodávac čekal tak dlouho, už se i na mě díval, jestli nemá třeba nějakej reset nebo tak:-D. Já doma konverzaci téměř nezapradavam s dospělými, jsem ráda, že je chvíli ticho a nemusím být aspoň minutu s někým v interakci, natož s tím ještě sama aktivne začínat!
je jak ty 3 opice Nevidim, Neslysim, Nemluvim.
To nejhorší nastane, až přijde 4. opice Nic si nepamatuju![]()
jerry Ta uz cumi do okna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.