"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 08:10

Karja taky Hanka rika,ze to ty lidi nedelaji schvalne to mi tedy dela nejvetsi potiz ji uverit.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 08:14

Zarinya Jj, to říká i sambo:-D. Ono na tom něco bude;-)

Offline viktorka_od splavu
49360 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 08:15

Isca Pavlena oki tak ja to zelezo testnu, dik!

Renusatko nn ja alergii nemam ani to neni zavisly na rocnim obdobi nebo tak

Karja tjo ja mam jen dve faze -nemluvim/moc mluvim a vekem se to nijak nezlepsuje, spis mi to prestava vadit (jako driv jsem se trapila trapasem a dnes je mi to putna:-)

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 08:16

viktorka_od splavu Tak to jsou aspoň dobre vyhlídky! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 08:19

Karja jako me je taky putna co reknu za tim si stojim,ale s vekem prislo to,ze bych chtela "hezky"komunikovat,ono i hezky podana urazka ma vetsi vahu.

49360 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 08:23

Zarinya aha tak to ja nikoho urazet nechci, mne se to stava omylem

Karja  spis se snazim rikat fakt jen to co myslim vazne a rikat to doopravdy nebo jak to rict, nesnazit se to okecavat, pac to prave generuje nejvic nedorozumeni, teda u me

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 08:24

viktorka_od splavu no ja to taky neplanuju to byl priklad,nikdy nevis kdy to upotrebis.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 08:35

viktorka_od splavu Jo takhle, no to já taky. Doma s tím problém nemám, tam mě znají, spíš ta interakce s okolním je prostě mimozní leckdy:-D. Nedávno mi jeden chlap nabídl tykani, ze mě se vychrlil proud slov, které se spojoval ve věty, z vět pribehy, že on mi vlastně ani nemel čas říct, jak se jmenuje, já to teda vím, ale uvědomila jsem si až doma, že neměl šanci! Sambo ze mě roste, já se pak divím, kolik on toho vždycky ví, o druhých lidech, i o těch, kteří jsou mi bližší, já jsem myslela, že je důvěryhodný a přátelsky, ale bude to spočívat v tom, že jemu to na rozdíl ode mě mají možnost říct, v těch jeho pomlkach:D:D.

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 08:37

Karja chvíli mlčet je vcelku efektivní auditorská praktika. Lidi mají tendenci to ticho vyplňovat. 

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 08:37

Karja chvíli mlčet je vcelku efektivní auditorská praktika. Lidi mají tendenci to ticho vyplňovat. 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 08:42

continuity Jako v práci jsem s tím asi takovej problém neměla, tam jsem zřejmě asi fakt nevěděla co říct a dlouho zpracovávala ty přijaté informace:-D:-D. Navíc jsem si to často fakticky poznamenávala, takže ruka to vždy zpomalila!:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2023 08:45

Garfie to je hustý s tím výtahem. On výtah zvýší hodnotu každého bytu od prvního poschodí výš, že jo. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 09:11

viktorka_od splavu ale urazet lidi omylem je tedy taky nic moc.

49360 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 09:24

Zarinya no vsak, ja z toho nejsem dvakrat stastna, ale uz se z toho nehroutim

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 09:26

continuity děkuji

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 09:31

bublifuk dekuju! Asi se stal zázrak. Včera jsem nemohla vůbec spojit palec s malíčkem, v ruce nic udržet, bolelo to i bez pohybu, vůbec jsem nevěděla, jak ruku položit. Spát jsem šla s chlazením. Dneska je ruka tuhá, ale bolí to o hodně moc míň, udělám i pěst. Otok není na zápěstí ale nad ním na hřbetu ruky. Tak ještě čekám, jak se to vyvine. Sletěla jsem z kola na ruce a hlavu včera ráno před osmou, začalo to bolet a otékat až odpoledne ve čtyři. 

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 12:06

Mulen Lerch a Jaroska dobrý. O Vidence z posledni doby žádné zprávy.

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 12:07

eM díky. Nejvíc chvály jsem teda slyšela na Lerchovo gymnázium. Taky je tam myslím nejtěžší se destat.

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 12:08

Garfie To se kdysi resilo i v nasem dome, kde jsme meli byt, kdo bude platit vytah, prvni patro ho platit nechtelo, ze tim jezdit nebudou, nekdo z horniho patra teda navrhnul, ze tam teda nebudou z toho vytahu ani dvere, ze tim se usetri dost penez pri stavbe, to se prvnímu patru kupodivu nelibilo  No nakonec jsme platili stavbu vsichni podle plochy bytu a provoz podle poctu osob v domacnosti a pouzivali ho samozrejme vsichni, i ti z prvniho patra. Kupodivu lidi z prizemi s tim nemeli vubec zadny problem, ti teda pak neplatili ten provoz. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 12:15

Mulen určitě GML