"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Janulik03
20277 příspěvků moje polička 02. února 2023 20:47

Karja na vypnutie pleti sa mi raz ukazala taka reklama na ig. Nieco ako prisavky sa prilepili pred usi a gumickami sa natiahla koza na licach smerom k usiam. Okamzite vypnutie a vyhladenie v jednom. To ti ziadny krem nedá. Som si to video pustila hadam desaťkrát a smiala sa ako blbá. 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 02. února 2023 20:51

Janulik03 :-D:-D Jo jako já mám tak problematickou pleť, že mně tam nějaká vráska, nevypnutí, pytel podo očima, žilky úplně zaniknou:-D. Takže toto úplně nesleduji, ale věřím, že to musela být legrace

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2023 21:06

Janulik03 plastika z wishe 

Online Janulik03
20277 příspěvků moje polička 02. února 2023 21:09
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2023 21:09

Karja nemám, až najdeš, dej vědět:) Zrovna teď jsem si koupila takový divný, je až moc tekutý a moc nekryje.

Hodně se mluví o vynechání mléčných výrobků a cukru... no to je základ mojí stravy, to budu mít radši akné:) Ale asi zkusím tu pupalku, to vypadá nenáročně. Mně se to i zhoršuje podle cyklu, ale ne před ms, ale naopak při ovulaci.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 02. února 2023 21:20

EvaevaJá jsem hrozně marná i na to braní vitamínu, ale ted mám něco speciálně na akné a ostropestřec tak snad dva měsíce aspon vydržim. No a jako mám ted nový krycí makeup, ale mně to všechno hrozně brzo sleze a musím si po obědě normálně nahodit druhou vrstvu:-Dvždycky mi to namalování vydrží tak dvě hodiny. 

Online Janulik03
20277 příspěvků moje polička 02. února 2023 21:23

Karja ten pestrec berie dcéra a fakt je to poznať. Ona mala také podkožné hrčky, na dotyk bolestivé, a zmizli. Tak hadam ak vydržíš chvilu bude to lepšie. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2023 21:24

Karja ono to stejně nejde úplně zakrýt:( Já mám ty vitamíny na lince, nesmím to uklidit. Ale nemůže to mít žádné podmínky jako na lačno půl hodiny před jídlem.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 02. února 2023 21:27

Karja Evaeva já mám teda na to pozdní akné zkušenost s pečlivou hydrataci a krémem od Babor, ten mě toho opravdu zbavil. 

Jsou dva, tento je myslím hutnější. 

https://cz.babor.com/products/skinovage/skinovage-purifying/60039-purifying-cream-rich.html

Říkalo mi to nezávisle několik těch kozmeticek v lékárně a v Babor specialce, že často je to problém vysušené pleti. 

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 02. února 2023 21:29

Evaeva já tady na to akné v dospělém věku jednu dobu také trpěla a pomohlo mi vynechat cokoliv na olejové bázi, kupuji Ordinary a tam si vždy hlídám, ať je to bez oleje. No a hydratace. Vrásky moc nemám ani po 40tce, povyslou kůži ano

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 02. února 2023 21:50

continuity To máš určitě pravdu, já mám také plet dehydratovanou a suchou. Ted mám krém na velmi suchou plet v zimě. Na to se nedá dávat ta akné kosmetika, ani z lékárny ne, prostě to už je něco jiného. 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 02. února 2023 21:54

Karja někdy pomůže už jen ta hydratace.v zimě je to blbý, této nejde přes den. Ale na nic hydratační nebo rovnou sérum. Fakt to je znát a docela rychle.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2023 22:00

continuity jojo, já hydratuju, nepoužívám nic na akné, vysušujícího a tak. My to teda máme v rodině, tak možná dědíme nějakou nesnášenlivost něčeho. Táta má akné snad do teď.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 02. února 2023 22:25

Evaeva Jj přesně, kosmetička, jak zná celou naší rodinu, tak taky říkala, že musíme k tomu dědit nějaké dispozice (špatné trávení něčeho nebo je to něco hormonálního). Ona mi teda doporučuje ten test nesnášenlivosti potravin, ale upřímně je to dost peněz a nenašla jsem, že by to šlo třeba udělat s přispěním pojištovny. 

continuity No kéž by, ale bohužel mazání nějak nefunguje!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2023 22:29

Karja možná, že praktická by ti dala žádanku, kdybys jí řekla, že máš podezření 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 02. února 2023 22:36

Evaeva Ty jo pochybuju, je to drahé jako čert. Ona ta kosmetička říkala, že to jde, ale že bych jako musela mít podezření třeba i na jiné problémy, trávicí atp atp, nebo to trochu přibarvit. A já si s karmou nehraju, trávení mám výborný, ještě svýma kecama si to pokazim, to tak!

Offline Jitka77
1935 příspěvků moje polička 03. února 2023 10:51

Mám dotaz - budu si poprvé v životě rezervovat hotel v zahraničí. Je nějaký důvod nejít přímo na stránky vybraného hotelu a řešit to přes nějaké ubytovací potrály? Je obvyklé platit něco předem (pro dovolenou v ČR jsme si vždycky jen rezervovali termín a platili až na místě)? Jde mi o dvě noci v Katowicích v červenci.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. února 2023 11:26

Jitka77 Já to mám spíš raději z důvodu nějaké záruky, že to ubytování bude, případně řešení, takže přes Booking to dělám často. Zase hotelu bych se nebála, malého soukromého zařízení trochu ano. Na těch ubytovacích portálech je napsáno vše, jestli platbu předem chtějí, vratnost zálohy, případně kdy se platí a poplatky za storno, takže si můžeš najít ubytování podle ceny i podle toho, kdy chceš platit. U hotelů to asi bude pokaždé vyloženě na jejich podmínkách. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 03. února 2023 11:37
Reakce na letfenixa:

Najväčšia hanba som ja, tvar si umyvam čistou vodou a natriem sa len vecer tak 2x do týždňa. Nelicim sa vôbec. 

​dělám to obdobně, umývám se vodou, ale teda na noc noční krém si dávám denně, to potřebuju. A líčím si jen oči, protože nosím brýle na dálku a bez aspoň lehkýho nalíčení to vypadá blbě. Já se jinak vůbec líčit neumím, když si dám make up, připadám si příšerně.

Offline Jitka77
1935 příspěvků moje polička 03. února 2023 11:46

Renusatko Takže přes Booking je to jistější? O to mi právě jde. Díky!