"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 02. února 2023 12:50

barbucha hmm. tak pa už asi jenom doktůrka..

A tedy dočetla jsem a zjistila, že dvojité odlíčení už dávno dělám..! Ale to SPF, to flákám. To mi ale řekněte: docela dost a hezky se opaluju po těle, tam nějaké stárnutí kůže neřeším, raději mám celulutidu v tmavém odstínu. Jenže pak mám obličej světlejší a vypadá to blbě. Takže SPF a samoopalovák..?

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 02. února 2023 13:20

Pavlena SPF a samoopalovák

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 02. února 2023 13:22
Reakce na Renusatko:

Mrs.Robinson Ona to říká jen mně, ať s tím nezačínám, že budu pak chodit pořád. Ale mně bohužel i každá kosmetika udělá spíš peklo než dobře a pak to dlouho trvá, než se to vrátí do normálu, takže už to roky ani nezkouším.

​A to je špatně chodit pořád? Z hlediska pleti špatně? Že tím pleť zchoulostiví a nemůžeš už o ni pak pečovat sama doma?

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 02. února 2023 13:38

Mrs.Robinson Renusatko Já teda mám jiné kosmetické problémy než vrásky. Akné a problematickou plet a měla jsem dvě kosmetičky, kde jsem po návštěvě vypadala fakt strašně, uplně jak roznípaný obličej, jít odtamtud nenalíčená byla katastrofa....ted mám kosmetičku, kde i v rámci svých možností vypadám líp:-D. Takže ono asi záleží co a jak vám dělají, jake procedury a tak. Já to ted vůbec nechápu, jak mě ty předchozí mohly vždy tak zrasit:-D

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 02. února 2023 13:46

Lenka22 uplne nevidim benefit v tom muset chodit nekam, kam jsem predtim nepotrebovala, kor kdyz to neni zadara:-))

Renusatko ja teda taky akorat vypadala minimalne tyden hrozne a zadny zlepseni cehokoliv se nekonalo, tak tam nelezu

Online Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 02. února 2023 14:06

Lenka22 já třeba na kosmetice nikdy nebyla a nehodlám to ani měnit. Kdyby mě jedno vyzkoušení rozhodilo natolik, že bych tam pak potřebovala chodit, to by mi vážně radost neudělalo.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. února 2023 14:31

Pinot Noir Lenka22 Tak nějak to myslí, že benefit není žádný, spíš dlouho řeším následky a je celkem jedno jestli dostanu péči na mastnou pleť s akne nebo nějakou preventivní proti stárnutí. A i to, že jak si potom zvykne na nějaké krémy( kde mi stejně nesedí žádný) tak domácí péče nestačí. Já jsem občas něco vyzkoušela, protože je to moje kamarádka a chodim k ní na lash lifting, ale už jsem vyléčená dokonale. Jak si nemůžu dát na obličej vůbec nic doma, tak ani na kosmetice

Offline Janulik03
20277 příspěvků moje polička 02. února 2023 14:33

Kedysi som chodila na kozmetiku hlavne z dovodu zlej pleti. Pupaky a zapalene pubertalne akné a baba mi to doslova roznipala, islacsom kdtial cervena, týždeň by som najradšej nevyliezla von. Tak som to nechala tak a onk sa to casom upravilo, trufam si povedať ze mam lkety ok, az na rozšírené cievky. A chodim teraz tak sem tam, ked sa mi chce trochu rozmaznat masážou. Pleť teda mam potom krasne vypnutu ale na nejakú pravidelnosť nemám ani chuť ani čas. Stačí mi pravidelná kaderníčka. 

Offline Janulik03
20277 příspěvků moje polička 02. února 2023 14:34

Renusatko tak zas je dobre, ze ta do toho netlačí, proste chce precteba to najlepšie, to tiez nie každá by urobila

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 02. února 2023 14:36

Já na kosmetiku chodila ráda a chodila bych dál, ale ty ceny už přerostly moje možnosti. Ale vždycky to bylo výborný. Pleť prostě vypadala pěstěně. A doma tomu tu péči prostě nedám takovou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2023 15:13

Karja ta moje kosmetička na to taky bývala šikovná, za tři návštěvy to bylo vyřešené. Po dětech jsem se k ní dostala jen jednou:( ale přijde mi, že to nemělo ten efekt, tohle akné je nějaké jiné (asi to bude vnitřní problém)

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 02. února 2023 15:28

Evaeva Jj, na mě to taky nemá efekt dlouhodobej

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2023 15:32

Karja tenkrát to docela dlouho vydrželo, po půl roce jsem otěhotněla, to mám vždycky pleť hezkou, tak nevím, co by bylo dál. Mně se to hrozně zhoršilo po konci kojení a právě mi přišlo, že nepomáhá ani ta kosmetička:( On to bude asi nějaký vnitřní problém, mám to i na zádech

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 02. února 2023 15:36

Já jsem na kosmetice byla jednou v životě, bylo to prima a chodila bych klidně dál, ale absolutně se mi nechce za to dávat ty prachy, který to teďka obvykle stojí. :/ Tak spíš zvažuju, že bych si domů koupila tu ultrazvukovou špachtli, protože čištění je stejně to, co asi nejvíc potřebuju. Myslela jsem si původně, jakej to není bůhvíjakej důmyslnej přístroj, a vono se to prodává na každým rohu za relativně pár korun, bambilion značek a typů, jen recenzí je v českým rybníčku překvapivě málo, tak se tím asi budu muset trochu probrat sama. Nemáte někdo zkušenost?

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 02. února 2023 16:51

Já byla na kosmetice jednou v životě a celou dobu jsem přemýšlela jestli si mám s kosmetičkou povídat nebo ne, co se tak jako  očekává. Stejně jako u kadeřnice, tam chodím tak 3x za rok. 

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 02. února 2023 17:21
Reakce na JankaM:

Já byla na kosmetice jednou v životě a celou dobu jsem přemýšlela jestli si mám s kosmetičkou povídat nebo ne, co se tak jako  očekává. Stejně jako u kadeřnice, tam chodím tak 3x za rok. 

​U kosmetičky nepovídat, jen relaxovat :-) Já jsem i usnula kolikrát.

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 02. února 2023 20:11
Reakce na Lenka22:

​U kosmetičky nepovídat, jen relaxovat :-) Já jsem i usnula kolikrát.

​Já usnu pokaždý. Když vydržím masáž tak u masky spolehlivě. Já chodím pravidelně až asi poslední rok a půl( konečně jsem našla která mi vyhovuje ) a já to mám jako relax. Péče o pleť je pro mě druhotná. Užívám si tu hodinu a půl péče. 

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 02. února 2023 20:12

rysamonajo, dtto. Je (bylo) to fajn.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 02. února 2023 20:42

Janulik03 Jojo, já mám jednu kamarádku, nenosí makeup, jen si líčí oči a ona vždycky po kosmetice vypadá jak přejetá faceliftem. Úplně ji září pleť, je vypnutá, do toho má namalované obočí, ktere má svoje takové příliš nevyrazne....no a já rudá lesklá marfusa:-D.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 02. února 2023 20:44

Evaeva ,jo, já si myslím, že v tomhle věku a říkala mi to i ta kosmeticka to není už kosmetický problém. Že je to něco vnitřního, genetika, hormony, trávení nějaká potravinová alergie....ale když mi říkala co některé ženy podstupují aby se toho dospělého akné fakt zbavily, fakt třeba neustále detoxy, diety atd atd...no kašlu na to. Btw nemáš tip na nějaký dobrý hodně krycí korektor?