quebrada vydržela, a velikost odpovídá. Mám velikost 38, měřím 172 cm. Menší by měla krátké rukávy. Ale menší myslím stejně nemají.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir to jsem taky jednou udělala a paní pokladní mi začala vysvětlovat, že nejlepší to není hrdlem napřed, ale našikmo. Že dělá pokladní už x let a proto to ví. Asi jiné fyzikální zákony ![]()
Lenka22 jestli je mu 15, považovala bych to za pubertální chování, ať už se stydí nebo se chová jako fracek. Je to nevychované, ale v tomhle věku bych byla tolerantní ![]()
Lahev jedině po směru jedoucího pásu a je jedno jestli předem nebo spodem.
Evaeva no ne tak docela, on prostě nezdravil ani dřív - předškolák, školák ani teď. Zvláštní na tom je, že jsem na tom pochopila vznik zdravení - prostě se známe, jsme v "úzké interakci" a musíme spolu nějak vyjít. A to mlčením nejde, tak vzniklo zdravení, aby se dalo najevo, že jsme se zaznamelali a víme o sobě :-) No to je nadsázka.. ale asi se mě to dotýká, protože mě to pokaždé znovu zarazí.
tvU nás jeden soused neumí zdravit, přistěhovali se tak dva roky zpět a v domě je 12 bytů, takže se taky velice dobře známe. Je maximálně o 8 let starší než já, spíš míň. A já jsem dlouho nevnímala, že pokaždé zdravím vlastně první a on mi teda milostivě odpoví. Když mi to došlo, tak jsem ho zdravit přestala a chlap nic, klidně projde po schodech kolem mě, jak kdyby neviděl. Přitom vůbec nechápu, že co si myslí, protože manželovi neustále říká, že k nim máme přijít na návštěvu nebo grilovat na zahradu. To jako vážně myslí, že bych jako šla?
Pinot Noir Hahaha, jo tak přesně takovéhle objevy činím já. Tuhle mi třeba řekla kamarádka, proč si nekoupím čerstvé mléko, vždyt přece už stojí stejně! Mně prostě tyhlety zaryté věci vůbec nenapadají měnit...a tuhle jsem se koukala na nějakého chlapa, jakým způsobem si oklepává před vstupem do auta boty, taky mě ten postup jak to dělal vůbec nenapadnul!
Renusatko Ha, tak nezdraviče taky máme, ale bez toho aniž by nás zval na oslavu. Bavím se s jeho ženou, on zná moji rodinu, a jako on mi na pozdrav většinou ani neodpověděl,tak jsem ho přestala zdravit taky. Dělá to více méně všem, no tak sambo ten na to šel tak, že mu bez ptaní říká velmi z vesela "ahoj Honzo" a segra ta mu nabídla tykání, že jí prostě sral tak dlouho, až mu jednou řekla, že si budou tykat:-D Že na jeho hru nepřistoupěj:-D. A ted se s ní docela normálně baví, na samba taky reaguje dobře. Podle mě je to nějakej druh asociálnosti nebo nějaké jako sociální poruchy, prostě speciální sociální debilita:-D
Pinot Noir Tak super, díky moc, to mi pomohlo. ![]()
Lenka22 jo, to mě by to taky zarazilo.
Mrakoplas Řekni, že je hluchý (a třeba je, haha). :-) Ale vážně, synovi bych to nějak vysvětlila a netrápila se tím, někteří lidé jsou takoví, já si říkám, že mají důvod, třeba jsou opravdu nešťastní a neradi vidí šťastné někoho jiného. To je jejich boj a neber si to osobně.
Renusatko Mně připadne, že tihle lidi, co lpí "na svém místě", zvlášť ve veřejných prostorách (doma pro to mám pochopení, veliké!!!
) mají nějakou formu obsedantně-kompulsivní poruchy, to jinak není možné. Platí to i pro tu tv pradlenu.
Pinot Noir Už vím, jak se poznají zkušení nakupovači lahví!
(taky je dávám správně!)
Lenka22 Hele a nemůžeš ho pozdravit adresně? Jako třeba "ahoj Vašku", pěkně s úsměvem. Takový ten "karjaségra způsob" :-) (ale přísahám, že jsem to napsala dřív, než jsem to dočetla)
Ted sem nastoupila do prázdného autobusu, pěkně jsem pana řidiče pozdravila, než jsem řekla, kam mám namířeno...a nic.![]()
Pinot Noir no vida
já zřejmě kladu nákupy způsobně, ješte se mi to nestalo (a chodim na samoobslužný pokladny, když to jde! )
tv asi blbe pondělní rano. Jinak mám spis za to, ze řidiče potěší, když ho někdo slušne pozdravi a poprosí. Já třeba občas při vystupování podekuju za svezení. Mají většinou fakt radost. Naučil mě to bracha, on je mašinfíra a prave rikal, jak mu to v práci zlepší den, když to někdo udela nebo třeba zamava, usmeje se... ze tech věcných prudicu a stezovacu a hnusnych lidi musí řešit hodně, tak někdo milý je fajn na udržení vesmíru v rovnováze.
Já jsem nezdravič
My to neděláme se zlým úmyslem, přísahám!
MP Meri a jakej mas teda duvod?
Moj syn nezdravi, lebo sa priserne hanbi a nepomoze ani, ked ho susedia oslovia menom.
viktorka_od splavu Ja samozrejme pozdravim, pokud potkám někoho face to face třeba v baráku na schodech.
Ale jakmile jdu třeba s dítětem, mám rozptýlenou pozornost, něco mu treba říkám, nebo kouknes do telefonu, cokoli, tak často už ten pozdrav jakoby nestihnu. Nebo jakmile vylezu z baráku, okamžitě přepínám do nejakyho jinyho módu a vůbec se na to nesoustredim. Takže když mě pak treba soused pozdravi v Lidlu, tak mám strašně dlouhou reakční dobu a už se mi i stalo, ze jsem to nestihla
Navrch zdravím strašně potichu a bez úsměvu, takže je mi jasný, ze to často někdo muže preslechnout a nebo si myslet, ze se tvarim nepřátelsky. Vím to o sobě, ale dlouhodobě nejsem schopna s tím nic moc dělat.
Celkovy důvod - strašně se bojím, ze pozdrav bude začátkem konverzace a tomu se chci za každou cenu vyhnout
letfenixa moje děti zdraví občas, mladší navíc pak dodá bába letí komínem
Ale to jsou malé děti.
MP Meri jo chapu:-) hlavne to zasklivani/zpozdeni mam taky:-P
spis by me zajimala motivace tech co cumi primo na me uprostred prazdne chodby, stopro slysi ze zdravim ale proste neodpovi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.