Pinot Noir sestra to ma krasne od pana z Rakovnika.Prijel, zmeril, vyrobil, pak prijel a smontoval.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
JN interiery, domluvit se s p. Cholinskou
Je tohle normální??![]()

Sweet Potato Jo přijde. Blbý je,že nemají ten nácvik nástupu v týdnu u nás se to nacvičovalo měsíc před.
Kan Blbnou kolem toho už od září. Místo tělocviku nacvičují předtančení, od nového roku jsou skoro každý víkend ve škole... Jak myslíš nácvik nástupu v týdnu? Jako nějaký den předem? To by asi museli platit další pronájem.
Sweet Potato no my začínali až tak tou 16. Primáni nácvik neměli žádný, my jsme si tam předtančení zkusili jednou, na nácvik nástupu si nepamatuju.
Sweet Potato hrozná pakárna, ještě když tomu věnovali tolik času po celé pololetí. Mně by to ten ples úplně znechutilo.
Za nás maturitní ples nebyl, jen stužkovací večírky, a to stačilo. Tohle by nás asi úplně otrávilo.
Někteří tím žijou (a vymýšlejí a táhnou a tlačí ty ostatní), někteří toho mají myslím celkem plné zuby. Řekla bych, že je zatím taková nevyhlášená soutěž "aby byl náš ples ještě úžasnoucnější než ten loňský!"
Jo a z afterparty plánují jít rovnou do školy.
Jinak teda když to vidím, (některé holky budou fakt mít vizážistku!), tak trochu začínám chápat to šílení kolem svateb. (Crazy smajlík kdyby to byl)
Sweet Potato vizážistku měly už některé moje spolužačky.
Sweet Potato U nás na gymplu to bylo tak, že ples, vystoupeni atd plánovali tretaci, tombolu, předtančení, vlastně vše. Ctvrtaci přijeli odpoledne jako ty hvězdy už s makeupem:-D. Nástup jsme cvičili párkrát o polední pauze, ale dělal pro nás choreografii nějakej kluk z divadla, to byl někoho kamarád, tam jsme si to jednou zkusili.
U nás se ta příprava taky řešila, šaty z půjčoven, někdo měl i za 5.000. Chápete to, před 15 lety? Kadeřnici každej, solárko několik týdnů před plesem, vizážistka tak u poloviny, umělé nehty. V tomhle je mi sympatická barbucha zřítelnice. Doufám, že moje holky to taky nebudou moc řešit.
Karja my jsme šly ke kadeřnici, líčily jsme se sami. U nás se tombola nedělá, ale předtančení jsme trénovali několik měsíců před tím. Dodnes na to vzpomínám, bylo to super. Všechno organizují maturanti sami, od pronájmu přes prodej lístků po program.
Sweet Potato normálka i v Plzni
Letos měla ples dcera od kamarádky - nácviky půl roku dopředu, nejlíp ráno od 6:00. Natáčení "intra" - video promítané na začátku plesu. Navíc je in mít jistou choreografku, která vytvoří kostýmované předtančení na úrovní gymnastického vystoupení šmrncnutého vesnickou tancovačkou a labutím jezerem. Fyzicky náročné se zvedačkami a tak.
Na plese pak je předtančení, kde se všichni ufuní a zapotí, pak se musí převlíknout na stužkování a sóla s rodiči a učiteli. Prostor na vizážistku tam už není, takže musejí jít už na předtančení nalíčené a utemované lakem na vlasy, aby to vydrželo. A o půlnoci se celé předtančení pro velký úspěch opakuje, takže znova převleky!
Šaty se už nepůjčují v Plzni, to je fujky. Musí se pro ně do PRAHY. Kamrádky dcera je naštěstí soudná - česaly a líčily ji kámošky a šaty půjčila v lokální půjčovně okresu Plzeň-sever.
Evaeva Jako podle mého je lepší když to dělají ti třeťáci. My jsme se tak mohli soustředit na maturitu a na přijímačky. U nás dost lidí jezdilo třeba na přípravné kurzy, kreslení na architekturu, a kdo chtěl na medicínu tak chodil taky na kurzy, protože naše úroveň biochem předmětů nebyla dobrá, jako honit do toho ještě zařizování plesu, blbost.
Navíc já se nikdy na nic dobrovolně nepřihlásila a nemusila jsem dělat nic, ani to předtančení ve tretaku. Donesla jsem dva dary a cusbus:-D. Jako na mě tohle fakt není.
Archivářka Taky dobrý. Video u nás točili. Kostýmové gymnasticko-baletní bude naštěstí až předpůlnoční překvapení, třídní je zapřísahala, ať se opíjej až po něm, jinak si někdo něco udělá. (Budou tam salta a tak)
Sweet Potato No tak od září už musí mít nacvičeno. Já jak mám kluka, tak jme žádnou vizážistku neměli teda, akorát jsem sháněla růže, ty dávali hoši dívkám, každé jednu. Jako je to pěkná akce, takové zakončení s určitým životním úsekem a když je dobrý kolektiv, tak si to člověk i užije, hlavně se nenechat strhnout do nějaké hysterie no. Teď má ples fakulty a už mezi dveřma hlásil, že potřebuje na příští týden vyžehlit bílou košili a vy nechcete jít, že ne? No šli bychom, no. Strašně rychle to všechno utíká.
Sweet Potato jsem si vzpomněla na náš maturiťák, bylo předtančení, program a tančení s rodiči a půlnoční překvapení a pak hospoda pro nás až do rána (bez rodičů) Vůbec si nevybavuju, že bysme to necvičovali celej den, ty nástupy..a teda za nás se nestužkovali primy, to je pro mě novinka.
Večeři sme měli den předem..chtěli sme si to užít..
Ounz u nas se nacvicovalo a behem toho jsme se pohadali tak, ze s nekterejma sem nemluvila az do maturity a predtanceni jsem se neucastnila ![]()
711990 ups
my jsme měli najatýho baletního mistra, žadný srandy! Akoráť jednou sme se na tu zkoušku 'připravili' redbulem s vodkou, chudák vůbec nechápal a dost se zlobil..
Ounz A jo, my jsme vlastně taky měli večeři, ale nějak třeba na podzim?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.