Kan já se tam dotážu a uvidím.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jinak mám spis za to, ze řidiče potěší, když ho někdo slušne pozdravi a poprosí. Já třeba občas při vystupování podekuju za svezení. Mají většinou fakt radost.
Mám úplně stejnou zkušenost.
Pozdravit, poprosit a poděkovat (a s úsměvem) fakt udělá lidem pracujícím s lidmi radost (a mě to nic nestojí). A většinou je jednání mnohem nsažší a rychlejší.![]()
usoudila jsem, ze jako volic piratu sem si to zaslouzila
a ted uz jsem smirena.
To je dobrej závěr ![]()
Já si teda stěžuju, že já živnost pozastavenou nemám, ale ještě mi tu datovou schránku nezřídili, tak tak lavíruju jestli si nemám přichvátnout a to daňové přiznání ještě letos hodit na papíře.
Evaeva Taky je podezřívám :o) Já jsem od Š a asi zase budu podávat daňové přiznání 31. března :o)
DruI jsem od š a datovku mám už tak dobře měsíc:D
DM prestala vyrábať šampón, ktorý som používala asi 10 rokov, možno aj viac. A ja teraz neviem, aký si kúpiť. Teraz, čo mám nový, tak mám vlasy úplne jemné, zelektrizovane, bez tvaru. Bežne mám vlasy zvlnené, normálnej hrubky, možno až trochu hrubsie, farbim sa, ale šampón na farbene vlasy mi nevyhovuje, a používam bez silikonov. Viete mi niečo poradiť?
rasaNori Tak teď už nevím, jedině že by to posílali podle data založení! Já mám živnost myslím od roku 2010 ;o)
DruI nám to jde z Prahy a řase z Ostravy
Nekažte mi teorii ![]()
DruI podle data taky asi ne, ja ji zakladala 2011 tusim? A rusila 2013. Ale jsem od A :D mozna to berou uplne nahodne!
711990 ta kamarádka je od B právě
Jsem zvědavá, kdy mi jí založí.
Podle sebe soudím, že to dávaj podle toho jak moc vomrzujete na úřadech, páč já jeden rok prudila ty babizny hodně a dokonce jsem si i na jednu stěžovala.
Lenka22 Fyzická osoba může mít dvě datové schránky. Jednu jako občan, tu sis asi zřídila sama, a druhou jako podnikající fyzická osoba /OSVČ/, kterou ti asi ze zákona zřídil stát, protože nemáš? zrušenou živnost, nebo její zrušení nezaregistrovali. Správně by se s tebou jako s občanem měli úřady bavit přes DS zřízenou bez IČa a s OSVČ by s tebou měli komunikovat přes schrávnku zřízenou ze zákona na IČO. Z mojí osobní zkušenosti a zkušenosti mých klientů to úřednice teda dost motají a tento systém nedoržují.
notna aha, a tak tedy si mám obě nechat?
Lenka22 přes datovou schránku OSVČ se teď třeba nepodařilo zařídit volební průkaz. Takže asi raději ponechat obě.
MP MeriŽe někdo nezdraví na ulici, mi asi nepřijde divné. Mám kamarádky, které nepoznají člověka na metr, ale jít po schodech, mijet se s chlapem a on čumí a čeká pozdrav ode mě, to mi příjde na hlavu. Není mu 100 a já nejsem dítě.
Ja jsem ted s datovkou trochu v ocekavani. Mam ji uz dlouho jako obcan, ale jsem taky osoba spolupracujici na manzelovo ICO. Tak jsem zvedava, jestli na me taky prijdou.
Znáte prosím někdo firmu, která vyrábí skříně na míru, hodnou doporučení? Nejlíp z Prahy a okolí, nebo ochotnou si dojet nejdřív všechno změřit?
Pinot Noir My si nechávali dělat skříně tady a jsme spokojení. Ale je to teda už pár let.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.