"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 08. února 2023 15:02

Lilly_Ku jj bohuzel každej věk si s sebou něco nese! 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 08. února 2023 15:04

Karja kazdej vek u zeny! 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 08. února 2023 15:07

Lilly_Ku Jj přesně tak, chlapi už jsou pak mozna jenom starý nebo nevím:-D. 

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 08. února 2023 15:10

Lilly_Ku Karja takže ve 40 s dětma už ve škole budu jednou dobrá partie pro zaměstnavatele

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 08. února 2023 15:24

JankaM to asi jo :)

Karja no ti uz jen zkusenejsi a zkusenejsi :)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. února 2023 21:25

Karja Manžel si nedávno stěžoval, že mu pořád odchází asistentky na mateřskou. Jen on si je nevybírá sám a když chtěl nějakou, která už má děti a neodejde mu za půl roku, tak prý se na to nesmí ptát. Tak jim řikal, že po 50 už asi bude malá pravděpodobnost a dostal chlapa.

Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 08. února 2023 21:40

Renusatko jakože dostane asistentku, kterou mu vybere někdo jiný, a on to nemůže ovlivnit? To by mě teda dost štvalo, být na jeho místě

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 08. února 2023 21:44

Renusatko Jo no, to je nepříjemný:-D. Tak ale zas ten nebude ani marodit doma s dětma a tak! No je to pakárna jako:-D

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 08. února 2023 22:22
Reakce na Fakirka:

​Nepíšu datum narození, ale třeba kdy jsem dokončila školu a tak. Z toho si to každý odvodí. 

​To taky nemusíš psát. Napiš vzdělání bez dat, k tomu poslední rekevatni praxe, treba 5 a hlavne vyjmenuj projekty, které si dělala, odpovědnosti, které jsi měla. 

52 je fakt prd vek, tím bych si vůbec nedělala starosti. Možná je lepší korporat, umí s tím lépe pracovat. 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 08. února 2023 22:38
Reakce na Gatita:

continuity seniorni kolem 35, asi se rozbrecim. Jsem jeste o kus starsi a mam ted asi uz pul roku celkem krizi, ze jsem seniorni jen vekem. 

​No tak jsou to převážně kluci, dělají třeba 10-12 let. Oni toho hodně umí, i hodně toho zařídí, ale takový ten efekt "to už tady bylo, takže mě to nezaskočí a vím, že se to dá zvládnout" u nich ještě nenastal. 

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 08. února 2023 22:51
Reakce na Kan:

Řvousenka A to je super příběh. Já chtěla dávat výpověď koncem roku, měla jsem domluvené místo v eshopu nějaké farma firmy, nakonec jsem to nevzala, protože mi v koncentráku nabídli nepatrné povýšení a větší many. Tak zase příště, no. :D

​Poprvý jsem myslela, že to je překlep, ale ty ten koncentrák používáš opakovaně. To je nějakej interní "vtip"? 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 09. února 2023 08:16

Kdyz jsem kdysi po materske shanela praci, tak nekde jim vadily deti (v te dobe 4 a 8 let), nekde jsem byla asi stara (bylo mi 33) a kdyz me pracak poslal na pozici asistentky ve Svazu protifasistickych bojovniku, vysvetlil mi jednooky plesaty pan general, ze takove devce je pro ne prilis mlade. Tak mi pak nabidli rekvalifikaci, z nabidek jako soustruzeni, jerabnik apod. jsem si vybrala IT a rozhodla tak o svem dalsim osudu

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 09. února 2023 08:17

Kan koncentrak je koncern? Ja myslela, ze jsi OSVC kvetinarka a zamestnavas Ukrajinky?

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 09. února 2023 09:06
Reakce na Mermaid:

Evaeva aha, manžel právě chodil na pražskou školu a taky to mívali v pátek. Nicméně tu posedlost Lucernou nechápu, že ho tam chce (skoro) každá pražská škola, i za cenu nevýhodného termínu 

​Lucerna od té doby, co se tam nekouří, nemá chybu. My včera na Žofíně, je nádherný, ale malý. Divím se, že se při snaze vidět stužkování a předtančení někdo neumačkal a neušlapal.

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 09. února 2023 09:15

Kokoska Řekla bych, že koncentrák je kreativní automatický překlad korporátu

Offline Antje
příspěvků moje polička 09. února 2023 10:02

Řvousenka ja jsem mela predstavu , ze Kan je sefova oddeleni nekde v OBI , nebo Baumarktu, nebo tak.

Offline Antje
příspěvků moje polička 09. února 2023 10:04

Prosim vas, stalo se vam nekomu nekdy, ze v Baliku z COS jedna vec chybela ( i kdyz je na fakture ). Me vcera, napsala jsem mail, zatim neodpovedeli.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. února 2023 10:17

Antje ja tu zatim cetla jen o baliku kde byla vec na vic.

Ale tlapkam je to blby,snad ti brzo napisou a poslou.Co sis objednala?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 09. února 2023 10:35

Antje mě se k tomu třeba zalando postavilo skvěle, vracela jsem víc věcí a mezi tím i komplet do deště (dle faktury) kde chyběly kalhoty, a teď mi pro změnu misto mikiny velikost 122 pro dítě přišly klucici kalhoty velikost 74, tak k tomu přišel i omluvny mail a sleva na příští objednávku na 20%...

Offline Antje
příspěvků moje polička 09. února 2023 11:10

Zarinya  syte modre tricko z bavneneneho upletu, jeste maji bile s oranzove , to prislo.

kasmirovy tyrkysovy  top s kratkym rukavem neprisel.

prisly bavlnene tricka s dlouhym rukavem a ty jsou zase o cislo mensi, to je tak na dvanactilety dite.

mrzi me to, on ten top stal 79 euro i po sleve...

Prisly mi taky ty zelenocerne kvetovane saty, jsou krasne a krasny material, ale mam je az na zem a mam pocit, ze jsem v nich jeste mensi. Krasne ale jsou.

Sambova maminka si objednala zelene upletove saty s takovyma jako motylima  rukavama, maji krasnou barvu, jsou pekne dlouhe, ale jsou strasne strasne tezke.