Lilly_Ku jj bohuzel každej věk si s sebou něco nese!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja kazdej vek u zeny!
Lilly_Ku Jj přesně tak, chlapi už jsou pak mozna jenom starý nebo nevím:-D.
Karja Manžel si nedávno stěžoval, že mu pořád odchází asistentky na mateřskou. Jen on si je nevybírá sám a když chtěl nějakou, která už má děti a neodejde mu za půl roku, tak prý se na to nesmí ptát. Tak jim řikal, že po 50 už asi bude malá pravděpodobnost a dostal chlapa
.
Renusatko jakože dostane asistentku, kterou mu vybere někdo jiný, a on to nemůže ovlivnit? To by mě teda dost štvalo, být na jeho místě ![]()
Renusatko Jo no, to je nepříjemný:-D. Tak ale zas ten nebude ani marodit doma s dětma a tak! No je to pakárna jako:-D
Nepíšu datum narození, ale třeba kdy jsem dokončila školu a tak. Z toho si to každý odvodí.
To taky nemusíš psát. Napiš vzdělání bez dat, k tomu poslední rekevatni praxe, treba 5 a hlavne vyjmenuj projekty, které si dělala, odpovědnosti, které jsi měla.
52 je fakt prd vek, tím bych si vůbec nedělala starosti. Možná je lepší korporat, umí s tím lépe pracovat.
continuity seniorni kolem 35, asi se rozbrecim. Jsem jeste o kus starsi a mam ted asi uz pul roku celkem krizi, ze jsem seniorni jen vekem.
No tak jsou to převážně kluci, dělají třeba 10-12 let. Oni toho hodně umí, i hodně toho zařídí, ale takový ten efekt "to už tady bylo, takže mě to nezaskočí a vím, že se to dá zvládnout" u nich ještě nenastal.
Řvousenka A to je super příběh. Já chtěla dávat výpověď koncem roku, měla jsem domluvené místo v eshopu nějaké farma firmy, nakonec jsem to nevzala, protože mi v koncentráku nabídli nepatrné povýšení a větší many. Tak zase příště, no. :D
Poprvý jsem myslela, že to je překlep, ale ty ten koncentrák používáš opakovaně. To je nějakej interní "vtip"?
Kdyz jsem kdysi po materske shanela praci, tak nekde jim vadily deti (v te dobe 4 a 8 let), nekde jsem byla asi stara (bylo mi 33) a kdyz me pracak poslal na pozici asistentky ve Svazu protifasistickych bojovniku, vysvetlil mi jednooky plesaty pan general, ze takove devce je pro ne prilis mlade. Tak mi pak nabidli rekvalifikaci, z nabidek jako soustruzeni, jerabnik apod. jsem si vybrala IT a rozhodla tak o svem dalsim osudu ![]()
Kan koncentrak je koncern? Ja myslela, ze jsi OSVC kvetinarka a zamestnavas Ukrajinky?
Evaeva aha, manžel právě chodil na pražskou školu a taky to mívali v pátek. Nicméně tu posedlost Lucernou nechápu, že ho tam chce (skoro) každá pražská škola, i za cenu nevýhodného termínu
Lucerna od té doby, co se tam nekouří, nemá chybu. My včera na Žofíně, je nádherný, ale malý. Divím se, že se při snaze vidět stužkování a předtančení někdo neumačkal a neušlapal.
Kokoska Řekla bych, že koncentrák je kreativní automatický překlad korporátu![]()
Prosim vas, stalo se vam nekomu nekdy, ze v Baliku z COS jedna vec chybela ( i kdyz je na fakture ). Me vcera, napsala jsem mail, zatim neodpovedeli.
Antje ja tu zatim cetla jen o baliku kde byla vec na vic.![]()
Ale tlapkam je to blby,snad ti brzo napisou a poslou.Co sis objednala?
Antje mě se k tomu třeba zalando postavilo skvěle, vracela jsem víc věcí a mezi tím i komplet do deště (dle faktury) kde chyběly kalhoty, a teď mi pro změnu misto mikiny velikost 122 pro dítě přišly klucici kalhoty velikost 74, tak k tomu přišel i omluvny mail a sleva na příští objednávku na 20%...
Zarinya syte modre tricko z bavneneneho upletu, jeste maji bile s oranzove , to prislo.
kasmirovy tyrkysovy top s kratkym rukavem neprisel.
prisly bavlnene tricka s dlouhym rukavem a ty jsou zase o cislo mensi, to je tak na dvanactilety dite.
mrzi me to, on ten top stal 79 euro i po sleve...
Prisly mi taky ty zelenocerne kvetovane saty, jsou krasne a krasny material, ale mam je az na zem a mam pocit, ze jsem v nich jeste mensi. Krasne ale jsou.
Sambova maminka si objednala zelene upletove saty s takovyma jako motylima rukavama, maji krasnou barvu, jsou pekne dlouhe, ale jsou strasne strasne tezke.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.