Evaeva no asi jo, ale chce to spíš větší firmu, ty menší nemají na juniory kapacitu...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Fakirka to asi jo. Zkus toho obeslat co nejvíc, za to nic nedáš.
Fakirka Přesně ve stejné situaci i ve stejném věku jsem s ocitla před pár lety taky. Rozeslala jsem životopisy na desítky míst, než jsem pochopila, že směrovat se na administrativní pozice, kde splňuji všechny požadavky ( rozuměj: umím všechno, ale nic konkrétního pořádně ) nikam nevede. Vždycky se na toto místo dostane někdo mladší. Omlouvám se za krutost, ale je to pravda. Nepomohly mi ani dva kurzy účetnictví, protože firma, která hledá účetní, nemá čas ani kapacity na to, aby vzala účetní s kurzem a teprve ji všechno učila, jak mi bylo řečeno poté, co jsem s doporučenkou od úřadu práce dvě firmy kontaktovala. Ve stadiu už velkého zoufalství jsem nastoupila do fabriky na dělnickou pozici, turnusové směny 12 hodin denní / noční. Měla jsem kliku, po asi roce mi zavolala kamarádka, že se jim uvolnilo místo, o kterém si ale myslí, že bych to možná nechtěla dělat. Měla jsem pochybnosti, ale vzala jsem to, dělám dosud a moc mě to baví.
Mohla jsem být taky asi čtyřikrát finanční poradkyně, ale to jsem vyhodnotila, že nakonec je lepší ta fabrika![]()
Moc ti přeju, aby ti taky někdo takhle zavolal.
Řvousenka není to krutost, je to pravda, bohužel
Mermaid nas ples byl taky v patek
afterparty byla dlouha ![]()
Evaeva aha, manžel právě chodil na pražskou školu a taky to mívali v pátek. Nicméně tu posedlost Lucernou nechápu, že ho tam chce (skoro) každá pražská škola, i za cenu nevýhodného termínu
Fakirka jo, na ten mam presne taky zalusk:-)
viktorka_od splavu ten je prý nejlehčí... Já asi přidám nějaký další. Přemýšlím jestli Javu nebo PHP.
Oni v těch firmách většinou toho chtějí víc.
Fakirka mno ja dostala par dobrych rad k tomu.. jednak zamerit se na to, co me bavi a taky snazit se vyuzit zkusenosti z oboru ve kterem jsem pracovala driv, priklad - ucetni se dobre uchyti ve firme ktera dela ucetni SW, spis nez pocitacovy hry. no ja se odpichnu od prace s databazema coz vicemene uz delam, pak se uvidi, bude-li z toho neco
Řvousenka tak to je skvely ze ti to vyslo! ja prave takhle lavirovala uz par roku zpet a vyslo mi ze vlastne ani takovou tu "holku pro vsechno" uz delat nechci. tak jsem se trochu specializovala a sice jo bavi me to, ale neni kam dal..
Fakirka To je mi moc líto, ale myslím si, že věkem to nebude, prostě našli někoho kdo jim sednul víc, nedělali tolik pohovorů atd.... Určitě se ti časem poštěstí.
Lilly_KuMyslíš neuvádět věk? Já myslela, že s tím budu pracovat jako se svojí největší devízou! Mladá, děti odbytý, ted už jen samá pozitiva a světlé zítřky:-D
viktorka_od splavu ty máš výhodu, máš ajťáka doma ![]()
Mermaid Tak Lucerna je ale nej. Obrovský parket, má dostatek ochozů a balkonů, takže vše na parketu je vidět, předtančení má prostor, je tam zázemí pro kapelu, slušná akustika.
My měli maturitní ples v Národním domě na Smíchově - kromě úchvatného schodiště to bylo jak na hasičským bále. Stoly v sále, špatná akustika. Tuším jsme jej měli ve čtvrtek a na pátek jsme dostali ředitelské volno (protože bylo každýmu jasný jak dopadneme).
Mezi prvákem a třeťákem jsme s taneční partičkou vymetali plesy furt, ale Lucerna fakt nejlepší (navzdory horku, drahotě a zvlněnému parketu).
Fakirka jsou vsude!![]()
viktorka_od splavu nějaký by se mi taky hodil ![]()
andulka01 Mrk mrk ![]()
Mermaid my měli (a chtěli) ples v kongresáku. Lucernu jsme moc nechtěli, tak je taková olezlá, je tam horko a není tam žádné zázemí v zákulisí pro maturanty. Tyhle dvě místa se u nás na škole tak nějak střídaly. Já to nebrala jako nevýhodný termín, v pátek po plese se moc neučilo, ještě to bylo v půlce prosince, takže vánoce. U nás to tak bylo každý rok, nikdo se nad tím nepozastavoval.
Řvousenka A to je super příběh. Já chtěla dávat výpověď koncem roku, měla jsem domluvené místo v eshopu nějaké farma firmy, nakonec jsem to nevzala, protože mi v koncentráku nabídli nepatrné povýšení a větší many. Tak zase příště, no. :D
Karja ja vek neuvadim. mela jsem dycky takovou a4 s prehlednym shrnutim podstatnych informaci. mela jsem na to vylozene pozitivni zpetnou vazbu, asi byli radi ze toho nemuseji cist moc ![]()
edit: ja se zas bala ze si budou myslet ze hledam kde bych se na posledni chvilu upichla a pak hned zdrhnu na materskou, panc vcera bylo pozde![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.