Sweet Potato Tak Žofín je ultrareprezentativní, ale je fakt, že na to předtančení a vůbec dění na parketě je málo vidět. Jsem tam chodila do tanečních, k panu Konečnému, to bylo moc fajn.
No a kde jsou nějaké "co jsem měla na sobě"???
Sweet Potato Tak Žofín je ultrareprezentativní, ale je fakt, že na to předtančení a vůbec dění na parketě je málo vidět. Jsem tam chodila do tanečních, k panu Konečnému, to bylo moc fajn.
No a kde jsou nějaké "co jsem měla na sobě"???
Antje Mně, ale už je to dávno. Už nevím přesně podrobnosti, napsala jsem jim e-mail, oni odpověděli a vrátili mi peníze, bylo to bez problémů.
Antje mne ted zaclo vyhovovat zalando,protoze to platim az kdyz vec dojde a chci si ji nechat.
Zarinya dekuju, to se musim podivat, jestli to jde i z CR.
Garfie diky, snad to tak dopadne.Kdyby to bylo jedno tricko z deseti tak to chapu, ale tohle je ( pro me tedy) docela draha vec.
andulka01 Když mne nikdo nefotil. ![]()
Třeba časem nějaká bude.
A maturantku si sem troufnu dát pouze rozmazanou.

Sweet Potato to jsou krasne saty !
Slusi ji to!
Sweet Potato i pres to rozmazani vidim zajimave saty, urcite ji to moc sluselo!
Šaty hier. Zcela objektivně prohlašuji, že úplně nejvíc nejkrásnější! (Tady ještě chybí na ramínkách ty mašle)
Antje no super!
andulka01 Já taky. Základky Savarin, mistr René Vojtěch, speciálky Dušánek.
A taky jsem tam měla maturiťák.
Sweet Potato šaty se mi hodně líbí a maturantce sluší.
Sweet Potato Šaty super, na ples i na cosplay![]()
Poprvý jsem myslela, že to je překlep, ale ty ten koncentrák používáš opakovaně. To je nějakej interní "vtip"?
To je černý humor! ♥ Všude ostnatné dráty, někteří fasují pruhovaný mundůr a všichni mají osobní číslo. Pořád tě někdo dozoruje a hlídá, všechno se eviduje. Nový zaměstnanec je vyfocen a vystaven na nástěnce: Tohle je Pavla, přivítejte Pavlu, která chce pracovat pro naši společnost, buď jako Pavla! Naproti vchodu vevnitř, je velký billboard, sice na něm není napsané Arbeit macht frei, ale: Poctivá práce, čest, důvěra, respekt. Dotované obědy jsou občas šlichta, která vypadá jako kaše z tuřínu a to i buchtičky se šódó! A všechny komponenty mají německý název i náhrdní díly k robotům. :D
Sweet Potato Krásný dítě! Užili jste si to?
Kan koncentrak je koncern? Ja myslela, ze jsi OSVC kvetinarka a zamestnavas Ukrajinky?
Sorry, ale ne. Do květin jen brigádně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.