Friga super. Nz! ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Isca prosím tě, nevíš náhodou jestli si můžu dát do nákladů daň z príjmu v zahraničí, která v předešlém roce nebyla uznána k zapoctu? Kam se to pak píše?
Je to teda nájmu a tam zdaňuji paušálem.
Mha kola od tanku ve sklepě, pár plechů z letadla ale o padáku ničehož nevím ![]()
continuity Omlouvám se, ale dvojí zdanění neumím
musela bych to hodně nastudovat. A jak ti to loni oddůvodnili?
Isca to neva, kašlu na to. Prostě to vyjde v tom formuláři a pak tady tu daň ještě doplácím. To stane u toho zapoctu vždy, ale je to už dost peněz. ![]()
continuity Neuznana dan jde uznat jako naklad podle par. 24/2/ch zakona o danich z prijmu. Ale pokud si u prijmu z najmu uplatnujes vydaje procentem, tak se obavam, ze uz tam zadny dalsi naklad nedostanes.
kola od tanku ve sklepě, pár plechů z letadla ale o padáku ničehož nevím
Lidi doma skladujou různý věci....u rodičů na půdě máme kastle ze 3 trabantů a vosí hnízdo.
Ale proti kolům od tanku ve sklepě jsme tedy žabaři![]()
Nemuzu najít kosmetické vlákno, tak se zeptám tady. Mohl by mi prosím někdo, kdo tomu rozumí aspoň o trochu lépe, než já, poradit s večerní péčí o pleť?
Respektive jestli byste mi někdo řekl, jestli takovahle rutina dává smysl: umeju ve sprše vodou, odlicim olejem, pak ještě jednou odlicim Ordinary Glycolic Acid 7%. Pak dam kys. hyaluronovou a nakonec (obvykle až za několik hodin, když si vzpomenu) noční krém nebo olejové sérum (stridam).
Nechybi mi tam něco? Nebo nemá to blby poradi? Díky moc, já v tom dost plavu.
MP Meri ja dufam, ze si to dobre pamatam ale co som citala, tak hyaluronka ma ist na navlhcenu plet a po nej hned hydratacia (krem). Edit. Alebo serum a potom krem.
A ja odlicujem najskor, potom si az oplachujem tvar a docistim gelom.
Velmi blbý dotaz: "někdo" jí výdatnou snídani + oběd + večeři + svačiny ... ale pořád cítí hlad
... prosím o radu
Marielle Podle mě záleží taky na složení, to by si měl "někdo" nastudovat. :-) Důležité jsou hlavně bílkoviny, ale já nejsem odborník, zkus se mrknout, případně zeptat v hubnoucím vláknu, myslím, že se to tam už v minulosti řešilo.
MP Meri za me ok, jen opravdu hyaloronku na navhcenou plet a ten krem celkem brzo po ni, jinak spise vysusuje nez by hydratovala
Garfie děkuji, podívám se.
Marielle já na sobě dostatek bílkovin poznám. Ne, že bych neměla hlad, ten mám pořád stejný, ale zmenšuje se mi chuť na rychlé cukry.
Evaeva A stačí ti bílkoviny dodat nějakým proteinovým práškem? Protože mně asi ne, já s tím mám dlouhodobý problém. Maso moc nejím, ale když si přidám protein v prášku, tak nepoznám rozdíl.
Garfie to asi ne, resp. nevím jistě, používám ho jen jako doplněk. Ale nemusí to být maso, já nejsem moc masová a jedno jídlo s masem denně je pro mě až moc, takže nastupuje cottage, syrečky, další mléčné výrobky,... Ale ono to nestojí a nepadá se dvěma čtverečky čokolády, ty si klidně dám. Dělám to spíš kvůli té celkové skladbě živin.
Evaeva Já právě s tím nedostatkem bílkovin bojuju pořád. Kdykoli si hodím jídlo do tabulek, je to sázka na jistotu, mám jich vždycky málo. :-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.