Prosím v čem jít na filharmonii v Besednim domě v Brně ? Šaty mám vybrané, ale nechala jsem v práci černé baleriny.
Tak nevím jestli si vzít krémové, které ale k tomu outfitu nedoladím a nebo zůstat k kozačkách.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Susene ovoce je pro diabetiky zcela nevhodne. Susenim se mnozstvi cukru jeste zvysuje. Pokud ovoce, tak radeji cerstve.
E
jerry Já asi půjdu koupit šátek :-).
999 jo věci od masa může, nevím jakou má váhu, většinou u diabetu pomůže zhubnout, tak s tímto ohledem.
continuity Má nadváhu :-(.
999 já jsem mamce kupovala čokoládový pralinky pro diabetiky, takovej ten pultovej prodej na váhu, z toho měla vždycky velkou radost... teď má nějaký nový lék a už to naštěstí až tak řešit nemusí (a taky díky tomu léku dost zhubla)...
jinak výše zmíněné: láhev dobrého prosecca, uherák, šátek, a přidávám: parfém...
RoSa Díky
Sairon Určitě tam bude v kozačkách i někdo další. Podle mě to ale vhodné není a nešla bych v nich.
999 údeniny by som nekupovala, nie sú vhodné pri cukrovke.
continuity jestli jsem to dobře pochopila, tak obojí je dvouměsíční výpověď (práce) plus tří měsíční odstupné. Důvod by byl nadbytečnost/reorganizace.
bublifuk já jsem odešla hned a ty dva měsíce mi taky zaplatili. A nebo jsem je mohla odpracovat.... ale, kdo by to dělal že
notna dík, to jsem si tak trochu říkala :/
Fakirka aha to me nenapadlo, to by asi byla lepsi verze.
Tak uzeniny jsou obecně tučnější, i ta šunka. A hodně slané, nic moc zdravého. O sušeném mase nebyla řeč, nebo jsem to přehlídla...
Takovej halibut je taky tučnej až běda, a asi i tuňák, ale zas ryby jsou obecně zdravější a jejich tuk prospěšnej. A není to něco, co kupuješ denně (to spíš tu šunku), proto jsem navrhla ty ryby vč. kaviáru.
barbucha Já už koupila krásný prostíráni a halenku :-).
Tak super, máš hotovo ![]()
Úplnou náhodou...netušíte, čo by to mohli byť za šaty, ktoré má na sebe dáma na fotke naľavo?

https://domov.sme.sk/c/23119033/historicky-industrialu-na-slovensku-mame-unikatne-elektrarne.html
999 jake prostirani?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.