"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. února 2023 08:40

Ok, díky, takže pleť ještě před KH navlhcit a pak na to hned krém

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2023 09:18

Garfie musím se fakt snažit a stejně to nevyjde každý den 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. února 2023 10:27

A ještě mě tu minule někdo namotal na tu utz špachtli ... taky jsem na ni nenasla moc recenzí, nemáte někdo?

(Jo, mám krizi "jsem stará a ošklivá a musím s tím něco dělat")

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 21. února 2023 10:57

Garfie já mám málo bílkovin dlouhodobě a to i teď, když si to sleduju a píšu, jsem holt sacharidovej typ  mně hodně pomáhá tvaroh a syrečky (což ty asi teď neseženeš?) a čas od času, když je to tragický, snim proteinovou tyčinku nebo tak něco..ty proteinový přípravky mi dost narušujou trávení, pravidelně bych to vůbec nemohla..jakž takž držim příjem bílkovin, když jim denne šunku a tak, vůbec si nedovedu představit, jak bych to dělala, kdybych maso nejedla.. (a jako vegan už vůbec ne) 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. února 2023 11:02

Ounz jako vegetarián těžko a jako vegan nevím. Já mám taky dlouhodobě málo bílkovin, sice nejsem vegan, ale mléčný výrobky musím opatrně, když jsem ještě mohla chodit do fitka a potřebovala ty bílkoviny nějak držet, tak jsem je naháněla syrečkama, sýrem cottage, šmakounem ( čistý bílky) a tofu.

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 21. února 2023 11:05

Zina jo šmakoun jsem ještě nikdy neměla (mně nejak vadil ten název, se přiznam  ), ale to ostatní používám též..plus to maso, který bych třeba ráda omezila, ale bohužel bez něj mi to nejde. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. února 2023 11:30

MP Meri To mam ted asi taky. Zrovna v noci jsem nemohla spat a rikala jsem si "boze v lete mi je uz 35, jak se tohle stalo". Ale u me je to kapku i tim, ze uspavam na plastice a chte nechte vidim vek tech zen tady a jak moc nekdo ten vzhled resi.  Aspon na kosmetiku se ale objednat musim. Na tu rutinu strasne kaslu, malo piju, no proste hrozny to je. 

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 21. února 2023 11:52

nemate prosim tip na kulturu v patek v Praze? koupila jsem sestrenici listky k vanocum a ted prisel mail, ze se to pro nemoc rusi, ale ona uz ma cestu naplanovanou

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 21. února 2023 11:59

baltik zkus Kudy z nudy - https://www.kudyznudy.cz/kalendar-akci/hlavni-mesto-praha?datum=2023-02-24

Jakou oblast kultury máš na mysli? A an den nebo na večer?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. února 2023 12:23

Já jsem zažila jednu kolegyni, která se zhroutila ze svých padesátin. Ona teda měla mladšího manžela, tak asi proto. Do té doby jsem netušila, že někdo dospělý může mít depku ze svého věku, vždyť je to věky věků dané, narodíš se a už jede stárnutí, to je život prostě. Já taky nějaký vrásky, žilky, pory neumím řešit, ale zase jsem strašně ráda na světě. :D

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 21. února 2023 13:37

andulka01 vecer divadlo/koncert?

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 21. února 2023 16:30
Reakce na Marielle:

Velmi blbý dotaz: "někdo" jí výdatnou snídani + oběd + večeři + svačiny ... ale pořád cítí hlad  ... prosím o radu

​Jestli třeba někdo nezačal zobat B vitamín, např.jako součást nějakého doplňku stravy. Né, že by se to stalo třeba přímo mně...(aneb Methionin na vlasy, strava stejná, proteinově dostatečná, ale sežrala bych sedláka se senem, děvečku s jetelem)

Offline Marielle
příspěvků moje polička 21. února 2023 17:40

Pavlena jé, tak to by mě nenapadlo, že vit. B může mít takový vliv . Děkuji za info.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 21. února 2023 17:52

MP Meri ja ju zvažujem tiež, ale ešte som sa nerozhýbala. Sledujem na instagrame dve beauty slovenské bloggerky @b_b_w_k a @smartbeauty.sk a príde mi, že majú celkom dobre tieto veci vysvetlené. Majú aj recenzie na tú špachtľu a smartbeauty myslím aj na LED masku.

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 21. února 2023 18:01

Já mám nějakou krizi s Cos, v poslední době si u nich nevyberu :-(. Nemáte někdo tip na nějaký obchod, kde mají krásné šaty? :-).

Offline Maureen
příspěvků moje polička 22. února 2023 09:11

999 tak to mi mluvíš z duše,dychtivě projíždím,když mi do mejlu přijde od nich zpráva...a nic...nic...marnost.Cosí styl se mi moc líbí,ale řekla bych,že nějak pokulhávají materiály a možná i nápady.Mám pocit,že treba před dvěma lety jsem neveděla co koupit (abych moc neutrácela) a teď to teda nehrozí...achjo,kde budeme utrácet???

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 22. února 2023 09:54

Maureen Mně ty materiály prijdou dobrý pořád, ale zvětšují, ty věci jsou víc unisexový, možná i ty nápady dochází...

Offline Maureen
příspěvků moje polička 22. února 2023 09:56

999 jo,s těma zvětšujícíma se velikostma máš pravdu...nápady docházejí-nějak už to nemá tu jiskru...

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 22. února 2023 10:21

999 no zvětšují sice, ale hrozně neforemně, tobě je to velký, ale mně taky  a nesedí to, jak by mělo..těšila jsem se na jaro, že si něco novýho koupim a tsky nic..

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 22. února 2023 10:26

Ounz Nejhorší je, že fakt nevím kam jít. Dřív jsem z Cos nikdy neodešla s prázdnou, nemusela obíhat město, teď je zázrak, když něco koupím.