jerry přesně. A vzhledem k tomu, že kdysi dávno to tam byl samej tvíd, vlna, kašmír a hedváb, je ten skok v materiálech desnej (vzory detto). Škoda velká. Kdyby se tenkrat nepokusili svoji tradicní anglickou módu násilně předělat na řetězcovou rychlou módu, kde ted mohli bejt..
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kan nevim jestli už někdo odpovděl, ale imho je to Helena Bedrnová
edit tak jo už sem dočetla, že odpověděl :)
clothilde A koupila sis? Já si nechávala šít podle předlohy z burdy podobnou sukni.
Díky všem.
Marbuša hele eshopy..já si něco behem kovidu koupila na zalando a říkam si, dobrý, to je fajn eshop a letos nějsk nic ani tam ![]()
rozarka šňůra prádlo nehrne, když máš žehlicí prkno s držákem šňůry. Jiný už bych nechtěla ![]()
Tabea haha, já ten bazmek nesnáším a z mého aktuálního prkna se nedá sundat
ale já si nevybavuju žádné hrnutí prádla šňůrou
clothilde A koupila sis? Já si nechávala šít podle předlohy z burdy podobnou sukni.
Nevíš prosím jaké číslo Burdy?
Držák šňůry jsem odmontovala hned po příchodu z obchodu
vvůbec jsem nepochopila, jak se to má používat, a asi by to ani neplnilo svoji funkci, když mám zásuvku na druhé straně (vlevo od prkna), ne?
1010 držák šňůry taky nesnáším, ja šňůru protahuju tou dírou kde se odkládá žehlička.
1010 jako že máš zásuvku vlevo a žehlíš pravou rukou? Moje prkno má v sobě zásuvku na zehlicku a samo má kabel k zásuvce ve zdi. Takže by to šlo v pohodě.
999 k satum me napada la femme mimi. Mozna to bude mimo tvuj styl, ale co jsem videla nazivo, nebylo uplne marne.
Gatita Díky, to jsem kdysi zkoušela a bylo to blbě ušitý.
999 a co Hana Zárubová?
Tabea Aha, zásuvka tam asi byla taky, ale nějak jsem neměla potřebu to vůbec používat, mně se šňůra nikam neplete![]()
EDITH4B To je dobrej tip, na tu jsem zapomněla :-).
Kan nakonec nekoupila, 5t za sukni mi přišlo celkem dost
999 ty jsi pred casem kupovala adidas ozweego? Hodi se k satum? Hledam nove bile tenisky, sportovnejsiho strihu, hlavne k volnocasovym satum. Pozadavek je, aby delaly stihle kotniky :)
Pripadne uvitam od ostatnich dalsi tipy.
Lamicka Kupovala :-). Až budu doma, tak se ti vyfotím :-).
Isca Je to Burda 9/1999 a do šicího vlákna ji dávala zelene.oko tuším. Až budu doma, sukni ti vyfotím, není tolik objemná, jak ta na fotce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.