"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 15:37
Reakce na :

fakt? :-) povazujem sa skor za fanusika filmoveho undergroundu ("odporcu" blockbusterov), ale Nolana uznavam tiez, preto si za nim tak stojim, lebo je v mojom svete vynimocny  :-D

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 15:43
Reakce na palahniukowa:

já bych to asi neoznačila za blockbuster, možná ještě tak Batmana a Dokonalý trik, ale jak z Inception, tak z Interstellaru jsem byla vyloženě nadšená. A na duhý podívání ještě lepší!

Dunkerk jsem ještě neviděla, ale chystám se na něj.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 18:51
Reakce na palahniukowa:

Já jsem na stará kolena nějak vyměkla, vůbec nevím, jestli chci vidět válečné filmy. Ten Dunkerk mě láká, bo Nolan, ale stojí mi za to ty nervy? Stejně umřou.

Zodiac

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 19:02
Reakce na brrr:

Já jsem na stará kolena nějak vyměkla, vůbec nevím, jestli chci vidět válečné filmy. Ten Dunkerk mě láká, bo Nolan, ale stojí mi za to ty nervy? Stejně umřou.

Zodiac

Vsichni neumrou! (to snad neni spoiler )

A Zodiac, brilantni! Treba ta scena u jezera.... 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 22:48
Reakce na :

v mojom pripade sa mi od neho pacil dokonca aj ten Batman, pritom si "marvelovky" a komiksove filmy vobec nejdem... ale na Batmana ako charakter mam proste slabost :-)

@Potrefenahusa blockbuster v pravom slova zmysle asi nie, ale jednoznacne bol okolo tych filmov dost velky "hype" a mali dost vela pozornosti medii. a suhlasim: na druhe, tretie pozretie mam tie filmy radsej aj aj 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 22:52
Reakce na brrr:

vojnove filmy tiez idu od isteho casu mimo mna, ale tiez si to pozriem, lebo Nolan :-)

ad Zodiak: od Finchera mam rada tiez vsetko, pri niektorych knihach si dokonca hovorim, ze toto by mohol sfilmovat Nolan, toto Fincher atd. no som magor :-D

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 12:02

Měl by někdo nějaké doporučení na dobrou plastiku  v Brně, kde si  ze mě nebudou chtít dělat dojnou krávu? Ale chápu, že za kvalitu se platí. Nějak mě ten grand kaňon mezi očima začíná děsit. 

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 12:42

valecne filmy mam rada ( v me top10 je zcela urcite Das Boot). Dunkerk jako film dobry, ale velice mi vadila dezinterpretace udalosti. a muz rostl z te letadlove zapletky, hlavne ve druhe pulce. videt se to rozhodne da,je to zajimave, ale za me tak 75%, ne    90% a rozhodne to neni nejlepsi valecny film vsech dob.

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 14:30

kdyz uz jsme u toho filmoveho umeni. nevidel jste nekdo ten novy Twin Peaks? chapu, ze to neni serial pro kazdeho, ocenila bych proto nazor nekoho, komu se prvni dve serie libily 

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 14:32
Reakce na continuity:

No tvl, dneska na to s mužem jdeme, to si zase vyslechnu kritiky

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 14:35
Reakce na dzizisketa:

jako zaco? myslim, ze se mu bude libit, my jsme se shodli, ze je dobre, ze jsme na to sli. akorat to neni podle mne az tak dobre jak to vsichni ospevuji. 

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 14:37
Reakce na continuity:

Dezinterpretace událostí a hlavně ten letadlový souboj, úplně dopředu slyším, co si večer reálně vyslechnu

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 14:39
Reakce na Berta:

neblazni to fakt nepotrebujes..

Offline 999
19838 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 14:47

Mám takový dotaz. Dá se nějak testovat, jaký enzym vám neprodukuje slinivka? Stala se mi taková věc, když se mi při braní wobenzymu na jednu věc, zázračně vyřešila druhá... Trpěla jsem na zažívací problémy a najednou jsou fuč. Celou dobu jsem si myslela, že to souvisí s potravinovou alergii, kterou mám a ono ne. Teď ale nevím, co za tím bylo. Napadají mě dvě varianty. Buď wobenzym vyřešil nějaké zánětlivé procesy, a nebo prostě funguje jako ten trávicí enzym. Kdyby se ten konkrétní chybějící enzym dal zjistiť, asi by mě to stálo podstatně méně, než po zbytek života užívat wobenzym....

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 14:50

neblazni to fakt nepotrebujes..

To je odpověď kterou na podobnou otázku vyloženě chceš slyšet)))

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:03
Reakce na Berta:

Zalezi, co byste si predstavovala. My treba s maminkou chodime k svedcenemu plastikovi, ktery operuje v lokalni nemocnici+ma svou praxi. Ne kazdy ale dela vse - takze tenhle se nechal slyset, ze podle nej v podstate jeste nevidel kvalitne udelany facelift, ze je vzdycky lepsi se to pokusit nejak obejit treba jinymi zakroky apod. Ale pokud ze na tom nekdo trva, pak doporucuje nejakou pani v Praze, ktera pry jedina to umi jakz takz podle jeho standardu.

No jako verim mu, je velice soudny i u jinych zakroku - nedela napr. neprimerene velka prsa apod. 

Takze co tim chci rict - byla bych opatrna i ve vyberu zakroku a mozna bych se nesoustredila jen na Brno...

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:03
Reakce na Berta:

No googli pořádně. Já jsem si šla nechat odstranit znamínka v obličeji, schválně jsem vybrala dle rcenzí a i ceny tu nejlepší nebo jednu z nejlepších klinik v Praze a jako ze tří znamínek je jen jedno OK. Na jednom jsem byla na odstranění dvakrát a pořád tam je - navíc hnusnější a tmavši, tak se rozhoduju, zda to podstoupit potřetí, a z jednoho jsem měla flek a nečistoty v té oblasti asi na půl roku.

I po téhle drobnosti bych dvakrát volila, jestli si těma upravama nemůžu něco ještě víc pokazit.....