"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:56
Reakce na Zarinya:

to je hustý  nikdy by mě nenapadlo, že může mít černoch světlé místo pod plavkami.

to, že černý obličej třeba kvůli akné není taková výhoda, jak jsem si dřív myslela, jsem už dřív zjistila na youtube. dřív jsem měla za to, že tmavá barva kůže právě akné dobře schová a černoškám jsem proto v pubertě záviděla.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 14:19
Reakce na :

Byla jsem, taky v Ceasers Palace, je to rozhodne zajimava sonda, ale mne jednou naprosto stacilo a byla jsem tam jenom proto, ze jsem zila v Kalifornii a mela jsem to blizko, jinak to jde mimo mne. Lepsi je Death Valley nebo Yosemite nabo plno jinych mist v okoli, ale to vam asi nevyjde. Ale zase kdyz ta moznost je, proc to nevyuzit, to misto je fakt blaznivy.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 14:40
Reakce na :

Já myslim, že jsi dost zcestovalá na to, aby jsi tam kdyžtak malý výlet dokázala absolvovat sama. Já bych jela určitě, hoď tam dolar za mě:-D. No a přesně, v tom hotelu se můžeš trochu rekreovat a tak, nějaké základní služby vám firma asi zaplatí. Bude to jak psaly ženské výše,prostě poznávačka jiných krajů a mravů. No ty bláho, my pojedeme max. tak na Šumavu:-D :-D

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 14:58
Reakce na Karja:

Sumava je krasna. dokonce jsem zvazovala, ze tam koupime apartman, ale je to hrozne daleko.

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 15:00
Reakce na :

hlavne si tam to auto zamluvte trochu predem, at neostrouhas. muz si velice pochvaloval jak slusne se v USA ridi. 

to je prave dobre, ze je to do parku kousicek, na USA pomery, je to vlastne u sousedu, tam je blizko i 200mil.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 15:00
Reakce na :

Musela jsem googlit (byla jsem tam v lete) a prej jo: https://www.vegas.com/pools/caesars-palace-hotel-pool/

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 15:03
Reakce na continuity:

no aby neřídilo, když překročíš rychlost a za zadkem máš auto plné nekompromisních policajtů s ruoku na pistoli u pasu  ne jak u nás, znuděný policajt dobrý pane řidiči, copak jste nám to provedl 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 15:05
Reakce na continuity:

Já jsem na Sumavě ještě nebyla, to je fakt ostuda. Ale myslela jsem na výlet z té práce, my máme max. 1-2denní teambuilding, na který stejně většina lidí včetně mě nechce jet:-D.

Apartmán/chata se hodí někam, kde je to blízko anebo spíš tam kde je relativně klidná doprava. D1 už mě značně vytáčí:-D :-D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 15:16
Reakce na :

třeba to byla nějaká skrytá kamera  a vážny byli z modelingové agentury.

Offline no.li
37 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 16:23
Reakce na :

Ve Vegas se jeste velmi dobre nakupuje. Jsou tam skvele outlety. Posledni dobou se Vegas snazi prezentovat ne jen jako party city ale i jako shopping city.

V narodnich parcich zachody jsou. Objela jsem jich minule leto nekolik a mela jsem pocit, ze v nich vse funguje tak dobre, ze jsem si to predem neumela ani predstavit. U vjezdu dostanete mapku, v info centru Vam rengeri poradi, vsude informace napr i s tim kolik vody a jidla s sebou. Po parcich casto jezdi bus, abyste k nastupu na treky nemusela autem.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 07:58

Je to pár týdnů zpět, co jsme zde debatovaly na téma vaření na indukci. Dnes mohu říct, že mi indukce vyhovuje a přestože jsem roky vařila na plynu, tak na nové jsem si zvykla takřka okamžitě. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 08:08
Reakce na Dalia:

To je fajn. Me ceka prechod opacnym smerem, taky doufam, ze to pujde hladce. 

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 08:29
Reakce na jinx:

ucite pujde, jen pozor na uterky:-) ja takhle zalozila mensi pozar, kdyz jsem ji ze zvyku polozila vedle hrnce:-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:16

Jezis, to radsi ani nerikej! Uff

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:19
Reakce na jinx:

dobře to dopadlo, jen mírně ohořela vedle stojící lednice ale to naštěstí byla stará kuchyň. chvíli si budeš dávat pozor a pak si zvykneš, neboj:-)