"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:53
Reakce na Mutziputzi:

To je odpověď kterou na podobnou otázku vyloženě chceš slyšet)))

ale tak zase lepší, než kdyby napsala:"no konečně, už se na tebe nedalo dívat!" :-)

711990  já ani tak nechci facelift, představovala bych si tam něco připíchnout - nějakou výplň. Botox jsem zkoušela, ale to nehybné čelo mně nebylo moc příjemné..zvlášť teď bez ofiny.

Amun Karja  no googli... do toho se mně právě moc nechce...už vidím, že tím strávím   mnoho času a ještě budu  dost zmatená, na jednu kliniku někdo napíše chválu, někdo to zkritizuje a pak si vyberte. Myslela jsem, jestli někdo nemá tady osobní zkušenost.

Offline petra.hk
70 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:02
Reakce na Berta:

Možná blbá poznámka, ale vlastní zkušenost. Chodím do ordinace vyhlášené hradecké kožní lékařky (atopický ekzém), která má ambulanci a kosmetické centrum. Takže na vše hledí tak nějak nejen z pohledu vylepšení, ale i možných komplikací a to, že to nepřehání je spíše její osobní plus.

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 12:55
Reakce na :

jasne! presne z toho duvodu:-) ze normalne bych se tam nepodivala, ale pokud je prilezitost tak cokoliv co mi neni vyslovene proti srsti beru. rozmanite zazitky a zkusenosti, kazdy se pocita:P (hazard me teda vubec nebere, ale mne by uplne stacilo se koukat, nebo si tam nekde v hale cist knizku:-)

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 12:56
Reakce na petra.hk:

Prosím, napiš jméno lékařky a centrum. Předpokládám, že mají nějaký web. Díky.

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 12:56
Reakce na :

A co se tam bude pracovně dělat? Je to teambuilding? Bude se tam pracovat? Bude čas na nějaký volný program?  Uhradí zaměstnavatel nějaký večerní program - koncert, představení Cirque du Soleil? Já bych jela za pedpokladu, že tam budu mít čas se někam podívat. Trčet jen na hotelu by mne nebavilo.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:04
Reakce na :

Neee, půjdeš do casina, já bych jela hned. Na ty automaty, co se tam hážou "drobný", taky bych si prošla všechny ty obludnosti, co tam jsou, ty zmenšeniny evropských budov. Taky bych se tam vdala, kdybych tam jela s partnerem:-D :-D. Podle mě tam nemusíš nic extra dělat, jen čumět na lidi a na to, jak to tam chodí:-D:-D(já jsem ovšem nenáročná na program). Na jak dlouho by jsi jela? Předpokládám, že bude nějakej program během dne - školení/meeting a pak volný program?

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:07
Reakce na Karja:

vzhledem k tomu jak se na amun lepi chlapi bych nevyloucila ani to, ze by se tam mohla vdat aniz by mela s sebou pritele;-)

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:09
Reakce na :

tvoje starosti na moji hlavu. vem si sebou trekace, kolem (jakoze v blizkosti, ne kolem mysleno 500km) je nekolik narodnich parku. na jak dlouho tam jedes? aby to jeste nebylo kratke :)

http://www.redrockcanyonlv.org/lasvegas/redrockcanyon/

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:09

:-D :-D přesný.

@Amun Přečti si o Vegas nějakou knížku - Mario Puzo má myslím jednu z toho prostředí ještě za starých časů, třeba tě to naláká.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:10
Reakce na continuity:

Co parky, sice jsem rozklila tvůj odkaz, ale já teď pořád myslim na ty hrací automaty a strašně Amun závidím. Já mám ale hrozně silný sklon k závislostem.....

Offline 999
19838 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:14
Reakce na :

Byla jsem tam a dokonce jsem bydlela Ceasar Paláce :-). Je to už hrozně dávno, takže moje postřehy by ti byly k ničemu, ale rozhodně do Vegas jeď :-). Je to tak nereálnej svět, to se prostě musí vidět. Když nevylezeš ven, nemáš za pár hodin šanci zjistit, jestli je den nebo noc, ten cirkus jede nonstop. Když se jim zdá, že hráči jsou malátní, začnou dovnitř pouštět kyslík :-). Americký důchodci celý den ládují drobný do jednorukejch banditů...

I kdybys to měla brát jako sociologickou sondu do duše Ameriky :-).

Offline 999
19838 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:19
Reakce na continuity:

Já se odtud jela podívat na Grand kaňon a Death Valley :-).

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:25
Reakce na 999:

hm, prave jsem premyslela, kam bych jela ja. muj muz je jasnej, ten by si zajel do Yosemit, nehlede na silenou vzdalenost, ale ja takto jasnou preferenci nemam. ale zcela urcite bych se tam zabavila i mesic. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:30

když jsem se včera grilovala na slunci při čekání na páté kolo semaforu v koloně...napadla mě taková divná otázka: může se černoch (nebo indián nebo možná i ind) vůbec na slunci spálit? nebo tmavá barva kůže spálení sama o sobě fyziologicky brání? myslím za běžné situace (já se po zimě spálím, i když jdu v tričku pár metrů do obchodu).

Offline rozarka
4221 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:45
Reakce na Jiná Realita:

Asi jo,aspon jsem u moře viděla je natírat se opalovacími krémy ,přišlo mi to vtipný.

Offline Skat
46 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:53
Reakce na rozarka:

Asi jo,aspon jsem u moře viděla je natírat se opalovacími krémy ,přišlo mi to vtipný.

Nevim, co je na tom vtipneho. Samozrejme se muze spalit.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:54
Reakce na rozarka:

proc vtipny?Kuze je kuze,nekdo se spali hned nekdo dyl,ale spali se vsichni.:-)