Pinot Noir já je mám normálně ve skříňce v kuchyni, ale přesně, buď budou v moc teplu nebo v moc chladu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potřebuju poradit, jsem totální počítačové a technické nemehlo, ale tak jsme v blbých dotazech. teď mi mac hlásí, že mi vypršela microsoft licence a má tam odkaz na jejich oficiální web, tak jsem to hned odklikla a než jsem dala zaplatit těch 1900, jen zběžně jsem to projela googlem a zjistila, že na jiných stránkách jsou ceny za licenci poloviční. Proto by mě zajímalo, je v tom nějaký háček? Něco na co si dát pozor? Nebo bude nějaký problém s instalací? Já potřebuju tak max kliknout na nějaký instalační odkaz, víc nejsem schopná ![]()
barbucha Mám si do Švédska vyměnit jejich peníze nebo si vystačím s kartou i v menších obcích? Budu platit asi jen v pekárnách, kavárnách a obchodech s jídlem
Vystačíš si s kartou i na záchodkách ![]()
barbucha dík ![]()
A náhodou Göteborg a okolí asi neznáš, co?
Pinot Noir já je mám taky v lednici, bez chladnejsiho spajzu to jinak nejde.
Bohužel, neznám.
Neumíte někdo doporučit nějaký projekt/web "daruj strom", "adoptuj strom"?
Sweet Potato já jednou kupovala toto pak jsem shodou okolností zjistila, že v terénu pomáhá i ségra, takže to je ověřené. Loni jsem rodiče obdarovala tímhle, ale nevím, jestli už znají tu konkrétní oblast.
Jaký prášek na spaní pro příležitostné užití, když potřebuji usnout brzo, neb budík mám na nekřesťanskou hodinu - třeba 4.25. Dnes jsem usnula asi o půl druhé
.
Normálně chodím spát kolem jedenácté a vstávám kolem šesté. Když mám vstávat brzo, tak trpím asi nějakou nervózou.
Evaeva Děkuju moc.
Makara tady se obavam, ze bez receptu to nepujde. Zkousela jsem ruzne volne prodejne doplnky na bylinne bazi, myslim s kozlikem, a nebylo to k nicemu. To by chtelo neco na tu uzkost.
Gatita úzkosti bych to určitě nenazývala. Spis něco jako cestovní horečka. Prostě jiné rozpoložení, než když nespím, protože jsem třeba ve stresu, jaké vybrat obkladacky do koupelny
.
Zkusím teda u PL, jestli mi napíše nějaký dryják. Jak nemám svých sedm hodím spánku, tak jsem dost nepoužitelná.
Evaeva ale s temi stromy jsi pomohla i mne, to se moc hodi!![]()
Sweet Potato viktorka_od splavu já vždycky našim kupuju něco takového. Kolikrát si tam pak udělají rodinný výlet. Jak jsem se zamyslela nad těmi stromy, tak mi napadlo, že fajn by mohl být nějaký příspěvek na opravu rozhledny, kostela,... tak kdybyste na oplátku věděly o něčem vy
(nebo někdo jiný)
Co udělat se slimáčí stopou na zdi v interiéru?
Makara To je strašně nepříjemné, to míval muž. Od té doby co spí s dětmi se mu to zlepšilo:-D. Ale teda hlavně poslouchá nějaké podcasty když nemůže usnout. Ale měl to přesně takhle, že když věděl, že ráno vstává a někam jede. Táta to tedy kdysi řešil prášky na spaní.
Nezkracovala jste někdo závěsy za pomoci té zazehlovací pásky? Drží to i na silných těžkých závěsech?
Makara pivo?
Pinot Noir už mě to začalo taky zajímat! Taky nemám sklep/špajz/síň/verandu atd.
Dryák nemusí nutně pomoct, mě napsala doktorka pred svadbou stilnox se slovy, ať to vyzkouším ještě před tím. No díky bohu, protože jsem celou noc měla totálně živé sny ba pokraji vzbuzení. To fakt nechceš.
mě švagr zmiňoval nějaký life hack na stavy, kdy mozek uprostřed noci mele a mele a furt ho napadají nějaké geniální myšlenky. Bylo to něco do sluchátek, ale musím zjistit co.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.