Pinot Noir Pokud nebude sklízet ob den, tak z toho bude mít nevzhledné pekáče. Já jsem.ten sběr dost vychytala a trhám pouze květy v tomto stavu, sušením se rozevře a je tak akorát.

Pinot Noir Pokud nebude sklízet ob den, tak z toho bude mít nevzhledné pekáče. Já jsem.ten sběr dost vychytala a trhám pouze květy v tomto stavu, sušením se rozevře a je tak akorát.

Kan no jo, to je pravda, že na sběr je to na chalupě nešikovný. No tak jedině dovolenou, v práci: hele sorry, beru si volno, zrajou mi slaměnky ![]()
Pinot Noir moje máma mi nezávisle na tom, že sem po zembagu koukala, koupila něco podobnýho v Tchibu, akorát menší. Dokoupím ten pytlík se silicí a můžem udělat srovnávací studii ![]()
Tak dobre, příští rok dam na balkon a jestli mate někdo pytel nazbyt, tak za par stovek letos odkoupim, dík ![]()
edit
Pytel slamenek, ne pytel na brambory, ačkoli i tam čekám, až ho Pinot ozkouší ![]()
Pár recenzí je heurece a vypadá to, že to funguje https://obchody.heureka.cz/zembag-cz/recenze/overene
Brambory z obchodu se mi vlezou do lednice. Pytel by se mi hodit při nákupu od farmáře. Ale to bych ty pytle potřebovala aspoň 2, spíš i vic. To se mi asi nevyplatí. Ale jsem zvědavá, jestli to bude fungovat u Pinot NoirDíky za pokusného králíka ![]()
Zembag je na cestě. Běda, jestli to nebude fungovat!
ty jsi tak hodná, že se za nás obětuješ
! Už delší dobu o něm uvažuju, ale pořád jsem si říkala, že je to nejspíš blbost a že bych spíš potřebovala ten sklep, což ovšem u nás na skále nemá řešení. Tak jsem zvědavá na recenzi.
Zemiaky sa môžu skladovať v chladničke?
Nevíte, kde v Praze sehnat čokoládové pecky/chocolate chips (do sušenek)?
dzizisketa na Monacoint https://www.monacoint.com/eshop/catalog/3202
dzizisketa Obcas jsem je zahledla v Lidlu.
dzizisketa i Kaufland je má
letfenixaNevím, jestli můžou, ale já je mám v létě v ledničce v šuplíku na zeleninu. Jinak buď vadnou nebo klíčí.
Náš dům ma sice krásný sklep, ale předchozí majitele do něj dali vodárnu a motor tam ohřívá vzduch, takže sklep pozbyl svoji funkčnost ![]()
Zemiaky sa môžu skladovať v chladničke?
taky mě to překvapilo, slyším o tom poprvé a to jsem fakt stará.
letfenixa a kde jinde? Nemáme žádnou chladnější místnost, sklep, komoru, nic. Nejchladnější místnost je ložnice, kde zemáky nechci, a i tak je tam v zimě určitě nad 20 stupňů, v létě přes den ke třiceti. Kupuju brambory po pár kusech a mám je v lednici.
Pinot Noir no, mám ich v špajzi na zemi. Ale kupujem tak max 2 kg.
letfenixa no já právě špajz nemám, nic jiného než chladnička pak nezbývá.
Pinot Noir a kde je teda budes mit v tom pytli?
baltik nejsem teda Pinot, ale jeji problem s brambory neni misto, ale CHLADNE misto. Chlad ma kompenzovat pytel, takze verim, ze misto pro pytel najde. ![]()
baltik jak píše SunEclipse - v tom pytli má být možné uchovávat je v pokojové teplotě.
Pinot Noir aha :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.