Garfie Karja čekala jsem na info od baltik, ale vidím, že to budu muset vyzkoušet na vlastní bramboru! ![]()
Ok, mají je na Rohlíku, tak k příštímu nákupu přiberu pytel.
Pinot Noir Hurá! Já taky čekám na tvou recenzi! :o)
DruI no ale na nějaký výsledek budete dost čekat, že jo, ty zemáky tam musím nějaký čas trápit, aby se vidělo... Nejlíp s kontrolním vzorkem v lednici. ![]()
Pinot Noir Jj, tři vzorky, jeden v pytli, jeden v lednici, jeden ve špajzce na zemi a vůbec nejlepší bude, když ti přivezeme na zkoušku svoje brambory, co obvykle kupujeme, at má nějakou vypovídající hodnotu.
Já myslím, že Pinot Noir nemá v životě co na práci a jenom čeká, až ji zaměstnáte bramborovejma experimentama!
Aranel no ale ja na to tiež čakám Pinot Noir
Karja No hele, přesně takhle by to zkoušel můj muž, tak si radši počkám na recenzi od Pinot než měsíc všude zakopávat o brambory ;o)
Pinot Noir Myslím, že bys drze měla napsat na tu pytlovou firmu a vyžadovat procenta z prodeje, až nám to tady vychválíš :o)
Pinot Noir Karja DruI No tak jasně, musí to být nějak empiricky ověřené! To by mě ani nenapadlo, že to bude zkoušet jen tak pocitově!!! ![]()
Aranel No já myslím, že bychom se jí na ten pytel mohly složit už:-D
Bude fungovat vypraná platební karta? Přeprala jsem ji na 40 stupnů a nízký otáčky při ždímání...![]()
Kora bezhotovostni prani spinavych penez ![]()
Kora zaplať s ní ten pytel na brambory pro Pinot Noir a uvidíš ![]()
Kora řekla bych, že jo, pokud není poškozený chip.
Potrebuju slamenky, ideálně celej pytel. Neviděl jste někdo v Praze? Nechce se mi obcházet random kvetinarstvi.
MP Meri V květinářství to asi nekoupíš, spíš nějaká babička na trhu, tohle si každej pěstuje sám, aspoň tady na Vysočině. Než jsem si je začala pěstovat kupovala jsem od jedné paní na Sbazaru, ale květ 2 Kč. Třeba ještě funguje.
Kan Našla jsem na Fleru, 450,- za 500g, ale 160,- postovny. Tady v Praze si to určitě nikdo nepěstuje a nevěřím, ze se to tu nedá koupit, tady koupíš i šišky a větve na váhu ![]()
MP Meri neporadím, ale příští rok si je u chaloupky zasij, boží kytky, úplně nenáročný, udělají krásnej záhon. Jen to chce víc prostoru než ten náš kapesník. ![]()
MP Meri Hele to roste i v květináči na terase a jsou i úplně nízké druhy určené k tomu. S tou cenou..vidím, že se mám ještě co učit. 500g/450 Kč ![]()
Zembag je na cestě. Běda, jestli to nebude fungovat!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.