bublifuk Ja mela v byte dvouplotynkovej varic a remosku, ted mam i troubu, ale stejne tu remosku vytahuju dost casto, ze me genialni vynalez :-).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
žluťásek Pinot Noir Vari super, díky.
bublifuk me teda na remosce vadilo to sklo uprostred, pri peceni se testo vzdycky vyfouklo nahoru. Ale to bylo pred spoustou let, ted uz se myslim delaji i bez okynka.
Kokoska přesně kvůli tomu jsem koupila bez okýnka, četla jsem to v recenzích. Ty nové jsou bezva.
žluťásek ja uz ji davno nemam a nehodlam kupovat, ale byla to moje zachrana kdysi v podnajmu.
bublifuk ještě existuje mikrovlnka kombinovaná s horkovzdušnou troubou.
bublifukjá jsem měla mikrovlnku s horkovzduchem. Nám teda Whirlpool s Crispem a ten je úplně nejvíc. Dokonce jsem asi čtyři roky na místě pro troubu měla normální dvířka a skladovala tam pliny pro mimina. Vůbec mi troba nechyběla, ale ja ze sladkého pekla hlavne to cukroví.
Asi bych zvážila i to, jestli hodlas pořizovat i MW.
bublifuk záleží jestli hledáš provizorní řešení na kratší dobu nebo jen příležitostné pečeni, pak bych brala remosku. Pokud máš místo a je to na dyl, kombinace MW, gril, trouba je podle mě praktičtější. Letos mám první rok na chalupě a max spokojenost. U remosky mi nejvíc vadilo to odkládání horkého víka a zavazejici šňůra.
Pinot Noirpořídila jsi ten vak na brambory ? Funguje to?
Jos já mám tescomu a jsem spokojená, ale nejlepší hrnce má máma za body z tesca
no přesně. Kdysi byla nějaká akce v Tescu a za body Thomas Rosethal group, hrnce. Mám hrnce a pánvičku a je to nejlepší ze všech sad, co jsem měla.
Renusatko jojo, Thomas, to je ono.
tv ještě jsem se neodhodlala ![]()
letolet jaký konkrétně typ máš? Právě v budoucím nájmu není trouba a je jenom dvouplotýnka. Mikrovlnku teda nepoužívám. Možná někdy na popcorn.
Pinot Noir ok![]()
Myrtila nic z toho ty moje hrnce nedelaji, ale je jim tech 15 let. Nic nedokupuji, tak nevim, zda sla kvalita dolu. Neprekvapilo by me to.
Ginger Jj, zřejmě šla dost dolů.
Pinot Noir Ale já na to taky čekám, až si ho koupíš:D
Pinot Noir rodice to pouzivaji jako prevozni pytel mrzi sklepem a domacnosti, takze bohuzel vliv na trvanlivost vubec nehodnotili :(
Karja
Já taky!!! Pinot Noir!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.