tina Tatuum kód na eshopu: MARIANNE, s Mastercard: MASTERCARD
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Dali2011 děkuju![]()
tina co sis vyhlídla?
continuity mamce se tam líbily a hezky seděly hnědé džíny, tak jí je koupím k narozeninám:)
Peetra1Díky, že sis s tím dala práci;-). Mně to vůbec nenapadlo, že jsou teď ty dny, ale když jsem vyhlídka tu tiskárnu, tak se Dny Marianne tam na mě vyskočilo, že je o několik set levnější.
Obuv CCC tam asi není že?
Karja není zač, snad ti bude fungovat. CCC bohužel není
Jaký prostředek se vám osvědčil na mastnotu na sporáku? Takovy ten humus kolem knoflíků? Moc děkuju.
tv Na vsechno jedla soda s bilym octem. To je univerzalni zalezitost.
tv Lavon Gril a kamna - zázrak!
GinevraPozdě! Ale myslím, že je to stejne od nákupu za 1200. Já měla jen botky pro dítě;-)
tv frosh sóda čistič na kuchyně, takový modrý. Nech to chvilku odmocit, já s tím čistím všechny nánosy takové té kuchyňské mastnoty, ale na připáleniny to moc není.
Čistě náhodou, mohl by někdo doporučit půjčovnu dodávek v Brně?
continuitydíky za tip, potřebuju to právě na tu mastnotu.![]()
continuity Ten je taky fajn. Je v nem klasicka soda. Ono v podstate na vse cloveku staci soda, ocet a ev. kys citronova a nechat nejaky cas pusobit.
Jos soda jo, ale toto se dobře aplikuje, tím, že je to rovnou v rozstrikovaci a ta cena je celkem přijatelná, pokud člověk vychytá akci. Na koupelnu používám ten malinový octový a taky dobře.
Ony jsou to dost eko produkty, ségra u nich kdysi dělala marketing.
continuity já ty frosch kupuju taky, ale zároveň jsem nakoupila i velký balení sody, kyseliny citronový, peroxidu a octa a kde hrozí velká spotřeba, tam jedu ten domácí mix. Ten malinovej hezky voní, domácí octovej čistič je trochu blivajz i s EO. Ale mně ten octovej smradek dělá trochu blbě, někomu to tolik neva.
tv sporák i troubu nejradši zasypu sodou a pak kapnu prostředek na nádobí a vyrobím z toho takovou pastu, tím se vyčistí mastnota dokonale.
já si teda při úklidu na eko nehraju... ten Lavon stříkneš a okamžitě se jakákoliv špína rozpustí, stačí hned otřít, bez šudlání... a to i z míst, který myslíš, že byly čistý
V tabletu na mě vyskakuje neustále tahle tabulka. Mám se bát, nebo jak se toho zbavit?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.