Jak dlouho trva vasi hygienistce dentalni hygiena, kdyz chodite cca 2x rocne?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Candance naposledy jsem byla hotová asi po 15 minutách, ale pořád mi říkala, že nemá pořádně co čistit a že mám přijít až za rok...
monis aha, tak to jsem jeste v klidu s mymi 20 (25 minut vstup a odchod)
Candance Taky tam bejvam max. tech 20 minut. Ptala jsem se i svy kamaradky hygienistky, jestli je tak kratka doba ok a prej jo, kdyz to ma nekdo v poradku, taky to ma za tuhle dobu hotovy.
Candance Ja to mela asi 30min i s instrukcemi a povidanim. Pak jsem byla u zubare a ten me skoro sjel, ze tam nemam chodit a ze mi za pet minut prolitne zubni kamen. Kterym nemam. Tak jsem znova nesla ale uprimne nevim, jestli se nemam na zubare vykaslat a komu verit...on teda odjakziva edukoval uziti mezizubnich, niti, barvil mi zuby temi tabletami aby mi ukazal plak. Plus i sam ev. kamen odstranuje...moje hygienistka uz nekdy loni chtela asi 1500. A to je dost
Jos ja jsem driv byvala urcite dyl. I piskovani a tak trvalo urcite dyl. Platila jsem skoro 2000. Nemam pocit, ze bych se tak zlepsila v cisteni. Uz minule jsem tam byla kratsi dobu ale dnes to byl forr. Tak uz me to zaujalo. Driv mi i kryla oblicej a nasazovala neco na oblicej pri piskovani a dnes nic.
Vari tak asi je to v tom.pripade bezne. Ja byvala vzdy cca 45 az 50 min a ted uz dvakrat jsem byla do 30 minut.
Candance Taky jsem byla prvni navstevy dele a taky mam pocit, ze si cistim stejne. Vetsinou na to kaslu a dva tri tydny pred navstevou freneticky cistim
. Ja to ted kazdopdne na cas resit nebudu, stejne nestiham
Jos Tak to je zubař dobrej s těma barvícíma tabletkama, nám to ukazovala až doktorka na ortodoncii, mezizubní s náma taky řeší zubař, dopručil nám druh a velikosti.
Candance 35 - 40 min
Tak Betty je to pokus tě dále zavirovat. projed to nějakým antivirem, někde si si něco buď ztáhla nebo ti to dotahuje nějaká aplikace.
Candance na prvej som bola hodinu, tak ten niekolkorocny kamen trochu trvalo odstranit. Teraz chodim 2x rocne, cca 30-40 minut. Kamen vraj skoro nemam ale robia sa mi hrozne pigmentacie, takze tie odstranuje.
Kan JO, je to skoro dvacet let. Mela jsem tehdy rovnatka. On je na to cisteni pes, ma nejake nastavbove atestace z paradontologie. Ale uz se blizi duchodu a prijde mi, ze je takovy nevyzpytatelny. Ze ma obcas divne reci apod. Ve smyslu ze uz nic nema cenu. Chodi k nemu tata a tomu rekl, ze uz zacina mit paradontozu a ze stejne nema cenu nic delat. Je uz je starej. Tatovi je 68, chodi na dentalni hygienu, zuby si beli a ma asi dve plompy a implantat misto nevyrostleho spicaku. Rozhodne neni starec nad hrobem. Plus zubar cim dal tim vic nadava na mladou generaci. No proste nekdy bych mu vycinila, kdybych mohla v tu chvili mluvit. Ale odpovida si sam ![]()
No proste nekdy bych mu vycinila, kdybych mohla v tu chvili mluvit. Ale odpovida si sam
![]()
Njn, to je u zubára problém sa s ním hádať
.
Ja chodím do ambulancie, kde majú personál na všetko, takže si ma akurát popresúvajú, no ale v takomto prípade by som si asi išla podľa svojho uváženia a na pána doktora použila pravidlo dvoch uší. Ak je to teda inak dobrý zubár a vyplatí sa ti k nemu chodiť.
A teda, keď sme tu pri zubnej hygiene...ja mám na jednom z predných zubov takú tmavú "čiarku", je to spôsobené tým, že stmavol okraj bielej blomby. Hygienička tvrdí, že sa s tým nedá nič robiť, ak nechcem meniť tú blombu, ale mne sa nechce babrať do inak zdravého zuba. Dá sa s tým niečo robiť? Myslím jemne....ja som zbabelec, ani na nejaké fazety si ma neužije....skôr, čo má hygienička pravdu, alebo len ona nevie, ako na to...
slniecko i ja to mam, navic tam mam prostor jen na nit a mam tam i nejaky ostry prechod a vzdycky se mi tam ta nit roztrepi.
Candanceposledně jsem byla tak 45 minut a to jsem byla bez instruktaze tentokrát. Sama mi řekla, že to mám celkem bez problémů, jestli nechci přijít až za rok. To jsem se teda docela zasmala, protože mezizubní prostory docela odbyvam a dohsnim to 14 dnů před návštěvou ordinace. Platím 900,-. 2000,- za dvacet minut je teda síla.![]()
Já mám hloupý dotaz. Nemáte někdo tip na levné ubytování v Olomouci? Garfie ?
Dáváte silikonové pečící formy nebo nádobí do myčky? Teď jsem pekla slané muffiny v silikonové formě a chutnají jako tablety do myčky. Stejnou zkušenost jsem nedávno měla i s dětským nádobím, ze kterého jsem ten smrad už nedostala, tak nevím jestli to dělají naše tablety nebo to je vlastnost toho materiálu![]()
monis natahujou smrad i eko "jaru" na ruční mytí nádobí. Všechno jsem to vyházela, muffiny byly cítit jarem i přes papírové košíčky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.