"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 10:46

Aranel My se stehovali v roce 2018 a par nevybalenejch krabic tu jeste mame! :-D

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 16:12

Garfie Tak já se taky zeptám. Většinou Olomouc jen projíždím. Teď tam ubytování máme a ani nevím kde. Jedeme pracovně na 3 dny, na kongres, ale...kam se máme jít podívat, co prostě nemáme vynechat? Máme to v NH Collection Olomouc Congress, tak přes den spíš nemusíme být na všech přednáškách a je to na vyběhnutí někam. Na odpoledne můžeme kamkoliv. Asi ostuda, ale neznám to tam vůbec. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 20. zaří 2023 16:30

Aranel přesně to se právě děje... Akorát to nebylo kam vybalit. Jsou to knížky, smlouvu jsem měla vždycky na rok a když jsem se rozhoupala pro knihovnu, tak už se mi na těch pár měsíců do konce smlouvy nechtělo investovat

Tam kam jdu to vidím na rok, maximálně dva. To asi zůstanu v krabicích komplet.

Online černá káva
2131 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 21:08

Nevim kde se zeptat, tak to zkusim tady.

Jsem malá, 155 cm a potřebovala bych, teda chtěla bych si pořídit krátký látkový kabátek ke skotské sukni. Černý nebo hodně tmavomodrý. Dnes jsem se hecla a prošla našich pár ubohých řetězců, i v Orsay mám vše pod zadek.

Poradíte mi vy, co jste menší? Koupila bych i od vás nějaký vyřazený. Děkuji.

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 22:33

Next a Debenhams majú Petits, a Uniqlo sú japonci, takže majú aj pre drobnejšie postavy, ale neviem, či sú u vás kamenné obchody, alebo teda v detskom, no.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 23:17

černá káva a nedivala ses po nejakem cropp strihu? Treba jako tady

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 23:40

Renusatko Olomouc je moc hezká sama o sobě a to centrum je relaitivně malý a ucelený, takže se objevuje hezky. Abyste se dostali do centra, musíte projít přes stadion Sigmy, je to docela hezká procházka, ale musíte pěšky (což ti určitě nevadí. :-)

Určitě si projděte návrší v okolí sv. Michala (doporučuju jít dovnitř, dá se sejít do modlitebny do podzemí, je tam i studánka, která ve středověku zásobovala město vodou) i nahoru na věž ke zvonům. Několika uličkami se dá projít na tři různá náměstí, asi nejhezčí je Hrčířská, kterou sejdete i do parku ( a kousek dál se můžete zase vrátit). Je tam i Vila Primavessi, ve které je moc hezká kavárna (teda hlavně zahrádka stojí za to, asi stojí za to se tam zastavit jen kvůli výhledu do parku, ani nemusíte sedět. :-) Super je Arcidiecézní muzeum u sv. Víta (i v něm se dá sejít do podzemí) a kousek dál Arcibiskupský palác, i do toho se dá sejít. A kousek od něj jsou Parkánové zahrady Univerzity, taky moc hezké "neobjevené" místo. Všechno najdeš na mapě, ty zahrady jsou fakt hodně schované, musíš projít z Křižkovského ulice takovou nenápadnou brankou v rohu (nebo přijít z parku). 

A na večer je dobré okolí Vodních kasáren a Uhelné ulice, taková olomoucká Stodolní.  Jsou tam různé průchody s bary a restauracemi. 

Online černá káva
2131 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 06:55

KokoskaHledala jsem, ale u nas nic neni. Ani crop bundy.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 07:05

černá káva tak bud si udelej nekam vylet nebo objednej z internetu, vetsinou pisou delku vzadu od limce. Zkusila bych Zara, Reserved, Mango, pokud chces neco kvalitnejsiho tak treba Massimo Dutti nebo ten Cos.

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 07:11

Garfie když jsem v Olomouci studovala, tak ta modlitebna bylo moje nejoblíbenější místo

Online černá káva
2131 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 07:22

Kokoska Dekuju. Popravde - trochu  jsem doufala, ze se mi ozve někdo, kdo by se chtěl něčeho zbavit.

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 07:38

černá káva a nemate u vas Sinsay? loni tam meli nekolik prekvapive slusnych kabatku a jak je to pro mladochy, tak to bylo fakt kratke

ted jsem tam nasla jen toto

https://www.sinsay.com/cz/cz/bunda-pro-prechodne-obdobi-3178f-99x

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 07:40

Kam koupit poukaz pro 18 leteho mladika? Nechci davat primo penize, Footshop a centrum Chodov uz jsem pouzila v minulosti. diky za napady

Online černá káva
2131 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 07:43

baltik Sinsay nemáme, ale zkusila bych to objednat. Cena příznivá. Děkuji.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 07:46

Magráta Taky to tam mám ráda, přitom málokdo to zná! :-)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 08:14

Mam dotaz na devcata z Brna. Budeme tam slavit 85 narozeniny a potrebovala bych tip na normalni restauraci vzhledem k veku oslavenkyne. Idealne centrum nebo smer Obilnak, Uvoz, Moravsky namesti. A pak tip na dobrou cukrarnu na dort, spis klasickej z tradicnich surovin. Organizace zbyla na me, tak nez zacnu googlit, radeji se zeptam.

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 08:23

crazydaisy cukrárnu mohu doporučit Větrník, lze objednat i online a mají výborné i chlebíčky, klasické zákusky a minizákusky. Není tedy nejlevnější, ale suroviny poctivé. Restauraci netuším....

https://vetrnik.cz/

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 08:43

černá káva Já bych zkusila objednat něco z about you, dodání i vrácení mi přijde maximálně pohodlné, velký výběr. Většinou tam mají každý víkend velké slevy. Takže se vyplatí třeba na něco počkat, mít to v košíku a pak to odpálit až když na to přijde akce. To sinsay mě pokaždý poměrně dost zklamalo, já tam objednávám dětem, občas teda přihodím něco sobě, a jako poměr zdařilých nákupů je fakt zanedbatelný... Ale taky to jde vrátit jednoduše přes zásilkovnu a zdarma.

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 08:49

černá káva a nebo zkus www.housebrand.com , jestli jde o cenu... koupila jsem tam kdysi bundu na venčení psa, a docela dobrý...

Online černá káva
2131 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 08:58

Karja Tak to děkuju za info. Na About you koukám, jen jsem myslela, že bych šla vic na jistotu, no.