Catherinne
docela se tu ochladilo, tak ať se dobře běží!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Aranel kosa jako prase, ale na kopec dobrý. Díky ![]()
Kde se tady řešil ten anglický akcent? Poslala jsem to kamarádovi Angličanovi a teď to nemůžu najít, abych tam napsala odpověď :-).
999 logicky ve stěžovacím vlákně ![]()
Pinot Noir Aha :-)
Nevíte jestli mají hodinky tohoto typu u vietnamců? Aby to byly jen hodinky, ne fitness náramek, krokoměr, nich chytrého. Nacházím jen eshopy někde z Asie.
Jsem jediná, kdo je z toho počasí nervózní a není nadšený z června v říjnu?
monis no jako já jsem na jednu stranu ráda, že se podzim oddálí (i když osobně bych brala spíš 20 než 28, minulý týden už jsem celkem trpěla) a momentálně mi vyhovuje, že se nemusím ohýbat ke tkaničkám a řešit, že nedopnu bundu. Ale přesně si říkám, bude ještě někdy pršet?
Evaeva tak v tvem pripade chapu, ze kazdy den bez bundy je vyhra
dvacet by byla idealni teplota, ale ne od deviti rano, no....
monis naprosto souhlasím. Hlavně mně děsí to sucho.
Catherinne kdyz budete mit chvili, zkuste Bistro siroka ![]()
monis nejsi, tohle počasí je fajn, ale mohlo by tak být v létě, ne teď.
Jsem jediná, kdo je z toho počasí nervózní a není nadšený z června v říjnu?
to počasí je úplne divoké, navíc je v lese víc teplo než na sídlišti. Celé vzhůru nohama. ![]()
monis ja nadsena jsem, ale to sucho je desny a dest na obzoru zadnej
Já jsem z toho počasí uplně maximálně nadšená, i když je to divoký, no u nás na vysočině to asi nepůsobí tak extrémně. Samozřejmě dlouho nepršelo, ale kdybych si to takhle neřekla, vůbec mi nepřijde, že je sucho oproti jiným rokům....Řeka plná vody, všude zeleno, nic nám neuschlo....
My ted byli na Vysocine od stredy do nedele a fakt me vedro nijak netrapilo, uzivala jsem si krasne dny. V noci na sobotu sice sprchlo, ale odpoledne uz zas bylo krasne. Ale sucho je. Na zahrade to tak uplne videt nebylo, jak jsou chladnejsi noci a rano rosa, kytky a trava se drzi. Ale v rybniku to je znat hodne, minimalne pul metru na vysku, spis vic, chybi. Tam, kde jsme vzdycky lezli do vody jako ze schodu, byl ted videt pozvolny vstup kus pod tim zlomem.
monis No přesně myslím, že to mám fakt zkreslené tou polohou bydliště.
Karja o víkendu byl takový pěkný podzim, ale včera bylo zase horko. Ale hlavně mi přijde divné, že je tak prakticky celé září. To, že na sídlišti máme před barákem místo trávy suchý troud a hlínu, to je další věc. Já podzimní počasí fakt nemusím, ale tohle je zvláštní. Včera jsem viděla, že už prodávají vánoční ozdoby, to mi v kombinaci s dětmi v kraťasech přišlo jak někde na Floridě.![]()
Haha, to jsem si přesně včera říkala, na začátku října v půl šesté večer na hřišti v triku a kraťasech, sluníčko hřálo, že to je moc pěkné... kdybychom byli v Kalifornii!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.