continuity jo, to oni říkali, že jim vyšel náhodně.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
prosím vás, jak se na Allegru prodávají ty IKEA věci...to jsou fejky nebo je to fakt z Ikey?
Karja nevím, ale předpokládám, že firma, která se snaží expandovat do celé Evropy, fejky prodávat nebude, že si to prostě nemůže dovolit
OliveOyl Jako já tam objednala jen drobnosti, u kterých by mi to bylo asi jedno, že tam je asi irelevantní odkud ten kus drátu je:D. Ono totiž to vyjde mnohem lépe než výlet nebo poštovné z Ikey. No asi máš pravdu, oni by si nemohli dovolit mít to i přímo v názvu, i kdyby to bylo jakože zboží inspirované ikeou, co se prodává všude jinde.
Karja no já nevím přesně, ale spousta lidí jezdí nakupovat do ikey za hranice - do Polska či Německa, když můžou, panč to prý vyjde levněji. Alegro je polský, ne, tak jim moźná stačí nakoupit v ikei tam, fejky to bejt nemusí?
No hlavně co by se z Ikey mohlo fejkovat? ![]()
Jako sorry, sama mám krámů tam odtud dost, vo to nic... ale na tom se snad víc ušetřit už nedá ![]()
barbucha Hele nám říkali na škole, že existují i fejky jaru na nádobí a upřímně ty kousky drátků co jsem tam objednávala věřím, že můžou být levnější.
Ulomil se mi kus zubu/plomba, nevím přesně, realne tak o rozsahu cca 1/4 zubu. Když pominu to, ze podobná věc se VŽDYCKY stane v pátek večer, tak co byste mi radili? Mám s tím jít na pohotovost? Zatím to nijak zvlášť neboli, ale zbytek má dost ostrý hrany ![]()
Vubec se mi na zubní pohotovost nechce, ale v Praze ani nemam svého stálého zubaře, mám predjednano, ze mě vezmu tady v blízké ordinaci, ale zatím jsem si nedomluvila návštěvu a nevím, jestli budou nadšený, když jim tam napoprvé nakracim na bolesti. Jde to vůbec? Nebo když to neboli, tak mám holt vydržet a počkat na termín?
Hergot, já jsem na ty zuby desnej cíťa, navíc na druhy straně mám bolavou osmicku, co čeká na vyndani, takže to realne znamená, ze teď nemuzu kousat ani jednou stranou ![]()
MP Meri no.. asi bych to neměla přiznávat, ale čtvrt zubu se mi ulomil víc jak před rokem, a vzhledem k tomu, že jsem nemohla sehnat zubaře, tak je to pořád ve stejném stavu. Ostré hrany se obrousily...
Pokud tě to nebolí, tak bych počkala do pondělí a určitě ti řeknou ať přijdeš dnes, nebo to počká.
MP Meri do pondělí to urcite vydrží, na pohotovost bych nej la určitě. Já mam teď ustiply kousek měsíc nové plomby, kaz tam nebyl ani tehdy, takže si říkám, že chvíli to vydrží.
MP Meri S vypadlou nebolestivou plombou jsem vždy zavolala a počkala, na kdy mě objednaji. Většinou to ale nespěchá.
Catherinne Hotel Praha i Zlatý lev jsou myslím OK. Asi bych se nebála ani Světoběžníka.
Ok, dík za uklidnění, jak říkám, jsem na to trochu cíťa, mezi moje nejhorší noční můry patřej drolici se zuby
Hlavně se bojím o ten pahejlek, ale tak snad to nějak vydrží, na pohotovosti by mi s tím asi stejnak nic hezkyho neudělali.
MP Meri to asi ne. Tam dělají nezbytné zákroky pro udržení pacienta do pondělka při životě
zastavit krev a jiné tekutiny, navést do nonstop lékárny pro valetol, další!
Karja Nevím jak Ikea, ale já tam koupila obal na Samsung za poloviční cenu. Myslela jsem, jestli mi přijde kdovíco a on opravdu přišel originál obal. Takže bych tomu věřila.
Renusatko Jo, ono to ani cenově lépe nevyšlo, jen mě to tak napadlo, že je to zvláštní, že by IKEA své výrobky prodávala mimo svůj řetězec. Ale asi ano. Tak uvidíme, no vyhovuje mi to, dorucuji rychle a fakt za velmi příznivé ceny
MP MeriJo Aranel to napsala přesně, na pohotovosti mti mají pomoci od bolesti, složitější věci stejně nedělají, kolikrát to tak jako jen ošetří, ale stejně musíš pak co nejdříve ke svému zubaři.
Aranel díky, nakonec hotel Liberec, okno do dvora, takže klid, je to 3 minuty na náměstí, 5 minut do Forum pro číslo, Billa naproti...večeřeli jsme v Baladě a bylo to tak skvělý, že jsme si objednali stůl i na zítra! Zatím vždycky Budvarka, ale letos...boží to bylo!
Ten světoběžník vypadá dobře, tak za rok víme kam ![]()
MP Meri na pohotovosti ti zub maximalne odvrtaji, neplombujou ani nic podobnyho
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.