"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. zaří 2023 22:20

continuity jo, to oni říkali, že jim vyšel náhodně.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 07:18

prosím vás, jak se na Allegru prodávají ty IKEA věci...to jsou fejky nebo je to fakt z Ikey? 

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 08:14

Karja nevím, ale předpokládám, že firma, která se snaží expandovat do celé Evropy, fejky prodávat nebude, že si to prostě nemůže dovolit

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 08:46

OliveOyl Jako já tam objednala jen drobnosti, u kterých by mi to bylo asi jedno, že tam je asi irelevantní odkud ten kus drátu je:D. Ono totiž to vyjde mnohem lépe než výlet nebo poštovné z Ikey. No asi máš pravdu, oni by si nemohli dovolit mít to i přímo v názvu, i kdyby to bylo jakože zboží inspirované ikeou, co se prodává všude jinde.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 08:49

Karja no já nevím přesně, ale spousta lidí jezdí nakupovat do ikey za hranice - do Polska či Německa, když můžou, panč to prý vyjde levněji. Alegro je polský, ne, tak jim moźná stačí nakoupit v ikei tam, fejky to bejt nemusí?

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 09:13

Ounz Nebudou to, ted mi to po příspěvku od OliveOyl došlo. Tak to je dobrý. Oni teda nemají takový přátelský přístup k vrácení jako Ikea, ale to doručování za běžné ceny, to je boží. 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 17:08

Karja 

No hlavně co by se z Ikey mohlo fejkovat?

Jako sorry, sama mám krámů tam odtud dost, vo to nic... ale na tom se snad víc ušetřit už nedá

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 18:16

barbucha Hele nám říkali na škole, že existují i fejky jaru na nádobí a upřímně ty kousky drátků co jsem tam objednávala věřím, že můžou být levnější. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:15

Ulomil se mi kus zubu/plomba, nevím přesně, realne tak o rozsahu cca 1/4 zubu. Když pominu to, ze podobná věc se VŽDYCKY stane v pátek večer, tak co byste mi radili? Mám s tím jít na pohotovost? Zatím to nijak zvlášť neboli, ale zbytek má dost ostrý hrany

Vubec se mi na zubní pohotovost nechce, ale v Praze ani nemam svého stálého zubaře, mám predjednano, ze mě vezmu tady v blízké ordinaci, ale zatím jsem si nedomluvila návštěvu a nevím, jestli budou nadšený, když jim tam napoprvé nakracim na bolesti. Jde to vůbec? Nebo když to neboli, tak mám holt vydržet a počkat na termín? 
Hergot, já jsem na ty zuby desnej cíťa, navíc na druhy straně mám bolavou osmicku, co čeká na vyndani, takže to realne znamená, ze teď nemuzu kousat ani jednou stranou

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:28

MP Meri no.. asi bych to neměla přiznávat, ale čtvrt zubu se mi ulomil víc jak před rokem, a vzhledem k tomu, že jsem nemohla sehnat zubaře, tak je to pořád ve stejném stavu. Ostré hrany se obrousily...

Pokud tě to nebolí, tak bych počkala do pondělí a určitě ti řeknou ať přijdeš dnes, nebo to počká.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:40

MP Meri do pondělí to urcite vydrží, na pohotovost bych nej la určitě. Já mam teď ustiply kousek měsíc nové plomby, kaz tam nebyl ani tehdy, takže si říkám, že chvíli to vydrží. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:41

MP Meri S vypadlou nebolestivou plombou jsem vždy zavolala a počkala, na kdy mě objednaji. Většinou to ale nespěchá. 

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:46

Catherinne Hotel Praha i Zlatý lev jsou myslím OK.  Asi bych se nebála ani Světoběžníka.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:49

Ok, dík za uklidnění, jak říkám, jsem na to trochu cíťa, mezi moje nejhorší noční můry patřej drolici se zuby Hlavně se bojím o ten pahejlek, ale tak snad to nějak vydrží, na pohotovosti by mi s tím asi stejnak nic hezkyho neudělali. 

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:52

MP Meri to asi ne. Tam dělají nezbytné zákroky pro udržení pacienta do pondělka při životě zastavit krev a jiné tekutiny, navést do nonstop lékárny pro valetol, další!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:58

Karja Nevím jak Ikea, ale já tam koupila obal na Samsung za poloviční cenu. Myslela jsem, jestli mi přijde kdovíco a on opravdu přišel originál obal. Takže bych tomu věřila.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:59

Renusatko Jo, ono to ani cenově lépe nevyšlo, jen mě to tak napadlo, že je to zvláštní, že by IKEA své výrobky prodávala mimo svůj řetězec. Ale asi ano. Tak uvidíme, no vyhovuje mi to, dorucuji rychle a fakt za velmi příznivé ceny 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 21:01

MP MeriJo Aranel to napsala přesně, na pohotovosti mti mají pomoci od bolesti, složitější věci stejně nedělají, kolikrát to tak jako jen ošetří, ale stejně musíš pak co nejdříve ke svému zubaři. 

Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 21:07

Aranel díky, nakonec hotel Liberec, okno do dvora, takže klid, je to 3 minuty na náměstí, 5 minut do Forum pro číslo,  Billa naproti...večeřeli jsme v Baladě a bylo to tak skvělý, že jsme si objednali stůl i na zítra! Zatím vždycky Budvarka, ale letos...boží to bylo!

Ten světoběžník vypadá dobře, tak za rok víme kam

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 09:23

MP Meri na pohotovosti ti zub maximalne odvrtaji, neplombujou ani nic podobnyho