Aranel Já vůbec nechápu tu houbovou kulturu, co s tím jako lidi mají:-D. To je asi jako ryby, bud to chápeš nebo ne:-D
Sestro!![]()
Aranel Já vůbec nechápu tu houbovou kulturu, co s tím jako lidi mají:-D. To je asi jako ryby, bud to chápeš nebo ne:-D
Sestro!![]()
Pinot Noir obe byly dneska online, ale to asi moc neznamena, asi to ukazuje, kdyz to ma clovek zapnute treba nekolik dni/ tydnu... a neodhlasi se?
Pinot Noir Kokoska Myslím, že online znamená, že tu jsi a čteš. Ale nevím, vyzkoušejte si to.-).
edit. jako myslím to zelené tlačítko
continuity Vari Kokoska když já právě nevím, ani kdo byl vypravitel pohřbu, o úmrtí zůstavitele jsem se dozvěděla až z toho předvolání, s potenciálními dalšími dědici nejsem v kontaktu, takže vlastně tomu notáři ani nedokážu zodpovědět to, co požaduje. No asi tam teda budu muset zavolat.
brrr Kokoska ahoj vespolek
děkuji za starost. Jsem v pořádku.
Jen prostě nestíhám a úplně mě deprimuje jak narůstají neprectene stránky. Občas se pokusím něco dočíst, abych o něco nepřišla, že, ale stihnu sotva jedno vlákno a už se zase vezu..
Mám báječnou třídu prváků, zvěř je v pořádku, dokonce jsem našla nového ženicha pro Růžu.
Trochu se peru se zdravím, jsem pořád strašně unavená, ale vlastne jsem šťastná, že se mám, jak se mám.![]()
![]()
SunEclipse dekuju![]()
Dadoo hlavne ze jste s Ruzou v pohode. Drz se, bud zdrava a jestli se s Ruzenkou zadari, posli fotky potomstva!
MermaidJá jsem platila pohřeb i domlouvala a to kvůli tomu, abych šla k notáři na to první projednání. Stejně pozvali mamku a ani mi nedali vědět
. Mamka měla taky napsáno, že má donést soupis a ohodnocení všeho majetku. Nakonec jsme přišli a oni věděli víc než my. Ty ceny jsme dali dokupy společně s notářkou, byly stejně nesmyslné, protože jsme souhlasili pokaždé s nějakou nízkou, s tím že vyrovnání jsme potom domluvili mezi sebou. Jenže my máme dobré vztahy a věděli jsme co jak mělo být.
Renusatko no právě, když se s dědici znáš, je to jiná situace
Notář předvolal tebe, protože jsi zřejmě komunikativnější a on to chce mít z krku co možná nejjednodušeji
Ten náš se kdysi dokonce pokusil mě ukecat, abych se spojila (já!) s ostatními dědici - jinými slovy abych je našla (v zahraničí) a vyjednala s nima potřebné. Musela jsem ho upozornit, že od toho bere tu odměnu, jako že za svoji práci!
Nech to na notáři, od toho tam je...
barbucha jj, pro něj je nejjednodušší, když se všichni domluví a nejlíp tam přikvačí jeden s plnou mocí. Ono je to nejjednodušší, ale když se navzájem ani neznají, může to být ještě napínavé.
No tak já se domnívám, že tu nejsem od toho, abych notáři zjednodušovala život. Měla jsem vždycky pocit, že to má být právě naopak ![]()
barbuchajá myslím, že je to nejjednodušší o pro dědice, když se domluví. Protože pak se to řeší mnoho let a ten výsledek není často dobrý vůbec pro nikoho.
Nejjednodušší je, když je dědic jen jeden ![]()
Nemáte tip na levné ubytování v Praze pro 2 dospělé a čtyři děti? Jedná se o tři noci.
Pinot Noir Dadoo je hodně na ig, s pejskem
tv My jsme dřív parkrat bydleli na kolejích na Petrské. Ale nevím, jestli to ještě funguje a je levné.
Mě zase dneska napadlo, že tu nevidím Dalia
.
Sama jsem tu teda taky několik měsíců nebyla, ale teď ji tu poslední dva týdny vůbec nevidím. Snad je v pořádku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.