marieu A co ty kolektivní od Bati, co měla tuším tuším a teď nevim:-D. Já měla docela fajn z Ccc lasocki za 990 kožené, jenže mě prostě vadí ta špička, tak to skoro nenosím,
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Victoria ja mam podobne semisove mokasiny od Vagabond, nosim je rada, ale! na fotkach vypadaji blbe![]()
Victoria ja mokasiny nosim, kozeny teda, ale skoro se tu neprezentuju. Je to prijemne obuti, mam je rada.
LamickaUž to musím tady rozdelegovat, seš nominována:-D
Kokoska ja taky, semisove. Nosim je rada, ale taky se tady neprezentuju. Kupovala jsem je v Humanicu ve sleve asi za 800, to mi za kozene boty prislo fajn![]()
Ach jo, ale uz se blizi podzim/zima a muj obvykly problem s botama k dlouhym kalhotam.
Dceru ceka delší cesta a vyznamna udalost. Tchýně zacala zvracet, cely den ji nebylo dobre ale ani nekvakla. Dcera se s ni divala z jednoho kresla na TV.
Co dceri preventivne nasadit?
Candance enterol
Spíš teda pomůže extra přísná hygiena na toalete
continuity uz jsem vydezinfikovala, zakazala jsem ji pouzivat stejnou koupelnu.
Candance Snad jí nic nebude, my jsme to ted měli v rozmezí týdne skoro všichni doma, ale pokud tě to utěší bylo to na jeden den, dítě se pozvracelo a dobrý, čim starší tím horší průběh a naopak. Ono já bych (zrovna tohle;-) tchýni neměla za zlé, já se taky necítila, ale bylo to takové divné, bolely mě nějak divně záda a měla jsem nafouklé břicho, pak jsem si myslela, že mě zase bolí žaludek a záda z nervů a pak to bylo ráz na ráz, takže jsem i v tomhle stavu pěkně uvařila segře kafe, která díky tomu blila den po mně. Ale dítě to nechytlo za celý týden od nikoho, zatím...a od sestry děti taky ne.
Karja tak ona vedela, ze uz bylo zle musi o vikendu a ze se ho snazim separovat. Ja bych to neresila ale dceru ceka dlouha cesta a my s ni nejedeme.
Karja Ano presne. Ja asi pred mesicem snedla krabicku vlasaku, nikdo jiny. Vecer dobre dobre a najednou jsem vystrelila do koupelny a stravila tam prakticky noc. Druhy den muz odvezl syna moji mame, protoze jsem cely den byla mimo a dalsi den slouzila (byl vikend). No a malem to nestihl domu. Fakt behem chvile. Vlasak to nebyl, i kdyz jsem o tom byla presvedcena. Zvracela nakonec samozrejme i mama, jen syn a tata jako vzdy nic.
Candance Jo no my to máme podobné s našima, ti se tváří, že přenos nemocí snad neexistuje! Máma byla schopná se mazlit s holkama, když ležela v posteli s horečkou....Ale ted jsme je trochu už naučili, ale jako stálo nás to hodně dohadování. Snad to bude dobrý!
Fakt blbý dotaz. Může deštník do příručního zavazadla do letadla? Dík
brrr skládací? jasné, možná ho budou chtít vidět.
Candance My jsme tak měli před prázdninama covid. Ještě 5 minut před akcí jsem nevěděla, že budu zvracet. Dítě to stejné. Normálně jsem se balila na odlet a pár minut před odjezdem jsem byla dost překvapená. Potom už mi teda špatně bylo, ale do té chvíle nijak moc, přikládala jsem to taky nervozitě z odjezdu jako Karja
Renusatko ale moje tchyne priznala, ze ji nebylo dobre od rana.
Candance Tak hlavně věděla, že potřebujete být zdraví a to je strašný, když ví, že je to důležité. Já jsem pak taky věděla, že mi nebylo dobře, ale nebylo mi tak špatně, abych třeba zrušila odlet na dovolenou a vůbec jsem to nepřikládala nemoci.
brrr asi muze, ale pokud se jim na rtg tasky ukaze valecek, ze ktereho couha snurka, budou ho chtit videt
Asi bych ho radsi vyndala do te misky na veci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.