Tak to u mě už, naštěstí, nehrozí. Navíc mám splněno ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jeste me bavi tvoje rano namazu, vecer odmydlim. S oblicejem to stejne, ale ja jsem si koupila ted olej proti striim. No a namazala jsem se jednou, protoze je mi to neprijemny a lepim se a fuj.. asi budu jako zebra![]()
myslím že už bylo prokázáno že tvorba strií a různých dalších kožních záležitostí je hlavně věc genetiky, takže ty veškerý vymyšlenosti jsou spíš na utracení prachů než na cokoliv jinýho
Dadoo dělej jak myslíš. ale jestli jsi do teď nic nepotřebovala, a vypadáš jak vidím na fotkách... tak můžeš akorát narušit rovnováhu pleti a bude to horší/chtít víc a furt a ... tohle teda vážně nejde vylepšit, to jde jen zhoršit:-)
pomohlo vám otěhotnět the ordinary? ![]()
Myslím si to stejné co Viktorka. Je to jen genetika...moje mamka v 65 nemá ani jednu strii. Já též ne a to jsem v těhotenství nabrala 28kg, dokonce i břicho se mi stáhlo do původního tvaru. Ovšem nemám ve svém věku ani žádné vrásky, to jsem lajdák na odličování a žádný krém jsem za 42 let nepoužila, za to se denně maluju. V životě jsem nebyla na pedikůře, protože nemám vůbec žádný důvod. Takže o stav svojí kůže jsem se nijak nezasloužila. Přitom znám spoustu kamarádek, co to mají opačně. Večer hodina v koupelně a výsledek nikde.
A sakra.. ted jsi mě nahlodala. To o té rovnováze pleti má něco do sebe. Já ale nechci omladit, jen aby to tak ještě chvíli zůstalo.
Renusatko tak to máme asi podobnou genetickou výbavu. Já když se nemaluji, což jsou skoro celé prázdniny, tak se ani žádným krémem nemažu. S pedikůrou to mám taky tak, nepotřebuji, nikdy jsem nebyla. Nikdy jsem nebyla ani na kosmetice. a to mám kosmetičky ve škole.
Ví Bůh ale, že tyto výhody jsou vyváženy zas jinými nedostatky, že.. ![]()
Ne, ale nikdy jsem nemela hezci plet v obliceji :D
Jistě...jiných nedostatků je dostatek
.
Me by zajímalo,proc v některých podnicích (aktuálně celkem obyčejná kavárna) nenechavaj jídelní a nápojovej lístek na stole,ale po každý objednávce ho odnesou,takze kdyz si chce clovek objednat neco dalšího,musi si nejdriv rict o lístek? Vždyť to musi prudit i tu obsluhu?
taky by me zajímalo,proc maji nekdy v pizzeriich mensi talíře nez pizzu,takze clovek zasvini celej stůl
a nebo obsluha uz pri prvni objednavce prijde a zepta se, co to bude ale listek neprinese
ja jsem si myslela, ze kvuli mistu na stole
nebo jich nemaji dost pro vsechny stoly :)
Někde pak nechají jeden pro celý stůl, kdyby náhodou. Taky myslím, že je to kvůli místu a pořádku na stole. Někdy ho obsluze naopak musíme vnutit, protože tam překáží.
Mám dotaz, vaříte někdo rýži v rýžovaru? Kdosi mi ho kdysi věnoval, teď jsem ho při vybalování vytáhla a možná bych mu i dala šanci na rýži natural (na bílou ne, tu klasicky osmahnu a pak dusím v hrnci).
Akorát zatím si nějak nerozumíme, je to nějaký noname, nemám k němu manuál, a když tam tu rýži dám, tak asi za 3 minuty se přepne do režimu warm, to by měl udělat, až když se voda vyvaří, ne?
Jo, někdo už ho stihl nakopírovat do diskuzního příspěvku na facebooku. Takže to, co jsem měla za fanouškovskou teorii, se posledním dílem potvrdilo, a upřímně to dopadne tak pitomě, že jsem vlastně ráda, že to vím, protože už nemám chuť to sledovat.
Já to teda četla právě v tom příspěvku, takže vím, jak to má dopadnout a připadá mi, že bez té předlohy se tvůrci báli udělat nějaký odvážný tah, takže to prostě dojedou jen na tom, že je seriál populární a kašlou na to. Však on ten pokes sledovanosti na poslední sérii moc velký nebude, protože všichni se kouknou už jen ze setrvačnosti, aby věděli...
hele, založte si vlákno, já ještě s tou poslední serií nezačala!
Já ještě využiju kosmetického okénka ... na tváři mám jednu jizvu po akné (asi?). Bohužel se asi zvětšuje (je to vůbec možné?), protože se pořád jakoby "hojí", vždycky se mi v ní udělá takový stroupek a po několika týdnech se sloupne. Už to takhle mám minimálně rok (já vím
), takže jsem se objednala na kožní. Jen si myslím, že mi s tím po takové době už moc nepomůžou a rovnou mě odkážou na nějaký zákrok. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Nebo se to dá něčím zmírnit? Je to na fakt viditelném místě a navíc jak mám jen jednu, takto úplně bije do očí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí