"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 13:16
Reakce na Gellnerova:

podle mě je rýha mezi obočím nejmenší "vráskový" problém a jde nejsnáze řešit právě botoxem.

horší jsou nosoretní rýhy (to mám já  ), s těma nejde víceméně nic, výplň, ale to pomůže jen trochu, bez rýh už prostě nebudu, ani kdybych se na hlavu postavila, a výplň nechci na tom místě rozhodně.

tu rýhu můžete dle současného stavu botoxem odstranit i úplně. já bych se ho tam nebála, zrovna na tom místě v uvozovách nejde moc pokazit, není to jako botox kolem rtů nebo nad očima, pokud by to přehnali, tak nebudete moct krčit čelo, ne že přestanete třeba artikulovat (což riskuju každé léto botoxem kolem rtů). samozřejmě nutné odborné pracoviště, ne nějaká kosmetička s kurzem (pokud něco takového existuje ). ale myslím, že v tomto směru na tomto konkrétním místě je botox už dost vyzkoušený - neříkám 100% bezpečný, to není nikdy nic, ale to ani žádná léčba, ani antibiotika, nějaké riziko je u všeho.

co jsem četla, tak ženy, které si ho tam nechaly dát, byly všeobecně nadšené a litovaly, že do toho nešly dávno.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 13:18
Reakce na Dadoo:

záleží, co u té stárnoucí pleti chcete řešit. skvrny, vrásky, ztrátu pevnosti? hrubou kůži?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 13:24
Reakce na Gellnerova:

ps: sama doma můžete zkusit třeba nějaké cvičení (viz youtube facial yoga), ale zázraky bych nečekala. myslím, že na mimické vrásky jinak nic moc není (na nemimické kyseliny, retinoly...).

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 13:38
Reakce na Jiná Realita:

Ach jo, čekala jsem radu na domácí zázrak :). Nojo. Popřemýšlím nad tím.

Sweet Potato ... hehe, ale já jsem baby/teenage friendly úča 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 13:45
Reakce na Gellnerova:

třeba někdo nějakou ještě dá :)

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 13:46
Reakce na Dadoo:

mitford sister nekde nedavno popisovala, ktere pripravky pouziva a jak, ale kde to bylo??

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 15:01
Reakce na :

To je divné, mě to ještě v sobotu fungovalo normálně. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 15:02
Reakce na :

Poslala jsem Vám testovací SZ. 

Offline RoSa
10197 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 15:07
Reakce na :

zprávy jsou rozdělené na přijaté a odeslané - je to dost nepraktické, také z toho důvodu raději používám chat

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 15:17
Reakce na Jiná Realita:

Hrubou kůži nemám, vrásky taky moc ne,na pevnost si extra nestěžuji. Tak asi všechno, aby tohle najednou nenastalo. 

Prostě abych byla stále mladá, bez vrásek a s pevnou pletí.  No něco na sebe přece plácat musím, tak ať to za to stojí, ne? :-D

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 15:29
Reakce na Dadoo:

ja bych do toho nevrtala..

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 15:30
Reakce na :

Nemuzu najit prislusne forum o webu. Pouzivate soukrome zpravy? Dnes jsem dvakrat odepsala na soukromou zpravu, pricemz mi zprava porad sviti jako neprectena a kdyz ji otevru, moje odpovedi tam nikde nejsou. Nevite, co je spatne?

SZ tady mají strukturu e-mailu. Tvoje odpovědi najdeš v záložce odeslané, na kterou musíš překliknout.

První tě to hází automaticky na "Přijaté"

Pro plynulou komunikaci je tudíž asi lepší použít soukromý chat, který tvoří jednotné vlákno.

Pokud jde o to, jestli ti nějaká SZ svítí nahoře v liště stále červeně, tak jak v SZ, tak v soukromém chatu je přečtenost zpráv vázaná  jejich rozkliknutí přes takový ten bílý obdélníkový náhled, který vyjíždí, když se na ně klikne. Nesmíš klikat na ten odkaz Všechny zprávy, který tě hodí to celkového seznamu zpráv, ale na to textové pole v tom bílém náhledu (viz screenshot).

Takto by ti to potom jak v chatu, tak i v SZ mělo zhasnout.

EDIT: Aha, už koukám, že RoSa byla rychlejší.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 15:39
Reakce na Dadoo:

závidím vám  myslím, že v tom případě asi nechcete žádné kyseliny nebo něco takového? matrixylem nebo buffetem nic myslím nezkazíte.

já mám akné, vrásky a všechno, a moje daily rutine, nebo jak to nazývají ty youtuberky  sestává z toho, že ráno dám niacinamide+zinc (to nepotřebujete, je to na akné) a na to smíchám buffet se skvalanem, který jsem koupila od saloosu. večer střídám vit. C suspension s hyaluronovou kyselinou, a azelaic acid suspension, na to smíchám zase skvalan s matrixylem (ten je proti stárnutí). a jsem dost spokojená, zázrak dokonalosti nenastal, ale pleť se udržuje jakžtakž, což je v mém případě ten zázrak :)

takže pokud nechcete nic drastického, tak myslím, že na noc tou vit. C suspenzí (je ale třeba si na ni chvíli zvykat, zpočátku svědí, teď už vůbec), a na den matrixylem ani buffetem vůbec nic nezkazíte, a uvidíte, jestli máte pocit změny a třeba byste zkusila něco "drastičtějšího". 

všeobecně nějaké věci s vitamínem C užívá hodně youtuberín  a buffet si chválí skoro každý.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 17:06
Reakce na Dadoo:

Ja používam ráno a večer kys hyaluronovú a matrixyl a po príchode z práce po odlíčení buffett a vyhovuje mi to. Na tento systém som nahovorila aj maminu (má 57 rokov) a kamarátku (má 40rokov) a obe spokojné. Pleť majú peknú a hydratovanú a zdá sa mi, že aj trochu omladenú.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 18:05
Reakce na Jiná Realita:

carries Děkuji vám oběma moc.

Zkusím si to tedy taky tak objednat.

Doposud jsem žila s jedním nějakým krémem ráno (který jsem zrovna koupila) a večer jsem se odmydlila. Zkusím se přinutit se o sebe víc starat. Děkuji

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 20:55
Reakce na Dadoo:

Mne docela pomohlo otehotnet :D ale chapu ze to je takove... no ne uplne pro kazdeho :D