"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online continuity
43142 příspěvků moje polička 07. října 2023 14:01

Iscapřesně tak 

Vlastně jsem rozumnela oběma stranám a nebyla z toho moc cesta ven. Hrozně mě tehdy mrzelo jak se to vyhrotilo, i jak to dopadlo, možná i právě proto, že jsem tušila, že s Dalli to není tentokráte vůbec dobré a zůstane to už otevřené navždy. 

Offline Jitka77
1935 příspěvků moje polička 07. října 2023 15:07

Mám dotaz na parkování v Olomouci, všední den večer. Hodilo by se mi parkoviště u Alberta na ulici Březinova - není to daleko od hlavního nádraží. Bude tam mezi sedmou a osmou hodinou místo? Co jiného poblíž byste doporučili? Klidně placené. Potřebuju jet na jistotu, nebudu mít moc času. 

Offline Tyana
příspěvků moje polička 07. října 2023 15:34

Jitka77 No, nevím, tou dobou večer už to bývá o štěstí. Prinejhorsim je ještě parkoviště mezi nádražím a poštou, a pak jsou pod nádražím podzemní garáže, tak to by to mohlo jistot, ale ty jsou placené i přes noc https://www.tsmo.cz/sluzby/podzemni-parkoviste-v-prednadraznim-prostoru/

Offline Tyana
příspěvků moje polička 07. října 2023 15:42

Karja Mně se osvědčilo po čisticím gelu Effaclar použit tonikum od Purity vision, buď růžové (s hyaluronovou kyselinou), nebo levandulové (to je s echnaceou a kyselinou salycilovou). Obě tonika čistí a stahují póry a hydratuji. Pak dávám hyaluronove serum od Saloos, znovu použiju tonikum a na závěr olej (mix squalanu s Q10 a královskou péči - tam mám přidané ještě nějaké aktivky).

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 07. října 2023 15:55

Renusatko jsem na tom podobně a nepoužívám nic. Úplně nejvíc nejlepší bylo přestat si na ten oblicej sahat, což teda bohužel souviselo hlavně se čtením knih a podpiranim si hlavy 

Offline Tyana
příspěvků moje polička 07. října 2023 16:09
Reakce na Mermaid:

continuity Vari Kokoska když já právě nevím, ani kdo byl vypravitel pohřbu, o úmrtí zůstavitele jsem se dozvěděla až z toho předvolání, s potenciálními dalšími dědici nejsem v kontaktu, takže vlastně tomu notáři ani nedokážu zodpovědět to, co požaduje. No asi tam teda budu muset zavolat.

​Vypravovala jsem pohřeb dvakrát, jednou mě notářka taky nepozvala. Když jsem ji potom volala a ptala se co ji k tomu vedlo, odpověděla, že jsem z větší dálky (jiný kraj), než další dědic. Každopádně ona je zpravena o tom, kdo byl vypravovatelem pohřbu, kdo jsou další dědicové, jestli jsou tam nějaké dluhy, v jake výši apod.. Nějak se tím netrapte.

Offline Jitka77
1935 příspěvků moje polička 07. října 2023 16:22

Tyana Díky! Podzemí před nádražím se mi zamlouvá, zkusím to nejprve tam.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 07. října 2023 18:45

Tyana Dekuju za tipy. 

Potrefenáhusa Ano, ono to asi souvisí s tím sezením u pc....

Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 07. října 2023 18:51

Karja to může souviset i se stresem - máš toho teď hodně naloženo. Až se všechno uklidní a zajede, a budeš v pohodě, tak možná to akné zmizí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2023 19:54

Karja no, to má čas, ještě budu kojit, že jo, takže na větší řešení přijde čas až poté. Musím říct, že v tohle třetí těhotenství celkem zklamalo, pleť nemám tak dobrou jako v předchozích a vlasy se mi taky mastí pořád stejně Jinak já teď používám tenhle krém a je fajn, dělají ho i v lehké verzi. Nepoužít po mytí nic nejde, mně obličej po sprše jakoby pálí/svědí. Ale žádný zázrak se nekonal.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 07. října 2023 19:59

SunEclipse No, měla jsem to i dost přes léto, přičítala jsem to pocení a tak. Ale myslím že přesně kombinace stres, horší strava a to sahani si na obličej. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2023 20:28

Karja akné je jak ekzém, milión možných příčin a jejich kombinací

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 07. října 2023 20:34

Evaeva Přesně, já jsem.si tuhle volala do jedné specializované poradny a sestra mi říkala že mají stop stav, vyloženě se slovy, že nenabírají, že mají stále ty stejné pacienty jež kontroluji a  protože akné se proste vyléčit nedá, jen na čas vždycky něco vymyslí a ti pacienti se stejně zase vrátí. Tak super:D. Vlastně se mi tam už ani nechce:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2023 20:38

Karja tak třeba se dočkáme v přechodu

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 07. října 2023 22:35

Karja muzi pomohl tento krem https://www.drmax.cz/uriage-d-s-emulsion-40ml

mel na obliceji kuzi hroznou, bolaky a pritom nema kuzi vubec mastnou. 

Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 08. října 2023 00:46
Reakce na Ginger:

Karja muzi pomohl tento krem https://www.drmax.cz/uriage-d-s-emulsion-40ml

mel na obliceji kuzi hroznou, bolaky a pritom nema kuzi vubec mastnou. 

​Okrem klasickeho akne, existuje aj tzv. mykoticke akne, v tom kreme vidim antimykoticku zlozku, tak mozno to bolo skor to.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 08. října 2023 09:01

Tyana ok, díky 

Offline Samara
příspěvků moje polička 08. října 2023 09:06

Isca to neni pravda, co pises. Byl to soustredenej uplne zbytecnej utok nekolika lidi na jednu na smrt nemocnou holku. Domnivam se, ze prave proto nekdo pozadal o vymazani te diskuse. Starost o to, aby se v nekom nevzbuzoval pocit viny, je stezi uveritelna, je na pomezi chucpe. Dalii tady par lidi hodne ublizilo. Proto prestala do Tlacharny psat uplne. Jsem velkej zastance politiky, ze kazdy ma ochutnat svou meducinu, a take to kazdemu tady preji.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 08. října 2023 09:17
Reakce na crazydaisy:

​Taky me moc mrzi, jak ta pestrost mizi. Z tech co si ted vzpomenu mi chybi Jiná Realita , MP Marge , Bledule Jennyfor . Ted i Janulik03 Zarinya .

​Janulik se "odstěhovala"?! Proč? Já myslela, že má jen hodně práce třeba...

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 08. října 2023 09:19

Samara Chceš prosím poradit nějaký hezký most?