"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline notna
9452 příspěvků moje polička 06. října 2023 12:05

Karja Ta debata tehdy byla hodně ošklivá. Z mého pohledu. A naprosto chápu, že někomu to přišlo jako debata mírumilovná, to nikomu neberu. V nikom nic nevyvolávám, jen jsem to zmínila. Četla jsem ji tehdy až hodně zpětně, nemělo cenu to zase otevírat, a spadla mi z toho brada. Zpětně mě to mrzí. Ale tak to mám i u MP Marge Té se doufám daří dobře

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 06. října 2023 12:09

Kan Na to nemám co napsat.

notna jasné, OK, já jsem to ani nemyslela na tvůj příspěvek, tak to bylo. Myslím, že jo, ozvala se;-)

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 06. října 2023 12:12

Karja Tak to jsem moc ráda. Už jsem se tu na ni zkoušela párkrát ptát a nikdo nic nenapsal. Měla zajímavý život. Je škoda, že ta pestrost lidí tady mizí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2023 13:46

Karjaty to umíš tak hezky napsat

Offline Sweet Potato
40409 příspěvků moje polička 06. října 2023 13:50
Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 07. října 2023 06:15

continuity Prosím ty jsi tu několikrát zmínila takový hydratační krém? Nemůžu si vzpomenout co to bylo....v souvislosti s hydratovanim problémové pleti....já mám pleť úplně  hroznou, to si ani nepamatuji...

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 07. října 2023 07:39

Karja asi ani nebyl nějaký konkrétní. Prostě dost často je problém s akné způsoben špatnou hydrataci. Léta jsem se potkala Vichy z lékárny. 

Babor má dobré krémy na pozdní akné. Jen to pořád mění, musela bych se podívat. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 07. října 2023 09:03

continuityJá jsem právě myslela, že to byl nějaký konkrétní, buď Babor nebo Havlík mi utkvěl v paměti. No mně se to teď přeměnilo úplne do fakt teenagerovského akne, jak je i na tvářích, no bleh

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 07. října 2023 09:57
Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 07. října 2023 10:01
Reakce na notna:

Karja Tak to jsem moc ráda. Už jsem se tu na ni zkoušela párkrát ptát a nikdo nic nenapsal. Měla zajímavý život. Je škoda, že ta pestrost lidí tady mizí.

​Taky me moc mrzi, jak ta pestrost mizi. Z tech co si ted vzpomenu mi chybi Jiná Realita , MP Marge , Bledule Jennyfor . Ted i Janulik03 Zarinya .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2023 10:02

Karja já mám teď v dospělosti hlavně na tvářích a čelisti, na čele vůbec. A taky se mi to teď zhoršilo a to jsem pořád 2v1, i když stavu před to nedosahuje.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 07. října 2023 10:25

Evaeva Hele přesně, normálně mám takové ty teenager pásy na tváři, plus čelisti plus hrozné pory vystouplé, fakt jak se říká "obličej jak struhadlo". Ale nechci být nějaká nevděčná, určitě by to mohlo být i horší a to by bylo něco.... No hele dej si po třetím dítěti ty dryjáky, jak jsem o nich psala, že mi kožní nabízela a budeš mít klid. Já bych si to taky dala, ale nemám to třetí těhotenství ještě stoprocentně uzavřené, že třeba nebudu chtít a prostě nechci, aby směřování mého života a rodiny ovlivňovaly beďary, s prominutím:-D. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 07. října 2023 10:26

continuity Tak to nebude ono, ani to nebude vhodné, já totiž nemám mastnou pleť. No zkusím něco pohledat z lékárny, hodně hydratačního, sic to moc nepomůže, spíš aby to neublížilo...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. října 2023 12:35

Karja To je můj celoživotní boj a bohužel musím říct, že jediné, co mi pomohlo, tak bylo prostě nedávat si na obličej nic. Stačí mi dva dny se namazat krémem, je jedno jakým (za ten život už jsem jich vyzkoušela) a už to jede. Minule po kosmetice, strašný. A to moje kamarádka kosmetička říká, že to dělají jen některé krémy. Tak mně bohužel totálně všechny. Takže jedině jedna micelární voda nebo voda. Tím končím. Teď už tak od 40 s ničím neexperimentuju a když mě to napadne, jak minule ta kosmetika, tak to hned vidím. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 07. října 2023 13:15

Renusatko Já si myslím, že jakože citlivou pleť na nic nemám, ze to je fakt takove to dospělé akné. 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 07. října 2023 13:39

Karja zkus jakoukoliv hydrataci. U mne to fakt vždy pomůže relativně rychle a to mám docela mastnou pleť. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. října 2023 13:39

Karja no to se mi právě pokaždé udělá, akné, tak po dvou třech dnech, co něco používam. Když přestanu, tak to za pár dní už nepokračuje. Ne alergie nebo že se osypu jako reakce. Ale já mám pleť mastnou a jsem schopná mít akné i teď před 50.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 07. října 2023 13:44

Karja Dík, že jsi to takto napsala, kdybys chtěla zkusit novou kariéru, místo auditingu, zkus mediátorku. Protože to byl takovej lose-lose spor, co si pamatuju, nikdo nebyl  záporák a všichni byli nešťastní. A na Daliu vzpomínám moc

Offline vanilka
2187 příspěvků moje polička 07. října 2023 13:50

crazydaisy Souhlasím. Mně chybí dokonce i ty, co dostaly ban.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 07. října 2023 13:58

Isca Já si taky myslím, že jsem v těch číslech úplně omylem:D.