tv zkus hotel Krystal na Evropské, je kousek od tramvajové zastávky
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
tv zkus hotel Krystal na Evropské, je kousek od tramvajové zastávky
Děkuju za tip. Nakonec se to vyřešilo úplně skvěle, kamarádka kamarádky, která jede se mnou, nám půjčí byt.
Hele je už dneska standard, že když se chci online objednat k lékaři, musím zaplatit 600 Kč za to objednání? Telefonicky se tam prý nedá dovolat. Zdá se mi to dost, ale třeba už to tak funguje všude a mně to uniklo? Tuhle mi to kolegyně o jiném lékaři říkala taky.
Marbuša to jako v CR?![]()
Marbuša tolik platím akorát na gyndě jako "registrační poplatek". Standart to určitě není a vlastně to asi ani není úplně legální.
Evaeva Normálně oční lékařka na pražské poliklinice, už k ní pár let chodím. Překvapilo mě to.
Aj, Dahli ![]()
Dahli už není? To je moc smutný.
OliveOyl vanilka Dali bohužel 19.5 odešla
. Už jsem to tady myslím psala. Bohužel to tentokrát na ni bylo už moc. Do poslední chvíle jsme s ní byly trochu v kontaktu, zajímala se o vůně, ještě jsme jí posílaly s alibi vzorek vůně.
To je mi strašně líto ![]()
Když jsi to tu psala dříve, nezaregistrovala jsem to. Myslela jsem si, že se jen stáhla z těchto debat, když tady dostala takovu nálož. To i psala, že už sem psát nebude. Často jsem si na ní vzpomněla a myslela si, že je stále mezi námi, jen na parfémech. Pro mě byla inspirací, jak dokázala opakovaně bojovat.
tv tak to je nejlepší řešení :-)
Renusatko achjo ![]()
Tabea tak nějak ..
notna jo, na ten hnojomet jsem si taky tedka vzpomnela, psala jsem ji tenkrat delsi vzkaz, nejstrasnejsi je, ze mela holka pravdu :-(
Samara On jí tenkrát někdo docela sprostě nadal, že? Mně Dahli hodně pomohla radou, byla moc hodná.
Dobrý boj jsem bojoval, běh jsem dokončil, víru zachoval.
Dahli
....ježiš to je mi líto, to jsem nezachytla, ale čas od času jsem si vzpomněla a říkala si, že se asi odhlásila... já jsem jen částěčně v obraze, ale vím, že měla v životě teda naloženo nejen zdravotně a tady k ní byl kdosi hnusnej, proč to už nevím, ale určitě zbytečně, schovanej za nick..tak ať se tam má voňavě
Myslela jsem na ní taky hodně i během jejího přispívanání zde, na Pepíka, měla jsem moc ráda, když psala o synech. Ale prosím nevzbuzujme v lidech, kteří se s ní třeba tady nějak neshodli nějaký pocit viny. Protože tady ta použitá slova mi teda přijdou poměrně silná na to, že si to přitom ani nepamatujete. Nebylo to nic odvráceníhodného, vůbec bych to dál nerozmazávala.
Karja díky! ![]()
Karja Já bych to zas tak necenzurovala. Jsem ráda, že je nás víc, kdo na ni vzpomíná v dobrém. Svědomí druhých neřeším teda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.