"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 08. října 2023 09:20

Samara Takže je to smazané? Já se právě chtěla zeptat, o co šlo. Pamatuju si jediný konflikt a ten se týkal nějakého vtipu, který byl trochu na hraně, jinak vůbec netuším, co za diskuzi to mohlo být....

Offline Černá kočka
1774 příspěvků moje polička 08. října 2023 09:38

Garfie S tím vtipem to bylo tak, že D. sem dala kreslený vtip na téma srážek na Českých drahách. Já jsem jako reakci na to napsala něco v tom smyslu, že vtip sám o sobě je vtipný, ale že já se nemůžu zrovna tomuto smát. Šlo o satirickou kresbu myslím Marka Simona, která reagovala na to, že v té době se stalo v krátkém čase několik vážných dopravních nehod při kterých zemřelo několik lidí, já jsem znala někoho kdy při jednom z těch neštěstí zemřel. Nepsala jsem nic o Dalii, o tom že by měla vtip smazat a tak. Ona si to vztáhla, že kritizuji ji osobně a ohradila se proti něčemu co v mém příspěvku vůbec nebylo. Mám pocit, že na to už jsem nereagovala.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 08. října 2023 10:17

Černá kočka Vidíš a já měla pocit, že šlo o jiný vtip, ale fakt je, že si to vybavuju už jen matně. Každopádně to nebyla ta situace, o které tady všichni mluví, někdo už mi to vysvětlil soukromě. 

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 08. října 2023 10:26

Samara nejvíc chucpe jsou nenávistný příspěvky, jako je ten tvůj 

Offline Černá kočka
1774 příspěvků moje polička 08. října 2023 10:31

Garfie Jj, asi toho bylo v těch vtipech víc, ale právě nic z toho nepovažuju za konflikt, takže jenom odhaduju, že šlo asi o něco jiného.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 08. října 2023 10:31

Já si už vůbec nevybavuju, o co tenkrát šlo. Ale je mi moc líto Dalia.

AA chybí mi i ostatní, co přestaly, přispívat. Doufám, že se mají dobře.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. října 2023 11:07
Reakce na Samara:

Isca to neni pravda, co pises. Byl to soustredenej uplne zbytecnej utok nekolika lidi na jednu na smrt nemocnou holku. Domnivam se, ze prave proto nekdo pozadal o vymazani te diskuse. Starost o to, aby se v nekom nevzbuzoval pocit viny, je stezi uveritelna, je na pomezi chucpe. Dalii tady par lidi hodne ublizilo. Proto prestala do Tlacharny psat uplne. Jsem velkej zastance politiky, ze kazdy ma ochutnat svou meducinu, a take to kazdemu tady preji.

​Souhlasím s tebou, akorát já teda věřím na Boží mlýny. :D

Offline olte
755 příspěvků moje polička 08. října 2023 11:13
Reakce na Kan:

​Souhlasím s tebou, akorát já teda věřím na Boží mlýny. :D

​@samara.    Naprosto souhlasím, bylo to tak

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. října 2023 11:19
Reakce na Isca:

Karja Dík, že jsi to takto napsala, kdybys chtěla zkusit novou kariéru, místo auditingu, zkus mediátorku. Protože to byl takovej lose-lose spor, co si pamatuju, nikdo nebyl  záporák a všichni byli nešťastní. A na Daliu vzpomínám moc

​Přesně tak, lose-lose spor, smutnej a nešťastnej. Na všechny strany.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 08. října 2023 11:53
Reakce na crazydaisy:

​Taky me moc mrzi, jak ta pestrost mizi. Z tech co si ted vzpomenu mi chybi Jiná Realita , MP Marge , Bledule Jennyfor . Ted i Janulik03 Zarinya .

​Janulik....to je škoda. Proc? A taky Dadoo 

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 08. října 2023 14:28
Reakce na Potrefenáhusa:

Samara nejvíc chucpe jsou nenávistný příspěvky, jako je ten tvůj 

​Ne, nejvíc chucpe je napadnout nemocnou ženu za to, že napíše, jak svou nemoc vnímá. Když se všeobecně tady vědělo, jak se cítí osamělá a psaní tady ji pomáhá. Opakovaně to tu psala. Prostě to tehdy bylo opravu hrozný. Nechápu tu snahu teď o tom tak mlžit.

GarfieSpor, který si pamatuju já, a možná si to teda pamatuju úplně špatně podle některých příspěvků tady, byl o tom, že Dalia psala něco v souvislosti se svou nemocí a tom, jak to vnímá nějak pocitově ona sama. Načež jí bylo sděleno, že je úplně nemožná a ať ty nesmysly přestane psát. Na to se Dalia omluvila a slíbila, že už sem psát nebude. A to dodržela. 

Že byla diskuze smazaná vůbec nevím. Já tu stejně neumím hledat, tak bych to nedohledala.

Offline olte
755 příspěvků moje polička 08. října 2023 14:39
Reakce na notna:

​Ne, nejvíc chucpe je napadnout nemocnou ženu za to, že napíše, jak svou nemoc vnímá. Když se všeobecně tady vědělo, jak se cítí osamělá a psaní tady ji pomáhá. Opakovaně to tu psala. Prostě to tehdy bylo opravu hrozný. Nechápu tu snahu teď o tom tak mlžit.

GarfieSpor, který si pamatuju já, a možná si to teda pamatuju úplně špatně podle některých příspěvků tady, byl o tom, že Dalia psala něco v souvislosti se svou nemocí a tom, jak to vnímá nějak pocitově ona sama. Načež jí bylo sděleno, že je úplně nemožná a ať ty nesmysly přestane psát. Na to se Dalia omluvila a slíbila, že už sem psát nebude. A to dodržela. 

Že byla diskuze smazaná vůbec nevím. Já tu stejně neumím hledat, tak bych to nedohledala.

​Pamatuji si to stejně!! Bylo to hnusné.

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 08. října 2023 14:41

notna Byl to takový spor o to, kdo jak má vnímat svou rakovinu, ještě s několika dalšími. Myslím. A ještě trochu moralizování, že se stejně nejde vyléčit.

No, bylo to hnusný celkově, nešťastná záležitost. Dobře, že se tady takový věci stávají málo.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. října 2023 15:14

notna Díky.

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 08. října 2023 15:16

notna ten spor nabyl rozměry hlavně kvůli takovymhle pricmrndavajicim moralizujicim příspěvkům, na kterej jsem reagovala já. 
hrozny to bylo hodně a Dalia, který je mi teď i tehdy moc lito, zdaleka nebyla jedina, koho se to dotklo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2023 15:37

Potrefenáhusa taky mi to tak přišlo. Začalo to jako normální výměna názorů dvou žen v různých životních fázích s různými zkušenostmi. Pak se přidalo pár dalších a začal klasický hon na čarodějnice:(

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 08. října 2023 15:58

notna ....,,Ne, nejvíc chucpe je napadnout nemocnou ženu za to, že napíše, jak svou nemoc vnímá. Když se všeobecně tady vědělo, jak se cítí osamělá a psaní tady ji pomáhá. Opakovaně to tu psala. Prostě to tehdy bylo opravu hrozný. Nechápu tu snahu teď o tom tak mlžit....."

_

Dobře jsi to napsala.

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 08. října 2023 16:17

Potrefenáhusa souhlasím

Offline Zuzuli
3781 příspěvků moje polička 08. října 2023 16:42

notna ja si puvodne myslela, ze se nezapojim jako tenkrat... ale klidne mlzit nebudu. Cele to zacalo tim, ze si v hubnoucim vlaknu Luna postezovala na postavu, nacez D ji napsala, ze ma byt spokojena, kdyz je po rakovine, a nema nic hrotit. Luna se ohradila, neco ve smyslu, ze odmita svuj zivot definovat tim, ze prezila rakovinu. Ja tehdy napsala Lune, ze ja se ted po te me onkolecbe citim uplne strasne, tlusta, otekla, plesata, ze se strasne tesim, az se zase vratim do sve kuze, takze ji naprosto chapu, ze se chce citit dobre ve svem tele bez ohledu na minulost. A D mi na to napsala, ze to je stav bezny po prvnim zvladnuti nemoci. Az se nemoc vrati, budou metastaze, tak bude kazdy rad, ze zije klidne i v tlustem tele a nejake hubnuti uz neresi. A zacala tam tehdy rozvijet sve teorie o tom, jak se rakovina porazit neda, kazdemu se to vrati, i me nebo Lune, treba za rok, nebo i za patnact let, ale muzeme si byt pozitivni jak chceme, stejne to nevyhrajem... (ja tenkrat poslala printscreeny me kamaradce, jestli ji to prijde taky tak strasny, jako me, nebo jsem jen silene precitlivela, kdyz to mam hodne cerstve za sebou, ani ne mesic po posledni chemoterapii a teprve cekam na vysledky histologie po operaci. Tak jsem si to ted uz bez tehdejsich emoci precetla znovu). No a to rozjelo tu prestrelku z obou stran. Jak tech, co branili D, tak tech, co se zastavali nas, jestli je treba do nas tak kopat a ze D by vazne potrebovala terapii, aby se ji ulevilo. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. října 2023 16:46

Zuzuli 

Díky, žes to napsala.