"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zuzuli
. Pamatuju si malo, ale tohle ano. Rikala jsem si, jak ti asi musi byt, kdyz takova slova ctes.
Zuzuli děkuji, že jsi to napsala, bylo to přesně tak.
Vlastně jsem rozumnela oběma stranám a nebyla z toho moc cesta ven. Hrozně mě tehdy mrzelo jak se to vyhrotilo, i jak to dopadlo, možná i právě proto, že jsem tušila, že s Dalli to není tentokráte vůbec dobré a zůstane to už otevřené navždy.
Ano, tak nějak jsem to vnímala také.
Smazané to není.
Zuzuli Tak a už snad bude klid. Seš dobrá.
Myslím, že tohle vyvolávání historie si nezaslouží teda nikdo, ani ty, ani jiné zúčastněné a Dahli ta už vůbec ne. Nechápu tu motivaci o něco se znovu otírat ve stylu..."já už si to nepamatuju, ale bylo to nechutné,že... ano, ano tehdy to bylo uplně hrozné, nevím přesně o co šlo". Dobrý no...
Zuzuli ano, takto si to pamatuju. ![]()
Zuzuli dekuji, ze ses nakonec rozhodla to takto shrnout, moc ti držím pěsti do budoucna ![]()
Zuzuli Já si tu debatu pamatuji. A stále si myslím, že Dalia měla právo na svůj názor a nebylo nutné ji vyhejtovat z diskuze.
A vytáhla jsem to jako první já, protože je mi fakt líto, že jsem to tehdy nechala být a nenapsala, že si myslím, že může mít na nemoc svůj názor. Obzvlášť, když s ní tak dlouho žije. Možná by nepřišla o svou jednu z cest, jak si ulevit, kdyby se nás ozvalo víc. Pak mě teda překvapilo to mlžení okolo.
A taky si myslím, že každý bojuje, jak umí. A všem přeju, aby si vybojovali zdraví. A necítím se hodnotit, čí názor je správný a co má kdo psát.
Už k tomu asi víc nemám.
Asi nějaký erekce na Slunci
notna a bylo to fer i k tem, ktere nemoc porazili?
Blbý dotaz na ty, kdo vlastní byt a mají v něm nájemníky…
Pokud je v bytě něco špatně – například rozbitá vodovodní baterie, jak je nejlepší postup řešení? Koupím novou, nechám vyměnit (určitě se vejdu do té roční částky, co je ve smlouvě). I se jedná o drobnou opravu. Informuje se o tomto majitel, nebo ne?
Děkuji
Jako nejvíc mě na tom štve, že jsem v tom bytě asi dva týdny a ta baterie určitě tekla za předchozího nájemníka a těchto věcí je v tom bytě víc! A už jsem samozřejmě za prudiče, protože jsem to realitce vyjmenovala…
A související teoretický dotaz, ve smlouvě je určitá částka na rok, kterou jako nájemník můžu investovat do oprav maximálně. Je to na rok kalendářní, nebo 365 dnů od uzavření smlouvy?
edit: tak už vidím v dalším paragrafu, že se jedná o rok kalendářní.
bublifukjá bych teda kontaktovala pronajímatele, baterie měním a platím já.
continuity já si myslím, že baterie spadají do těch drobných oprav, co hradí nájemník. Ale na druhou stranu bublifuk tam bydlí chvíli, takže těžko tu baterii opoužívala ona.
Dočítám a Dalia
, ach jo :-(. Myslela jsem, že nad tou mrchou vyhrála.
Marbuša tolik platím akorát na gyndě jako "registrační poplatek". Standart to určitě není a vlastně to asi ani není úplně legální.
Ovšem "registrační poplatek" asi taky není zcela košer. Můj g.to zaokrouhlil na rovnou tisícovku. A přemýšlím, jestli za mě účtuje i zdravotní pojišťovně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.