continuity loni měli u muže asi 19 a to už si ztěžoval i on, který má vždycky minimálně o vrstvu míň než já a když já vytahuju ty teplé ponožky, on má kraťasy ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva continuity Jo, na něco se asi přivyknout dá, ale každý dle svých možností, trochu s tím pracovat chci;-)
Karja já hodně trpím na ty končetiny, kolikrát bych uvítala takové ty bezprstové rukavice
Jo, zmrzlý prsty jsou u PC nejhorší. Já nejsem nijak zmrzlá a je mi mnohem příjemnější lehký chlad než teplo, ale ty zmrzlý prsty. A to je jedno, jestli mám tričko nebo dva svetry, jsou zmrzlý furt ![]()
Evaeva já mrznu u sezeni téměř vždy bez ohledu na teplotu. Ale to vstanu a na pár minut se zahejbu. Ono je to i zdravější na páteř a tak. Pak zas chvíli vydržím. To kupení vrstev se mi moc neosvedčilo. Člověk je jak cibule a bráni to prokrvení. Když už, se mi zdá lepší nějaký pléd přes nohy.
continuity jedna mikina ještě není žádné super vrstvení. Já mám na práci tak dvě tři hodiny v kuse, přitom kolikrát vydávám pračku třeba, takže nějaký pohyb tam je. Ale aby mi rozmrzly prsty, to by chtělo tak pět minut rychlé chůze ![]()
Evaeva continuity Já trpím na nohy, koupím si nějaké papuče s vlněnou vložkou nebo tak
Karja my vloni topili ma 20,5 a letos planujeme taky, hrozne nam to vyhovovalo. Mne teda byla nejdriv porad zima, ale pak si telo zvyklo a prislo mi, ze je vsude pretopeno. Pri praci ma PC jsem doma mela takovou dlouhou mikinu z Lidlu a na nohou valenky.
Karja a mas pod sebou koberec? My mame pracovni stul doma v loznici, navic u studeny zdi co sousedi s venkovni chodbou. A pomahaj vlneny boty, koberec pod nohama a teplej caj na stole a v brise:)
koukám kolik mám v kanclu - 22 a mám studený nohy i ruce :-(.
stes Aha, to je něco jiného, tak to bohužel neznám.
22 a na sobe trickove saty s kratkym rukavem a papucky .
Ale ja mam otp![]()
SunEclipse Kde? Jo vevnitř, poposedla jsem si
Karja koberec je naprosto nezbytný!
SunEclipse a pomáhá ti i na prstech?
Je pravda, že já mám ruce dost kostnaté, to se o jiných částech těla říct nedá.
Evaeva Ale my máme podlahové topení:-D Koupím si uggy, ted jsem snad vděčná, že mi není zima na ruce:-D
Karja aha![]()
Ty mam taky, pche!
Ale v kanclu mam téměř venkovní teplotu, to se nedá i když jsem docela otužilá... už v pátek jsem ztropila škandál a mávala zákonem o minimální teplotě na pracovišti... pročež jsem si vybrečela přímotop resp. takovej teplotní fukar, dokud ho eště bylo kde ukrást ![]()
SunEclipse barbucha protože jsme v blbých dotazech, táži se co je to otp?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.